Φτιάξτε τη δική σας μάσκα ομορφιάς με αβοκάντο, καρότο και μέλι

Φτιάξτε τη δική σας μάσκα ομορφιάς με αβοκάντο, καρότο και μέλι

Επιθυμείτε μια επιδερμίδα λαμπερή και λεία; Αξιοποιήστε τη δύναμη των φυσικών προϊόντων και εξασφαλίστε την υγεία και τη λάμψη του δέρματός σας. Η αντιγήρανση αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί πολλοί κόσμο και η σωστή ρουτίνα περιποίησης μας βοηθά να διατηρούμε μια νεανική, ξεκούραστη όψη για περισσότερα χρόνια. Η μάσκα αντιγήρανσης με καρότο και αβοκάντο αποτελεί μια λύση ομορφιάς που θα προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην κουρασμένη από το στρες και τις πολλές υποχρεώσεις επιδερμίδα σας.

Το αβοκάντο

Τα συστατικά της εγγυώνται το αποτέλεσμα, καθώς το αβοκάντο που περιέχει, διαθέτει πλούσια ποσότητα βιταμίνης C, μιας βιταμίνης γνωστής για την ιδιότητά της να συμβάλλει στον μεταβολισμό του κολλαγόνου, συσφίγγοντας την επιδερμίδα. Το αβοκάντο σας εξασφαλίζει, επίσης, μια πληθώρα αντιοξειδωτικών, όπως η βιταμίνη Ε και τα αμινοξέα, που ενισχύουν την φωτεινότητα του δέρματος και κάνουν τον χρόνο σύμμαχό σας.Η μάσκα περιέχει και καρότο, το οποίο σας εξασφαλίζει τη βιταμίνη Α, που αποτελεί την πιο χρήσιμη βιταμίνη για την υγεία της επιδερμίδας σας.

Διαβάστε Επίσης  Λιώστε μέσα στη ζεστή σοκολάτα: Μάσκα για αναζωογόνηση του σώματος

 

Το καρότο

Τα καρότα διαθέτουν, επίσης, β-καροτένιο, που ενισχύει την προσπάθεια του δέρματος να προστατευτεί από τις ακτινες UV της ηλιακής ακτινοβολίας. Ακόμη, οι ρυτίδες, οι πανάδες και όλα τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας προλαμβάνονται ή απαλύνονται με τη βοήθεια των συστατικών του καρότου.

 

Το μέλι

Η μάσκα περιλαμβάνει και μέλι στη σύνθεση της, που είναι γνωστό για την ενυδατική δράση του σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Το μέλι συμβάλλει στην τόνωση ακόμη και της πιο ξηρής επιδερμίδας και, επιπλέον, είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και τη λείανση των γραμμών έκφρασης, που μας ταλαιπωρούν με τα χρόνια. Η πλούσια αντιοξειδωτική του δράση στοχεύει άμεσα στις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Διαβάστε Επίσης  3 Special σπιτικές κρέμες απολέπισης προσώπου – Φυσικές

Εκτός από το αβοκάντο, το καρότο και το μέλι ένα ακόμη υλικό συμπληρώνει αυτή τη φυτική μάσκα. Δείτε το βίντεο, προμηθευτείτε τα κατάλληλα υλικά και τονώστε την υγεία της επιδερμίδας σας, με σύμμαχό σας τα αγνά συστατικά της φύσης.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *