ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Ο Αλή νεκρός.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Ο Αλή νεκρός.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Ο Αλή νεκρός.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Εξελίξεις: Ο Αλή πέφτει νεκρός σε παγίδα του Βαλή

Τα γεγονότα στη σειρά τρέχουν, με τους τηλεθεατές να αναμένουν με αγωνία τι θα γίνει στη συνέχεια

Με την υπόθεση της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» να βρίσκεται πλέον σε κομβικό σημείο, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με γεγονότα και καταστάσεις που δοκιμάζουν τις ανθρώπινες αντοχές.

Ο Αλή ξεκινά το ταξίδι του με τον Βαλή. Στον δρόμο όμως πέφτει στην παγίδα του τελευταίου, ο οποίος τον κατηγορεί για χριστιανό και προδότη και μετά, με τη βοήθεια του Μουράτ που στήνει σκηνικό ληστείας, τον δολοφονεί εν ψυχρώ. Κατόπιν και μετά από συνεννόηση, ο Μουράτ πυροβολεί τον Βαλή στο χέρι ώστε να είναι πειστική η απόπειρα ληστείας.

Διαβάστε Επίσης  Νερό από λιναρόσπορο για τη θεραπεία των εντερικών προβλημάτων

Ενώ ο Μίλτος κατευθύνεται έφιππος προς το Ερζερούμ, το κάρο με το πτώμα του Αλή μπαίνει στην πόλη και ο Βαλής με τον Μουράτ ξεσηκώνουν τους Τούρκους προφασιζόμενοι ότι δέχτηκαν επίθεση από χριστιανούς ληστές. Αρχίζει σοβαρή σύρραξη, που ευτυχώς τερματίζεται με την παρέμβαση του Ρώσου διοικητή.

Οι γονείς του Αλή παίρνουν τη σορό του γιου τους για να πενθήσουν. Η Ιφιγένεια σπαράζει με τη θλιβερή είδηση και τη θέα του νεκρού. Ακολουθεί η κηδεία, όπου ξανά ο Βαλής ξεσηκώνει τον κόσμο ενάντια στους χριστιανούς

Διαβάστε Επίσης  Έγχυμα πικραλίδας

.Ο Μίλτος φτάνει νύχτα στο Ερζερούμ και ψάχνοντας για την Ιφιγένεια μαθαίνει από έναν Ελληνα ότι είναι η χήρα του Αλή.

Το άλλο πρωί πηγαίνει στο νεκροταφείο, όπου βλέπει την Ιφιγένεια στον τάφο. Πριν από την επανασύνδεση, τα αναπάντητα ερωτήματα που ζητούν εξηγήσεις θα είναι πολλά.

Οι στενοχώριες για την Ιφιγένεια δεν έχουν τελειωμό καθώς ο Βαλής την υποβάλλει σε αυστηρή και εξονυχιστική ανάκριση. Της φέρεται ταπεινωτικά και μετά της αποκαλύπτει πως ξέρει ότι είναι Ελληνίδα, ότι οι γονείς του Αλή είναι κρυπτοχριστιανοί, ενώ δείχνει να γνωρίζει και για τον μικρό Συμεών που κρύβουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση