Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 18 ως 24/5/2020

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 18 ως 24/5/2020Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 18 ως 24/5/2020

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Κριέ, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα αποφύγεις τις κινήσεις επανασύνδεσης, θα χρειαστείς χρόνο για να σκεφτείς. Αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι η ηρεμία σου, δε θα θελήσεις προβληματισμούς. Βασική σου επιθυμία θα είναι να ξεκουράσεις από τις εντάσεις και τα συναισθηματικά διλήμματα.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, καλό θα είναι να μην κρατήσεις την καρδιά σου κλειστή. Σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις περιθώριο περαιτέρω επαφών, οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.

Σχέση – Γάμος: Κάπως απόμακρη θα είναι η στάση σου προς το ταίρι σου. Θα αναζητήσεις την ψυχική σου γαληνή, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανόν να απομονωθείς στον εσωτερικό σου κόσμο. Κάνε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη, ωστόσο προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες, μην αποφύγεις συζητήσεις που είναι αναγκαίες για τη λύση προβλημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Προσπάθησε να αποφύγεις την εσωτερική πίεση, προσοχή στις αγχωμένες σκέψεις και στις βεβιασμένες ενέργειες. Ύστερα από λόγια που θα κάνεις με το πρώην ταίρι σου, θα διαπιστώσεις πως ακόμα υπάρχει μεταξύ σας έλξη και ενδιαφέρον, θα καταλάβεις πως δεν πρέπει να σκέπτεσαι απαισιόδοξα.

Νέα γνωριμία: Αλλάζουν τα ερωτικά σου δεδομένα, έρχεται χαρά και αισιοδοξία, μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητά σου. Θα γνωριστείς με άτομο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε σχέση, σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις την προσπάθεια να απεγκλωβιστείς από φοβίες και άτοπους αρνητισμούς.

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα απαλλαγείς από συναισθηματικό βάρος, μέσα στην εβδομάδα με το ταίρι σου θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς και να ηρεμήσεις ψυχολογικά. Θα ακουστούν ειλικρινή λόγια και ουσιαστικές υποσχέσεις, πίστεψε σε αυτά που θα ακούσεις, δε θα υπάρξει υποκρισία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση θα πάρεις χαρά, περνάς σε στάδιο συμφιλίωσης και επανένωσης. Σε συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα ικανοποιηθείς απ’ τα λόγια που θα ακούσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, θα ξεκινήσετε τη σχέση σας επάνω σε καινούργιες πλέον βάσεις.

Νέα γνωριμία: Το καινούργιο πρόσωπο που θα συναντήσεις, θα έχει τα προσόντα να γίνει σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Αυτό το άτομο θα ταιριάζει στο χαρακτήρα σου, θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου, εσείς οι δυο θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε, ο δεσμός που θα γίνει, θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.

Σχέση – Γάμος: Οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου έπιασαν τόπο, τώρα θα απολαύσεις τα κερδισμένα, θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς στο έπακρο. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό για το οποίο αγωνίστηκες, καταφθάνει γεγονός χαράς και ευτυχίας. Ενδέχεται να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης, ακόμα και γάμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Καταφθάνει το πρώην ερωτικό σου ταίρι ξαφνικά και απρόσμενα. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε συνάντηση, θα εξηγήσεις, θα ξεκαθαρίσεις, και θα φέρεις την ισορροπία που επιθυμείς. Τα αμοιβαία σας αισθήματα θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, η επανασύνδεσή σας θα είναι άμεση.

Νέα γνωριμία: Μεθοδική θα είναι η τακτική, που θα πολιορκήσεις το καινούργιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Θα προβάλεις την προσωπικότητά σου με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό, θα προσεγγίσεις ευγενικά και διακριτικά, συνεπώς το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις κατακτήσει ήδη την καρδιά του ατόμου, που θα σε εξιτάρει.

Σχέση – Γάμος: Λήγουν τα καβγαδάκια και οι εντάσεις, θα σε εντυπωσιάσει η αλλαγή στη στάση του προσώπου που αγαπάς. Η εβδομάδα σου θα είναι ήρεμη, ερωτική και δημιουργική, οι προτάσεις που θα ακούσεις θα καταφέρουν να ανανεώσουν τη μεταξύ σας έλξη. Παίρνετε από κοινού σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις στην άκρη τα πείσματα και να αναλάβεις άμεση δράση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεσαι, στο χέρι σου θα είναι η επανασύνδεση. Η έλξη μεταξύ σας είναι δυνατή και θα αποδειχτεί αυτό, μην αφήσεις τον εγωισμό να σε ρίξει στην αδράνεια.

Διαβάστε Επίσης  Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022

Νέα γνωριμία: Η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα σε βάλει σε σκέψεις, θα προκύψει ερωτικός πειρασμός. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, αξιοποίησε τα συμβάντα, προμηνύεται καινούργιος ερωτικός δεσμός. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι αποφασιστικές και άμεσες.

Σχέση – Γάμος: Βγάλε στην επιφάνεια τον θερμό ερωτισμό σου, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από καταστάσεις που πνίγουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Ευχάριστη και θερμή θα είναι η εβδομάδα σου, σου δίνω τη συμβουλή να εστιάσεις στα σημεία που σας ενώνουν. Πέρνα σε δυναμικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβεις δεν θα είναι αρνητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Υπάρχουν αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, αν κρατήσεις θετική στάση δεν θα απογοητευτείς. Το τηλεφώνημα και η πρόταση συνάντησης που θα σου κάνει θα στοχεύουν στην επανασύνδεση. Θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να διατηρείτε αποστάσεις, με πράξεις θα σου αποδείξει πως τρέφει αληθινή αγάπη για σένα.

Νέα γνωριμία: Ευγενικό και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, από την αρχή θα νιώσεις έλξη, που θα αποδειχτεί αμοιβαία. Η διαίσθησή σου θα σου πει να το εμπιστευτείς και να δώσεις άνοιγμα για περαιτέρω επαφές. Σου δίνω τη συμβουλή να ακούσεις τη φωνή της καρδιάς σου, θα σου βγει σε καλό.

Σχέση – Γάμος: Φεύγουν οι αμφιβολίες, τερματίζουν οι αμφισβητήσεις, θα βρεις την ψυχολογική σου ισορροπία. Η συζήτηση που θα ανοίξεις εσύ και το ταίρι σου, θα κλείσει με μια πολύ σοβαρή πρόταση, που δεν θα αφορά μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις, έρχονται δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Μπερδεμένη θα είναι η καρδιά σου, θολός ο τρόπος σκέψης σου, μάλλον θα υπάρξουν διλήμματα σχετικά με το αν θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τηλεφώνημα, θα σου γίνει πρόταση για συνάντηση, η απόφαση για επανένωση θα είναι καθαρά δική σου. Σκέψου καλά πριν δώσεις τελεσίδικες απαντήσεις.

Νέα γνωριμία: Θα καταφέρει να ανανεώσει τις διαθέσεις σου το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία και στην ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα. Τα γεγονότα θα σου δώσουν άνοιγμα για καινούργια ερωτική σχέση, ωστόσο απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις.

Σχέση – Γάμος: Θα τις προκαλέσεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Το ταίρι σου θα έχει την υπομονή και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις με ηρεμία, πρόσεξε να μην καταχραστείς τη συγκαταβατική στάση που θα σου δείξει. Προσπάθησε να ρεγουλάρεις τις εξάρσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Έρχονται αισιόδοξες εξελίξεις, μέσα στην εβδομάδα θα κάνει κίνηση το πρώην ταίρι σου, να περιμένεις καθοριστικό τηλεφώνημα. Θα σε εκπλήξει η αλλαγή στη σκέψη του, η στάση του θα είναι άμεση και ξεκάθαρη. Πριν κλείσει η εβδομάδα, θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού, θα ακούσεις λόγια που θα θερμάνουν την καρδιά σου, η συνάντηση τερματίζει με επανένωση.

Νέα γνωριμία: Θα σε εντυπωσιάσει το πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Θα κάνει την εμφάνισή του μια γοητευτική παρουσία, αμέσως θα νιώσεις πως με αυτό το άτομο θα την πας μακριά τη βαλίτσα. Η οικειότητα και η αμοιβαία σας έλξη θα έχουν ως κατάληξη το προσωπικό ραντεβού σας. Αυτή η γνωριμία θα αποδειχτεί μοιραία, οι δυο σας θα είστε για πολλά χρόνια μαζί.

Σχέση – Γάμος: Κάτι που ζήτησες από το ταίρι σου ή κάτι που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό, θα το λάβεις, καταφθάνει γεγονός-έκπληξη. Η σχέση σου περνά σε δεσμευτικό επίπεδο, αλλάζουν τα δεδομένα της ερωτικής σου καθημερινότητας, βρίσκει η ζωή σου το σωστό δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Διαβάστε Επίσης  Ιούνιος 2022 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Επανασύνδεση: Φίλε μου Τοξότη, το νου σου, η κρίση σου δε θα είναι σωστή, θα την επισκιάζουν λανθασμένα συμπεράσματα. Θα αποδειχτεί λάθος αν νομίζεις πως η αδιαφορία θα κάνει το πρώην ταίρι σου να λυγίσει. Στην προκειμένη φάση, η αντίληψή σου θα παρουσιάζει κενά, κάποιες καταστάσεις θα τις ερμηνεύσεις πατώντας σε διαστρεβλωμένα παραδείγματα.

Νέα γνωριμία: Θα σε εξιτάρει η ομορφιά που θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αλλά σίγουρα θα αξίζει να αφεθείς ψυχή και σώματι; Σου δίνω τη συμβουλή να ερευνήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις, μη δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο φαινομενικό, ίσως αυτό που θα βλέπεις να είναι καμουφλαρισμένο και όχι απολύτως πραγματικό.

Σχέση – Γάμος: Σκοτεινό και θολό θα είναι το τοπίο μέσα στη σχέση σου, για την ώρα δε θα μπορέσεις να εξηγήσεις τα τυχόν ανεξήγητα. Μη στηριχτείς σε υποψίες, μη πράξεις βάσει υποθέσεων, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τις απτές αποδείξεις. Άσε το χρόνο να κυλήσει, απόφυγε συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Εσύ και το πρώην ταίρι σου περνάτε σε νέα φάση, έρχεται επανένωση. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συμβάν που θα σας ενώσει, θα διαπιστώσεις πως η τύχη σας θέλει μαζί, εσείς οι δυο γνωριστήκατε για να διανύσετε μαζί πορεία μακροχρόνιας αγάπης.

Νέα γνωριμία: Δε θα αργήσει να συμβεί καινούργια γνωριμία στη ζωή σου, τα τυχαία συμβάντα και οι περίεργες συγκυρίες που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα, θα σε οδηγήσουν βήμα-βήμα στο σωστό σημείο, τη σωστή χρονική στιγμή. Τυχαία θα πιάσεις κουβέντα με πρόσωπο που θα το ερωτευτείς και θα σου δείξει την έλξη του. Αυτό το άτομο στο χέρι σου θα είναι να γίνει το σταθερό σου ταίρι.

Σχέση – Γάμος: Λήγει το στάδιο της αναμονής, καταφθάνει γεγονός που εσύ και το ταίρι σου το περιμένατε καρτερικά και με αγωνιά. Μια κοινή σας επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, θα χαρείτε, θα νιώσετε ευτυχισμένοι, βάζετε μπρος για καινούργια σχέδια και όνειρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση: Θα κυριαρχήσουν οι ηγετικές σου τάσεις, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα δώσεις τέλος στην αναμονή και τη στασιμότητα. Μέσα στην εβδομάδα θα πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, θα επιδιώξεις τελικό ξεκαθάρισμα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα σε απαλλάξει από ψυχολογικό βάρος.

Νέα γνωριμία: Καθόλου δε θα κοντοσταθείς, θα βρεις τρόπο να γνωριστείς με το πρόσωπο, που θα σου φανεί ιδιαιτέρως ελκυστικό. Επιβλητικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, δυναμισμό θα φανερώνουν οι κινήσεις σου, θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις σε σημείο που η εβδομάδα σου θα κλείσει με ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Διεκδίκησε τις αλλαγές που επιθυμείς, ωστόσο προσοχή στις εξουσιαστικές σου τάσεις. Πάρε με το μαλακό το ταίρι σου, ψυχολόγησε λίγο την κατάσταση, σε συμβουλεύω να προτιμήσεις τον διπλωματικό τρόπο αντιμετώπισης. Για να αποφευχθούν εντάσεις και αψιμαχίες, προσπάθησε να κινηθείς στρατηγικά, με οξυδέρκεια και μέθοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Σε ξαφνική και απρόοπτη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου, δε θα πιστεύεις σε αυτά που θα ακούς. Μετανιωμένο θα επιστρέψει το πρώην ταίρι σου, αλλαγμένη θα δεις τη στάση του, θα σου δημιουργηθούν περίεργες απορίες. Να τα εμπιστευτείς τα λόγια που θα σου πει, όποια υπόσχεση σου δώσει, θα την τηρήσει.

Νέα γνωριμία: Γοητευτικό και λαμπερό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα είσαι σε θέση να μαγνητίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου δείξει θερμό ενδιαφέρον, θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει με την ευγενική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις γνωριμία μελλοντικών και δεσμευτικών προδιαγραφών.

Σχέση – Γάμος: Αυτή τη φορά, η απάντηση που θα πάρεις από το ταίρι σου θα είναι θετική, θα νιώσεις μεγάλη χαρά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα ενθουσιαστείς και θα ικανοποιηθείς, ο δεσμός σας και η αγάπη σας μπαίνουν πλέον σε νέα τροχιά, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν επισημοποιήσεις.

Πηγή: myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *