Έρωτας μετά: Τα νέα επεισόδια της σειράς

Έρωτας μετά: Τα νέα επεισόδια της σειράς

Δευτέρα 11 Μαΐου – Επεισόδιο: 80 (Ε)

Ο Κων/νος φτάνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου και ενώ του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Άννα εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Ο Νίκος εξακολουθεί να μη θέλει ν’ ακούσει για τον Δημήτρη, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με την Ειρήνη. Μετά την αποκάλυψη του πτώματος της Πέννυς, ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για ενημέρωση ενώ την ίδια στιγμή η Όλγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Άννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Τέλος, ο Λεγάτος δίνει συγχαρητήρια στην Άννα που κατάφερε και σκότωσε την Πέννυ δείχνοντάς της κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της.

Διαβάστε Επίσης  Αλλαγή ώρας: Την Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μια ώρα πίσω

Τρίτη 12 Μαΐου – Επεισόδιο: 81 (Ε)

Ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδερφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τον Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Χρήστου. Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο, ενώ ο Τόνι μετά από την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.

Διαβάστε Επίσης  Συνεχίζει να "κουνάει" στον Κορινθιακό - Πάνω από 15 δονήσεις τη νύχτα - Μικροσεισμοί και σε Καλάβρυτα -Ναύπακτο

Τετάρτη 13 Μαΐου – Επεισόδιο: 82 (πρωτότυπο)

Ο Λεγάτος φέρνει τον Μιχαλάκη στην Άννα. Η Άννα συγκλονίζεται από την εικόνα και την αγκαλιά του μωρού της. Της το αφήνει λίγο και της τον παίρνει. Οι άλλοι έξω, σε πανικό αναζητούν τον Μιχαλάκη. Όταν επιστρέφουν σπίτι, τον βρίσκουν εκεί. Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Μετά από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. Είναι η Αλίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *