ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: O Κυπραίος θα καταδώσει τον ∆ούκα για τον φόνο του Γιάννου;

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: O Κυπραίος θα καταδώσει τον ∆ούκα για τον φόνο του Γιάννου;ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: O Κυπραίος θα καταδώσει τον ∆ούκα για τον φόνο του Γιάννου;

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Θωµάς µαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Γιάννο και εκβιάζει τη Μυρσίνη, ενώ την ίδια στιγµή ένας επικίδυνος άνδρας µαθαίνει το θανάσιµο µυστικό των αδελφών Σταµίρη. Μέσα σε όλα αυτά, ο Νικηφόρος κάνει ένα µοιραίο λάθος…

Αναπάντεχες εξελίξεις έρχονται στα επόµενα επεισόδια της σειράς «Άγριες µέλισσες».

Την ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον ∆ούκα ως ύποπτο για τον φόνο του Γιάννου, ο Θωµάς έρχεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια. Λίγο αργότερα θα πάρει µεγάλη χαρά όταν η Ελένη του ζητά να τη συνοδεύσει στην παράσταση που δίνει στο χωριό ένα µπουλούκι.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο «προδότης» του Βόσκαρη που θα βοηθήσει την Ελένη να αποδράσει

Εκεί η ∆ρόσω γοητεύεται από τον τραγουδιστή του µπουλουκιού, τον Παύλο, και κάνει ένα παράτολµο βήµα. Η νεαρή κοπέλα ξεµυαλίζεται από τη ζωή των ηθοποιών και πιο πολύ από τον Παύλο, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να την πείσει να τον ακολουθήσει. Εν τω µεταξύ ο Κλεοµένης, προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει την περιουσία της Πηνελόπης, προσεγγίζει τον Κωνσταντή για να τον φέρει µε το µέρος του.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: O Κυπραίος θα καταδώσει τον ∆ούκα για τον φόνο του Γιάννου;

Η Ανέτ µαθαίνει µε έκπληξη πως η Αγορίτσα έχει φυλάξει κρυφά από τον ∆ούκα όλα τα χαρτιά του πατέρα τους. Πάνω στην έρευνα θα ανακαλύψει κάποια καλά κρυµµένα µυστικά της οικογένειάς της.

Ο ∆ούκας πιέζει την Ασηµίνα να πείσει την Ελένη να πουλήσει τα χωράφια της και τη φέρνει αντιµέτωπη µε αυτά που την περιµένουν αν δεν το κάνει. Η Ασηµίνα πιέζεται από παντού και ο Νικηφόρος, ψυχραµένος µαζί της ακόµα λόγω του βιβλίου, δεν βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  «Αγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος ανακαλύπτει τις ενέργειες της Θεοδοσίας

Ο Λάµπρος ζηλεύει τον Κυπραίο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη µάχη για την καρδιά της Ελένης. Λίγο αργότερα, ο Θωµάς ανακαλύπτει έναν πιθανό µάρτυρα στον φόνο του Γιάννου. Πείθει τον βοσκό να τον εµπιστευτεί, και αυτός του οµολογεί ποιους και τι είδε το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο TV Έθνος (8/12)

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *