ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Αυτό είναι το δραματικό φινάλε της σειράς (photos)

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Αυτό είναι το δραματικό φινάλε της σειράς (photos)

Η γνωστή σεναριογράφος αποκαλύπτει βήμα βήμα τις εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1 και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο σύμπτυξης των επεισοδίων λόγω… κορονοϊού

Να θυμίσουμε ότι τα γυρίσματα της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» ως γνωστόν έχουν διακοπεί και όλοι οι συντελεστές της βρίσκονται στα σπίτια τους και ανταμώνουν μέσω Διαδικτύου ή τηλεφώνου.

«Έχουμε επαφή θα έλεγα πιο ανθρώπινη, όχι τόσο επαγγελματική», λέει η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία μένει στο σπίτι γράφοντας τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

«Αν μπούμε Μάιο σε ρυθμούς γυρισμάτων άλλη θα είναι η έκβαση, άλλη αν μπούμε Ιούνιο. Η ιστορία θα ολοκληρωθεί όμως με τον ίδιο τρόπο που θα ολοκληρωνόταν. Δεν θα αλλάζει ως προς αυτό. Όσο για το φινάλε, αυτό δεν θα επηρεαστεί. Απλώς κάποια πράγματα εάν τα επεισόδια γίνουν μικρότερα θα αναπτυχθούν λιγότερο για να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η αναγκαστική μείωση ή και καθόλου, θα δούμε» υποστηρίζει μιλώντας στο Tv Έθνος.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 86-87-88-89

Σύμφωνα με την ίδια, η ιστορία θα εξελιχθεί στη συνέχεια με την Κάτια να αθωώνεται σε σχέση με τον πυροβολισμό του Φώτη, αλλά αμέσως μετά να κατηγορείται για κάτι άλλο. Επίσης, αμέσως θα γίνει ένας φόνος, με θύμα τον Νίκο.

Σε ό,τι αφορά το φινάλε, αποκάλυψε ότι: «θα αποδοθεί δικαιοσύνη και οι άνθρωποι θα λυτρωθούν από τις Ερινύες, τις ενοχές και τα διλήμματα του παρελθόντος. Θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος όλης της ιστορίας που ξεκίνησε με τραγικές συγκυρίες και προχώρησε με ψέματα, με ίντριγκες, με φθόνο και κάποια στιγμή όλα αυτά ολοκληρώνονται για καθέναν από τους ήρωες», δηλώνει.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Τα τελευταία επεισόδια της σειράς θα σημαδευτούν από ένα πολύ οδυνηρό δυστύχημα, μια επανάληψη του τι νιώθει η Μαρίνα απέναντι στο παιδί της, μια παγίδα σε βάρος της Κάτιας και την απόδοση της δικαιοσύνης.

Όταν το κανάλι αποφασίσει να επαναφέρει στο πρόγραμμά του τη σειρά, στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν, θα υπάρχει κορύφωση των ιστοριών αλλά και μεγάλες ανατροπές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση