ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ – Εξελίξεις: Η Δολοφονία της Αλίκης ανατρέπει τα δεδομένα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ – Εξελίξεις: Η Δολοφονία της Αλίκης ανατρέπει τα δεδομένα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

Στα νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε να στήνεται μία μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του μωρού αλλά και τον Χρήστο να ανησυχεί πως ο γιος του βρίσκεται στα χέρια του απαγωγέα της Άννας. Το ένστικτό του βγαίνει αληθινό, καθώς η Αλίκη έπειτα από εντολή του Λεγάτου έχει αρπάξει το παιδί.

Ο Λεγάτος, μάλιστα, πηγαίνει τον Μιχαλάκη στην Άννα. Εκείνη συγκλονίζεται από την εικόνα και την αγκαλιά του vc μωρού της. Ωστόσο, σύντομα της τον παίρνει πάλι πίσω. Και ενώ κι όλοι είναι στους δρόμους και ψάχνουν τον μικρό, όταν επιστρέψουν στο σπίτι, τον βρίσκουν εκεί.

Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Ύστερα από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. Είναι η Αλίκη. Την ίδια στιγμή, η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί και του αποκαλύπτει ότι το έμαθε με εξέταση DNA που έκανε κρυφά από όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η απάντηση-ντροπή της ΕΡΤ για την ψευδολογία ότι «μερικές δεκάδες πολίτες μόνον πήγαν στο συλλαλητήριο»

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ – Εξελίξεις: Η Δολοφονία της Αλίκης ανατρέπει τα δεδομένα

Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός. Δεν το αντέχει. Η Αντιγόνη, όμως, το ανακοινώνει σε όλους. Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχο­νται σε ρήξη όταν η γυναίκα τού αποκαλύπτει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη.

Ο Χρήστος αρνείται να το δεχτεί. Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά. Παράλληλα, η Αστυνομία παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Αλίκης και πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Ωστόσο, οι εξελίξεις τούς προλαβαί­νουν και η κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία, καθώς κάποιος τη σκότωσε. Τις επόμενες μέρες, βγαίνει το διαζύγιο του Κωνσταντίνου και της Ηλέκτρας και εκείνη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.

Το ανακοινώνει στα παιδιά της, αφού νιώθει πως δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Από την άλλη, ο Νίκος πη­γαίνει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την Αλίκη. Εκεί μαθαίνει ότι είναι νεκρή και όλο το σκοτεινό παρελθόν της και τότε του γεννιούνται καινούργιες υποψίες σε σχέση με την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση της μητέρας του.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης έχει εντοπίσει τον Λεγάτο και τον παρακολουθεί καθώς είναι σίγουρος πως σχετίζεται με την απαγωγή της Άννας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *