Αυτές είναι οι τροφές που θα σας βοηθήσουν να κάψετε το λίπος στην κοιλιά

  • Post category:FITNESS

Αυτές είναι οι τροφές που θα σας βοηθήσουν να κάψετε το λίπος στην κοιλιά

Υπάρχουν ορισμένες βασικές τροφές, οι οποίες δεν «καίνε» οι ίδιες λίπος, απλά ενταγμένες σε ένα σωστό πρόγραμμα μεταβολισμού, αυξάνουν το μεταβολισμό και κατ’ επέκταση βοηθούν στην απώλεια βάρους και λίπους.

Ανακαλύψτε 5 από αυτές:

Καφές

Ο καφές (κυρίως η καφεΐνη) επιταχύνει το μεταβολισμό ωστόσο αυτό συμβαίνει όταν καταναλώνεται χωρίς παχυντικές ουσίες όπως η ζάχαρη και η κρέμα.

Διαβάστε Επίσης  Διαλειμματική νηστεία: Είναι αποτελεσματική μορφή αδυνατίσματος;

Κινόα

Η κινόα είναι υψηλή σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και χορταίνει χωρίς να αυξάνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να μην λαχταράτε γλυκά και υδατάνθρακες.

Λαχανικά

Τα λαχανικά είναι γεμάτα με απίστευτα διατροφικά στοιχεία και φυτικές ίνες που σας κάνουν να αισθάνεστε πλήρεις. Προτείνεται να τρώτε τουλάχιστον 2-3 φλιτζάνια λαχανικά κάθε μέρα.

Κόκκινες πιπεριές

Οι καυτερές πιπεριές περιέχουν το συστατικό καψαικίνη που είναι γνωστό ότι περιορίζει την όρεξη. Tα πιπέρια cayenne, τα habaneros και jalapenos είναι ιδανικές επιλογές.

Διαβάστε Επίσης  Πώς να μειώσετε τον πόνο στη μέση μέσω της άσκησης;

Αμύγδαλα

Αν και γενικά οι ξηροί καρποί βοηθούν στην καταπολέμηση του λίπους στο σώμα, τα αμύγδαλα είναι γεμάτα πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και λιπαρά υγιεινά για την καρδιά. Μια μερίδα αμύγδαλα (περίπου 23) θα σας βοηθήσει να χορτάσετε για αυτό είναι ιδανικά σαν σνακ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση