8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 101-102-103-104-105-106-107-108

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 101-102-103-104-105-106-107-108

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 101-102-103-104-105-106-107-108

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

 

Επεισόδιο 101

Ο Βαγγέλης δανείζεται ένα χρηματικό ποσό από τον Οδυσσέα και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του με πρώτο στόχο να ξανακερδίσει την αγάπη του Σπύρου.

Παράλληλα ο Οδυσσέας αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Νικηφόρο σχετικά με αυτά που έμαθε για τον πατέρα τους, ενώ ο Νικηφόρος απολύεται από τη δουλειά του. Η Ολυμπία συνέρχεται και κατηγορεί την Εύα για όλα, της φέρεται σκληρά και την διώχνει, λέγοντας πως θέλει να μείνει με τον μπαμπά της

Ο Λουκάς κατηγορεί έμμεσα τον Φοίβο για τον φόνο του βουλευτή. Ο Άκης ανακοινώνει στην Ηλιάνα πως έχασε την επιμέλεια του παιδιού. Ο Δαμιανός αναγκάζει τον Φοίβο να υπογράψουν ένα συμφωνητικό πριν συνεργαστούν. Λουκάς κι Ιφιγένεια προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα σε Μιλτιάδη και Κατερίνα, αλλά όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό. Ο Μιχαήλ με την Ρωξάνη ξεκλέβουν μερικές στιγμές για να μείνουν μόνοι. Ο Έκτορας νιώθει εγκλωβισμένος στη σχέση του με τη Στέλλα και της ζητάει να πάρουν αποστάσεις. Ο Φοίβος αναλαμβάνει ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου…

Ο Οδυσσέας πέφτει στην παγίδα της Ιφιγένειας! Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (25/11) της σειράς «8 Λέξεις»!

Επεισόδιο 102

Ο Νικηφόρος μαθαίνει την ιστορία πίσω από την εξαφάνιση του πατέρα τους και ο Οδυσσέας τον ορκίζει να μην πει τίποτα παραέξω για αυτό το μυστικό. Η Ρωξάνη προσπαθεί να παρηγορήσει την Εύα που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με τη στάση που κρατάει η Ολυμπία απέναντί της. Ο Μιλτιάδης ζητάει από την Κατερίνα να τον συνοδεύσει στη κηδεία του βουλευτή για τα μάτια του κόσμου, αλλά δεν της δίνει καμία ελπίδα για τον γάμο τους. Ο Οδυσσέας και η Έρση περνάνε την καλύτερη φάση της σχέσης τους.

Η Σμαράγδα ανακοινώνει στον Άκη πως αποφάσισε να βαφτίσει το παιδί και νονός θα είναι ο Λουκάς. Ο Βαγγέλης έρχεται στην Αθήνα και ζητάει από την Ιφιγένεια να βρεθούν. Ο Αλέκος απειλεί για μια ακόμα φορά τη Ρωξάνη και ο Μιχαήλ αποφασίζει να επέμβει με ακραίο τρόπο. Ο Μιλτιάδης καλεί τον Έκτορα σε επίσημη συνάντηση για επαγγελματική συνεργασία, αλλά ο Έκτορας θα πέσει σε θανάσιμη ενέδρα..

Επεισόδιο 103

Ο Έκτορας σοκαρισμένος, πάει στο τμήμα και δίνει κατάθεση για την απόπειρα δολοφονίας που έγινε εναντίον του. Στο μεταξύ, η Ρωξάνη λέει στον Μιχαήλ για τον εκβιασμό που της έκανε ο Αλέκος και τα αίματα ανάβουν! Λίγο αργότερα οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και πλακώνονται μέσα στο πολιτικό γραφείο. Ο Φοίβος ζητάει από τον Δαμιανό να αποχωρήσει από την πατέντα του αλγόριθμου και του προσφέρει χρήματα.

Ο Δαμιανός όμως θέλει κάτι εντελώς διαφορετικό για να φύγει από τη μέση! Η Ηλιάνα βλέπει αναρτήσεις του Οδυσσέα στο ίντερνετ που είναι αγκαλιά μαζί με την Έρση και την πιάνει νευρική κρίση! Ο Έκτορας συναντιέται με τον Μιχαήλ και τον Μιλτιάδη και συζητάνε για την καινούρια συνεργασία τους.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Το σοκαριστικό τροχαίο και η απάνθρωπη «εντολή» του Δημήτρη

Το ρήγμα μεταξύ Εύας και Σίμου μεγαλώνει όλο και περισσότερο και η Ολυμπία επιλέγει με ποιον απ’ τους δύο θέλει να μείνει. Η επίθεση της Ολυμπίας και η οριστική απαίτησή της να μείνει μόνη της στο σπίτι με τον πατέρα της, καταρρακώνει την Εύα, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ήρθε αντιμέτωπη με τον τεράστιο θυμό της κόρης της, χωρίς να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, για να μην εκθέσει στα μάτια της Ολυμπίας τον Σίμο.

Επεισόδιο 104

Ο Βαγγέλης πραγματοποιεί μια επίσκεψη χωρίς τέλος στο σπίτι των Μαρόγλου, όπου και γνωρίζεται με όλη την οικογένεια, αλλά αρνείται να φύγει αν δεν γνωρίσει τον Μιλτιάδη, για τον οποίο φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του κάποια σχέδια. Από την άλλη, ο Σπύρος ανησυχεί πολύ για τα καμώματα του πατέρα του και φοβάται μην δανειστεί λεφτά και τον κάνει ρεζίλι.

Στο μεταξύ, εν όψει του δικαστηρίου που ξεκινάει την επόμενη μέρα, η αγωνία τόσο του Άκη και της Ναυσικάς, όσο και του Νικηφόρου έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού η υπόθεση της πατρότητας του φαρμάκου είναι πολύ σημαντική για όλους τους.

Η Σμαράγδα, γεμάτη τύψεις επισκέπτεται στην κλινική την Ηλιάνα, αγωνιώντας για το πώς θα την δεχτεί. Τέλος, ο Μιχαήλ μιλάει σε μια τηλεοπτική εκπομπή και κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Τα λέει όλα και έξω από τα δόντια!

8 lexeis

Επεισόδιο 105

Η αποκάλυψη του Μιχαήλ πέφτει σαν βόμβα και ξεσηκώνει αντιδράσεις, κυρίως από πλευράς Άκη.

Ο Σίμος στριμώχνει τη Σμαράγδα κι επιδιώκει να περάσει ένα βράδυ μαζί της.

Η Εύα μετακομίζει στο σπίτι της Ρωξάνης, μη μπορώντας να πιστέψει πως η κόρη της δεν θέλει να την βλέπει στα μάτια της.

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Μιλτιάδη να συμμετάσχει στα επιχειρηματικά του σχέδια.

Η μέρα της δίκης φτάνει και ο Άκης με τη Ναυσικά διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τον Νικηφόρο και τον Οδυσσέα

Η Κατερίνα συνειδητοποιεί το λάθος της και ζητάει συγνώμη από τον Μιχαήλ ενώ εκείνος ξεκαθαρίζει στη Ρωξάνη πως από εδώ και πέρα θα μπορούν να κυκλοφορούν μαζί χωρίς να κρύβονται.

Η Σοφία βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Δαμιανού, χωρίς να ξέρει ότι ο Φοίβος είναι μες το σπίτι και τους παρακολουθεί, έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη…

Επεισόδιο 106

Το πρωί και ενώ η Σοφία φεύγει από το σπίτι ο Φοίβος σκοτώνει αδίστακτα τον Δαμιανό…

Η Ναυσικά αντιδρά θετικά απέναντι στη Ρωξάνη κι αγκαλιάζει το νέο της εγγόνι, σε αντίθεση με τον Άκη που γίνεται έξαλλος και κατηγορεί τον Μιχαήλ για διπροσωπία.8

Η Εύα προσπαθεί να κρατήσει μια επαφή με την Ολυμπία, αλλά εκείνη της το κάνει δύσκολο.

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε η ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου – Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Η Σοφία ψάχνει παντού τον Δαμιανό, ενώ ο Φοίβος κλείνει μια συμφωνία με χρηματιστηριακή εταιρεία και αρχίζει να εκμεταλλεύεται τον αλγόριθμο.

Μιχαήλ απολύει τον Αλέκο ενώ παράλληλα τον διώχνει κι η Ναυσικά από τη ζωή της.

Ο Οδυσσέας μιλάει ανοιχτά στη Ναυσικά για τα παράπονα που έχει από εκείνη και για πρώτη φορά οι δύο τους έρχονται κοντά μετά από καιρό.

Ο Μιχαήλ με τον Μιλτιάδη συνεχίζουν τις επαφές με τον Έκτορα.

Ο Άκης ανακοινώνει στον Δημήτρη πως θα του μεταφέρει τις μετοχές της Ηλιάνας, γιατί εκείνη δεν είναι πια σε θέση να τις διαχειριστεί. Ο Μιχαήλ κάνει πρόταση γάμου στη Ρωξάνη.

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 101-102-103-104-105-106-107-108

Επεισόδιο 107

Η Ρωξάνη, έχει αποφασίσει να ταλαιπωρήσει λίγο τον Μιχαήλ πριν του απαντήσει στην εντελώς ξαφνική πρόταση γάμου που της έκανε.

Η νέα πραγματικότητα που επέβαλε με τις δημόσιες αποκαλύψεις του ο Μιχαήλ, έχει προβληματίσει πολύ κόσμο. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας θέλει να εξομαλύνει τις σχέσεις του με τον αδερφό του. Κάνουν μία συζήτηση οι δυο τους που θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους.

Ταυτόχρονα, όμως θα τους δείξει ότι έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον, ακόμα κι αν η Ηλιάνα δεν είναι πια το εμπόδιο ανάμεσά τους

Παράλληλα, ο Άκης περνάει τις μετοχές της Ηλιάνας στον Δημήτρη, παρά τις αντιρρήσεις του.

Ο Φοίβος, αψυχολόγητος όπως πάντα μέσα στα σκοτεινά του σχέδια, αναθερμαίνει και πάλι τη σχέση του με τη Σοφία, η οποία δεν υποψιάζεται τίποτα. Η Κατερίνα προσπαθεί να κάνει μια τελευταία προσέγγιση στον Μιλτιάδη, αλλά αντιμετωπίζει την απόλυτη απόρριψη.

Επεισόδιο 108

Η Ηλιάνα βγαίνει από την κλινική και αγκαλιάζει επιτέλους την Αριάδνη, πάντα με τους περιορισμούς που της θέτει ο Μιχαήλ. Η Ηλιάνα περνάει τη μέρα μαζί με την Αριάδνη και η διάθεσή της αλλάζει προς το καλύτερο.

Ο Έκτορας δέχεται τηλεφώνημα από τον Ζησιμόπουλο για συνεργασία, η απάντησή του όμως ξαφνιάζει τον πρόεδρο του κόμματος.

Η Ιφιγένεια αποφασίζει να κάνει «στροφή» στην καριέρα της και ζητάει τη βοήθεια του Σπύρου.

Ο Αλέκος θέλοντας να προκαλέσει τον Μιχαήλ, του μιλάει για το ερωτικό του παρελθόν με την Ναυσικά. Ο Δημήτρης συνεχίζει να κάνει σχέδια με τον Μητροφάνη, αποκαλύπτοντας περισσότερο τη σκοτεινή πλευρά του.

Μια καινούρια γραμματέας, η Τόνια,(Ελίνα Μάλαμα) έρχεται στο γραφείο του Μιλτιάδη για να αντικαταστήσει την Κατερίνα.. Ο Μιχαήλ καλεί τον Έκτορα στο σπίτι του και του κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση. Ο Οδυσσέας δέχεται τηλεφώνημα από την Ηλιάνα και τυχαίνει να είναι μπροστά η Έρση.

Ο Αλέκος συναντιέται με τον Άκη και του λέει ότι μαζί μπορούν να καταστρέψουν τον Μιχαήλ! Η Νόνα καλεί την αστυνομία στο σπίτι της και κάνει μια συνταρακτική καταγγελία.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 97-98-99-100

«8 λέξεις»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *