Χημικό peeling στο σπίτι!

Χημικό peeling στο σπίτι!

Το χημικό peeling είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες των δερματολογικών κλινικών, η οποία προσφέρει στις γυναίκες άμεσα και τέλεια αποτελέσματα εδώ και καιρό.

Ωστόσο η πρόοδος δεν σταματάει και πλέον μπορείτε να εκτελέσετε τη χημική απολέπιση από την άνεση του σπιτιού σας.

Αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Εφαρμόστε το προϊόν μόνο σε καθαρό δέρμα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Τα αποτελέσματα του χημικού peeling σε ινστιτούτο ομορφιάς είναι ταχύτερα, αλλά μετά από περίπου 2-3 ημέρες το δέρμα περνάει από μια διαδικασία καθαρισμού, που συχνά συνοδεύεται από την εμφάνιση σημείων με κρούστα για επούλωση του δέρματος, απολέπιση του ξηρού δέρματος ή ερεθισμό.

Διαβάστε Επίσης  Απώλεια κιλών: Οι 4 κανόνες για να διατηρήσετε το νέο βάρος σας

Αντίθετα, το peeling στο σπίτι είναι πιο ήπιο και η εμφάνιση των αποτελεσμάτων είναι πιο σταδιακή. Το δέρμα μπορεί να ξεφλουδίζει λίγο, αλλά δεν θα χρειαστεί να μείνετε στο σπίτι εξαιτίας του.

Όλες οι συνέπειες μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια αποτελεσματική ενυδατική κρέμα ημέρας.

Προσοχή στον ήλιο!

Μετά το χημικό peeling, το δέρμα χρειάζεται αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο επειδή είναι πολύ ευαίσθητο κι επιρρεπές στη φθορά. Πρέπει λοιπόν να υιοθετήσετε την καθημερινή χρήση κρέμας με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα αποκτήσετε ψεύτικες φακίδες στο πρόσωπο σας

Όσες έχουν ανοιχτό δέρμα δεν θα πρέπει να βγαίνουν από το σπίτι χωρίς να εφαρμόσουν κρέμα με δείκτη SPF 50.

Χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα peeling σύμφωνα με τις οδηγίες και μην τα συνδυάζετε μεταξύ τους. Μπορεί να προκληθεί αλλεργική αντίδραση ή φθορά και ευαισθητοποίηση του δέρματος.

 

Αφήστε μια απάντηση