ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μαρίνα Χάνει τη Μελίτη! Κινδυνεύει η ζωή της…ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μαρίνα Χάνει τη Μελίτη! Κινδυνεύει η ζωή της…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μαρίνα Χάνει τη Μελίτη! Κινδυνεύει η ζωή της…ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μαρίνα Χάνει τη Μελίτη! Κινδυνεύει η ζωή της…

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

 

Η Μαρίνα χάνει για δεύτερη φορά την κόρη της Μελίτη. Ωστόσο, τα πράγματα είναι άσχημα πολύ, αφού η ζωή της μικρής κινδυνεύει.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις καθώς η Μελίτη εξαφανίζεται. Ένας αγώνας δρόμου ξεκινά για την ανεύρεσή της και τον εντοπισμό του ανθρώπου που την πήρε από τη Μαρίνα.

Τα χτυπήματα για τη Μαρίνα είναι απανωτά. Εκτός του ότι η Κάτια κινδυνεύει να καταδικαστεί για τον φόνο του Νίκου, ένα νέο χτύπημα έρχεται να της δώσει τη χαριστική βολή. Η ιστορία ξεκινάει από την αρχή.

Η Μαρίνα ξαναζεί τον εφιάλτη που δεν οφείλεται στη μοίρα, αλλά στην κακή πρόθεση ενός ανθρώπου που θέλει να τη δει να καταστρέφεται. Και για να το καταφέρει, βάζει στόχο όχι την ίδια, αλλά το παιδί της, τη Μελίτη. Το κορίτσι απάγεται και η Μαρίνα κοντεύει να τρελαθεί. Μπροστά από τα μάτια της ξαναπερνούν όλα όσα έζησε, όταν την έχασε μέσα από τα χέρια της την πρώτη φορά από την Κάτια. Η κοπέλα είναι απαρηγόρητη.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ρένα και Αντρέας παντρεύονται

Η αγωνία της κοντεύει να την τρελάνει. Δεν ξέρει τι κάνει. Το γεγονός ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν την πραγματική της ταυτότητα, και ότι η Μελίτη είναι παιδί της, δυσχεραίνει τα πράγματα στο ψάξιμο του κοριτσιού.

Στο πλάι της είναι συνέχεια η Κάτια και ο Φώτης που κάνουν ό,τι μπορούν για να τη βοηθήσουν να ξαναβρεί την κόρη της. Η κατάσταση είναι τεταμένη και το κλίμα στο σπίτι το ίδιο. Ο Μιχάλης κι εκείνος κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη Μαρίνα σε όλα τα επίπεδα. Η αγάπη του ποτέ δεν φθίνει. Ομως, δοκιμάζεται πάλι, γιατί το ζευγάρι ζει πολύ δύσκολες καταστάσεις που σταματούν με βία τη σχέση του για μια ακόμη φορά.

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μαρίνα Χάνει τη Μελίτη! Κινδυνεύει η ζωή της…ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μαρίνα Χάνει τη Μελίτη! Κινδυνεύει η ζωή της…

Η Μαρίνα χάνει την Μελίτη και εκείνη κινδυνεύει

Ο Κωστής είναι κι εκείνος συγκλονισμένος από τα γεγονότα. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ξαναέχασε το παιδί του. Θα περάσει τέτοιο σοκ που η σχέση του με την Κλειώ θα φτάσει σχεδόν σε αδιέξοδο. Αλλωστε κι εκείνη είναι μια κοπέλα που ήδη περνάει πολλά με όσα έχουν γίνει με τον πατέρα της. Θέλει ο Κωστής θα της σταθεί αλλά εκείνος πρέπει πρωτίστως να σταθεί στη μάνα του παιδιού του.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά

Το χειρότερο είναι ότι η Μελίτη κινδυνεύει στα χέρια του ανθρώπου που την κρατάει και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για όλους.

Η Μαρίνα δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για τον κίνδυνο που έχει εκθέσει το παιδί της, για το ότι την πήρε από ένα προστατευμένο περιβάλλον και τώρα κινδυνεύει εξαιτίας της, για όλα όσα έχει αναγκαστεί να υποφέρει από τη στιγμή που γεννήθηκε και στην τόσο τρυφερή ηλικία που είναι. Ο κόσμος της έχει γκρεμιστεί για μια ακόμη φορά. Ομως πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να παλέψει για το πιο πολύτιμο πλάσμα που έχει στον κόσμο.

 

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση