8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Ιφιγένεια σπαράζει για τον πατέρα της

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Ιφιγένεια σπαράζει για τον πατέρα της

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Ιφιγένεια σπαράζει για τον πατέρα της

Χαμός στα νέα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις! Η κατάσταση του Μιλτιάδη χειροτερεύει και όλοι είναι απελπισμένοι, με την Ιφιγένεια να σπαράζει μόλις τον βλέπει στην εντατική, ενώ την ίδια στιγμή ο Φοίβος κάνει απαγωγή για να σώσει τη Βίκυ. Η Ηλιάνα βρίσκεται και πάλι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς βλέπει ότι, παρά τις προσπάθειές της, δεν μπορεί να μείνει έγκυος.

Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια, ψυχολογικά ράκη, δεν φεύγουν ούτε λεπτό από το νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χιερουργείο και οι ώρες αγωνίας στην αναμομή δεν τελειώνουν για τις δύο γυναίκες.

Η Κατερίνα έξαλλη με τον γιο της

Κάποια στιγμή η Κατερίνα κοιτάζει γύρω της και συνειδητοποιεί ότι ο γιος της δεν είναι κοντά τους: «Ιφιγένεια, πού είναι ο Φοίβος μου λες; Δεν έπρεπε να είναι εδώ μαζί μας; Κοντά στον πατέρα του;», αναρωτιέται στην κόρη της που δεν έχει σταματήσει να κλαίει.

Η απουσία του Φοίβου γίνεται γενικότερα αισθητή και όταν πια εμφανίζεται στο νοσοκομείο, η Κατερίνα τον ρωτάει: «Πού είσαι πιαδί μου; Ο πατέρας σου μέσα δίνει μάχη, το καταλαβαίνεις», του λέει, ενώ ο Φοίβος προσπαθεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας:

«Το ξέρω, γι’ αυτό δεν ήμουν εδώ. Δεν αντέχω να βλέπω αυτό που περνάει ο πατέρας μου», ισχυρίζεται. Ο Φοίβος όμως δεν έχει μόνο την αγωνία για τον πατέρα του. Εχει τον φόβο ότι η Βίκυ μπορεί να μην τα καταφέρει και να πεθάνει από αιμμοραγία μέσα στα χέρια του. Ετσι γυρίζει στο σπίτι την ίδια ώρα που η κατάσταση της Βίκυς όλο και χειροτερεύει. Οι δυο τους προσπαθούν να βρουν μια λύση:

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ: Η παραίτηση, το δραματικό τετ-α-τετ και το τέλος που φτάνει

«Κάτι πρέπει να κάνουμε Φοίβο, δεν άντέχω άλλο», του λέει και με όση δύναμη της μένει συνεχίζει: «Δεν μου μένει άλλη λύση, ή θα τη βγάλω μόνη του τη σφαίρα από το μπράτσο μου ή θα πεθάνω», του λέει. Και ο Φοίβος παίρνει την απόφαση: «Εντάξει, θα σε βοηθήσω να τη βγάλουμε από το χέρι σου. Ολα θα πάνε καλά, μη φοβάσαι», την καθησυχάζει.

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις;Η Ολυμπία απειλεί την Εύα

Η Ολυμπία απειλεί την Εύα

Στο μεταξύ η Ηλιάνα, παρ’ όλες τις προσπάθειες, δεν καταφέρνει να μείνει έγκυος κι αρχίζει να απογοητεύεται: «Να δεις που δεν θα μπορέσω να κάνω άλλο παιδί», λέει στην Αποστολία, η οποία της συμπαραστέκεται: «Μη λες βλακείες. Απλά έχεις αγχωθεί με όλα αυτά. Φυσικά και θα γίνεις ξανά μαμά», υποστηρίζει. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τη Ναυσικά και την Τζουλιάνα και ανυπομονεί να μετακομίσουν σπίτι του, ενώ ο Σίμος εξακολουθεί να νιώθει υπεύθυνος για την κατρακύλα της Σμαράγδας και προσπαθεί να τη βοηθήσει:

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64

«Εγώ φταίω, εγώ πρέπει να σε ξελασπώσω», της λέει και προσπαθεί να βρει χρήματα από γνωστούς του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η μόνη που κρατάει αποστάσεις είναι η Ρωξάνη η οποία παραμένει απαθής, γεγονός που εκνευρίζει τον Μιχαήλ: «Τελικά είσαι στον κόσμο σου. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ χαμπάρι, δεν σε νοιάζει τίποτα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις πάθει», της φωνάζει.

Στο σπίτι του Νικηφορου τα πράγματα είναι τεταμένα καθώς η Ολυμπία απειλεί την Εύα: «Αν προχωρήσεις σε γάμο και κάνεις και δεύτερο παιδί, να ξέρεις θα σε εγκαταλείψω όταν κλείσω τα δεκαοκτώ μου», της ξεκαθαρίζει.

Η ΒΙΚΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΨΑΙΜΙΑ!

Η κατάσταση της Βίκυς πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος συνειδητοποιεί πως αν δεν βρει γιατρό, η Βίκυ θα πεθάνει από αιμορραγία. Την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια μπαίνει στο δωμάτιο της εντατικής για να δει τον πατέρα της και καταρρακώνεται με το θέαμα του ανήμπορου Μιλτιάδη. Ο Σπύρος προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα: «Μην κάνεις έτσι. Θα το δεις, θα γίνει καλά», την καθησυχάζει, δυστυχώς όμως δεν καταφέρνει πολλά, αλλά και ο Φοίβος δεν καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από τον ώμο της Βίκυς και όλα δείχνουν πως θα πάθει σηψαιμία!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *