5 λόγοι για τους οποίους ο Κριός είναι το καλύτερο ζώδιο

Κριέ, να οι 5 λόγοι για τους οποίους θεωρούμε ότι είσαι το καλύτερο ζώδιο!

Ψιτ! Αν έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη (ή ακόμα κι Άρη) στον Κριό, κάτσε και διάβασε! Σε αφορά κι εσένα!

Κριέ είσαι το καλύτερο ζώδιο επειδή:

Δεν παίζεις παιχνίδια, δεν έχεις ατζέντα, δεν πας πλαγίως, δεν μιλάς με υπονοούμενα, δεν μασάς τα λόγια σου, δεν φοβάσαι μην σπάσεις τα αυγά, δεν βρίσκεις τίποτα χαριτωμένο στο να προσποιείσαι πως είσαι κάτι πιο δυνατό και δυναμικό από ότι είσαι. Είσαι θεός, γιατί πολύ απλά έχεις τα cojones να είσαι ο εαυτός σου!

Ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις, εξακολουθείς να είσαι αισιόδοξος, να μάχεσαι, να επιμένεις, να είσαι πιστός στον σκοπό σου. Οκ, μπορεί να παλεύεις γιατί ποτέ σου δεν θα πεις «όχι» σε μια καλή μάχη, αλλά και πάλι, είσαι παράδειγμα γενναιότητας και μας αρέσει ο τρόπος που πιάνεις τη ζωή από τα κέρατα!

Διαβάστε Επίσης  Γάμος ή συμβίωση; Τι επιλέγουν τα 12 ζώδια

Θα κάνεις εκείνο που θέλεις ακόμα κι αν δεν ταυτίζεται με εκείνο που «πρέπει». Ωραία τα «πρέπει», καλώς υπάρχουν, αλλά για αυτό υπάρχεις κι εσύ: για να φέρνεις την μοίρα στα μέτρα σου κι όχι να σου παίρνει η μοίρα τα μέτρα σου…

Κανείς ποτέ δεν βαρέθηκε μαζί σου! Πολλά τα συναισθήματα που γεννάς, κανένα όμως δεν λέγεται «βαρεμάρα»! Αν μη τι άλλο, η ενέργεια σου διαπερνάει τα πάντα και αφήνεις το στίγμα σου παντού!

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16 Απριλίου - Προβλέψεις για τα ζώδια

Έχεις χρυσή καρδιά κι ας μη το διαφημίζεις! Αγαπάς με πάθος, μπορεί να φτάσεις στα άκρα, είσαι πιστός όταν βρεις το πραγματικό κι αληθινό σου ταίρι, σκίζεσαι για τους φίλους σου, “παίρνεις κεφάλια” αν κάποιος πειράξει δικό σου άνθρωπο!

Ε, πως να μην σε αγαπάμε βρε Κριάρι μου; Είσαι το πιο… δυναμικό και σπιρτόζικο μάλαμα που υπάρχει!

βίντεο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *