Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε την οποιαδήποτε δίαιτα

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε την οποιαδήποτε δίαιτα

Σύμφωνα με την διατροφολόγο Malina Linkas Malkani της αμερικανικής Ακαδημίας Διατροφής, η δίαιτα δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνουν οι άνθρωποι. Όπως εξήγησε στο Insider, αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι προς μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και όχι μια δίαιτα που διαρκεί λίγες εβδομάδες.

Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε δίαιτα, λοιπόν, αυτό που πρέπει να ξέρετε πριν ξεκινήσετε είναι ότι για να είναι αποτελεσματική πρέπει να αποφασίσετε να αλλάξετε συνήθειες μια για πάντα. Μάθετε πώς θα καταφέρετε να κάνετε πάντα τις πιο υγιεινές επιλογές όταν κάνετε ψώνια στο σούπερμαρκετ, πώς να μαγειρεύετε υγιεινά και ποια τρόφιμα να βάζετε στα ντουλάπια της κουζίνας ώστε να ελέγχετε εσείς την όρεξή σας και όχι το αντίστροφο.

Διαβάστε Επίσης  Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν τρώτε κάθε μερα τζίντζερ

 

Το πιο σημαντικό σε μια δίαιτα είναι να έχετε αποφασίσει να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να βάζετε περισσότερα φρούτα και λαχανικά στο πιάτο σας αλλά και να ακολουθήσετε ένα υγιεινό lifestyle που δεν αφορά μόνο στη δίαιτα. Κάντε γυμναστική, κοιμηθείτε αρκετά και χαρίστε στον εαυτό σας χρόνο για χαλάρωση, διασκέδαση και ποιοτική επικοινωνία!

Αφήστε μια απάντηση