Χυμοί πλούσιοι σε βιταμίνες για παιδιά

Χυμοί πλούσιοι σε βιταμίνες για παιδιάΧυμοί πλούσιοι σε βιταμίνες για παιδιά

Οι χυμοί πλούσιοι σε βιταμίνες δίνουν στα παιδιά σας ενέργεια με πολύ νόστιμο τρόπο. Εκτός από την παροχή θρεπτικών ουσιών, οι φυσικοί χυμοί μπορούν να βελτιώσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να καταπολεμήσουν τη δυσκοιλιότητα.

 

1. Μπανάνες και πάγος

Τα συστατικά είναι 1/2 φλιτζάνι γάλα, 1/2 φλιτζάνι γάλα σε σκόνη, 1 αποφλοιωμένη ώριμη μπανάνα και παγάκια. Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές και λείο μείγμα.

Διαβάστε Επίσης  Πόσες αγκαλιές την ημέρα χρειάζεται τελικά το παιδί μας

 

2. Φράουλα και καρύδα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι: 1 φλιτζάνι γάλα, 1/2 φλιτζάνι φράουλες, 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη καρύδα και 5 σταγόνες εκχύλισμα καρύδας.

 

Χυμοί πλούσιοι σε βιταμίνες για παιδιά

 

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να ενωθούν. Αυτό το smoothie είναι πολύ ευεργετικό για τα παιδιά σας όταν αισθάνονται κουρασμένα ή χρειάζονται ενέργεια.

 

3. Μπανάνα και πορτοκάλι

Για αυτό το χυμό, χρειάζεστε: 1 αποφλοιωμένο πορτοκάλι (κομμένο σε 4 μέρη), 1 αποφλοιωμένη ώριμη μπανάνα, μέλι και παγάκια. Πρώτον, τοποθετήστε τα όλα μέσα στο μπλέντερ. Στη συνέχεια χτυπήστε το μείγμα στη μεσαία ταχύτητα.

Διαβάστε Επίσης  Ανάπτυξη παιδιού - Τι είναι αλήθεια και τι ψέμμα

Προσθέστε τα παγάκια και ανακατέψτε στο χαμηλό μέχρι να έχετε ένα πηχτό μείγμα. Τέλος, σερβίρετε. Αυτό το ποτό είναι ιδιαίτερα καλό για να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού σας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *