Aυτά τα ζώδια συνηθίζουν να κρύβουν τα συναισθήματά τους

Aυτά τα ζώδια συνηθίζουν να κρύβουν τα συναισθήματά τους

 

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δυσκολεύονται αρέσει να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και προτιμούν να τα κρύβουν ή να τα καταπιέζουν. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

#1. Υδροχόος
Οι Υδροχόοι νιώθουν αρκετά άβολα με τα συναισθήματά τους και δεν νιώθουν άνετα ούτε όταν άνθρωποι από τον περίγυρό τους τούς εκφράζουν τα δικά τους αισθήματα. Δεν θα καταφέρουν να σου εκφράσουν λεκτικά αυτό που νιώθουν αλλά θα στο δείξουν με άλλους τρόπους.

#2. Ταύρος
Ο Ταύρος δεν θα ανοιχτεί εύκολα παρά μόνο αν νιώθει πως μπορεί να σε εμπιστευτεί στο 100%. Δεν θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του εύκολα αλλά με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρεις και τότε θα έχεις δίπλα σου έναν Ταύρο που μπορεί να ανοιχτεί.

Διαβάστε Επίσης  Ποιο προσόν θαυμάζουν οι άντρες στις γυναίκες ανάλογα με το ζώδιό τους

#3. Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ένα ακόμα ζώδιο που προτιμάει να μην εκφράζει τα συναισθήματά του εκτός και αν είναι απολύτως απαραίτητο. Θα προσπαθήσει να βρει τρόπο για να τη γλυτώσει αλλά αν δεν τα καταφέρει θα αναγκαστεί να εκφραστεί έστω και λακωνικά.

#4. Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι πιστεύουν ότι τα συναισθήματα τους αποπροσανατολίζουν και γι’αυτό αποφεύγουν να εκφραστούν για αυτά. Αν τους αναγκάσεις να μιλήσουν για το πώς νιώθουν θα το κάνουν…αλλά με βαριά καρδιά.

Διαβάστε Επίσης  Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/03

#5. Ζυγός
Οι Ζυγοί δείχνουν πως δεν νιάζονται αλλά στην πραγματικότητα νιώθουν πολλά πράγματα και νιώθουν αρκετά έντονα! Αν νιώσουν πως μοιράζεστε τα ίδια συναισθήματα θα μπορέσουν να εκφραστούν πιο εύκολα.

#6. Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι πολύ παθιασμένο ζώδιο και αισθάνονται πολύ έντονα πράγματα. Ωστόσο φοβούνται πολύ μην χάσουν τον έλεγχο και για αυτό τον λόγο αποφεύγουν να εκφραστούν εκτός και αν είναι 100% σίγουροι για την εξέλιξη της σχέσης σας. Μόλις νιώσουν έτοιμοι θα είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να σου πουν τι νιώθουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *