ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49-50-51-52

 

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ που βλέπουμε στον Alpha.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49-50-51-52

Επεισόδιο 48

Η Αλεξία, ο Αντρέας και ο Ίωνας πηγαίνουν στον Μάξιμο για να του συμπαρασταθούν για την εξαφάνιση της μητέρας του. Ο Μάξιμος καταλαβαίνει πως οι φίλοι του έχουν κάποιο πολύ σοβαρό λόγο που αντιπαθούν τον πατέρα του και ζητάει να μάθει την αλήθεια. Η Νίκη είναι υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Άννα παρακολουθεί τους απαγωγείς της Αριάδνης και αναλαμβάνει δράση. Την ίδια στιγμή η Δέσποινα και η Βέρα προσπαθούν να σκεφτούν πού μπορεί να πήγε η Ασπασία για να τη βοηθήσουν πριν την εντοπίσει ο Νικηφόρος.

Επεισόδιο 49

Η Άννα κρύβεται στο κότερο παρακολουθώντας τους απαγωγείς της Αριάδνης. Η Δέσποινα αποκαλύπτει στην Αλεξία όλη την αλήθεια για την Ασπασία και εκείνη ενημερώνει τον Μάξιμο, ο οποίος έκπληκτος και ταραγμένος, επιτίθεται λεκτικά στην Δέσποινα. Ο Ιάκωβος προσπαθώντας να σώσει την Νίκη επισκέπτεται τον Στάμο στο νοσοκομείο.

Η Μαρία λέει στον Ίωνα πως η Αριάδνη έχει γίνει αρκετά δημοφιλής στο νησί από τις διαδικτυακές εκπομπές της. Στο Όμοδος η Μαριάννα υποδέχεται τον Αλέξανδρο και τον Λουκά υπό το άγρυπνο βλέμμα του Αντώνη.

Διαβάστε Επίσης  .ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16-17

Επεισόδιο 50

Ο Μάξιμος ανησυχεί μήπως η Αλεξία έχει αλλάξει γνώμη και την ρωτά αν επιθυμεί να παντρευτούν όπως του είχε υποσχεθεί στην Ινδία. Η Αλεξία κερδίζει χρόνο λέγοντάς του ότι προς το παρόν προέχει να βρεθεί η μητέρα του καθώς οι έρευνες της αστυνομίας είναι άκαρπες.

Η Νίκη αφήνεται ελεύθερη από τα κρατητήρια της Λεμεσού μετά την απόσυρση των κατηγοριών από τον Στάμο. Η Αριάδνη καλείται να δώσει κατάθεση αλλά δε δείχνει πρόθυμη να συνεργαστεί με την αστυνομία. Η Άννα την αφήνει ελεύθερη κι αναθέτει στον Θοδωρή να την παρακολουθήσει.

Επεισόδιο 51

Ο Θοδωρής ακολουθεί την Αριάδνη και τη βλέπει να μπαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου. Η Αριάδνη απειλεί ανοιχτά τον Νικηφόρο πως θα τον εκδικηθεί και του αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα. Η Δέσποινα πείθει την Ασπασία να τηλεφωνήσει στον Μάξιμο από το κινητό της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16-17-18-19-20-21-22

Η Ασπασία το κάνει αλλά δεν αποκαλύπτει πού βρίσκεται. Ο Μάξιμος έξαλλος απαιτεί από τη Δέσποινα να του πει όσα ξέρει για τη μητέρα του. Η Αλεξία προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες για μια ακόμη φορά, αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Στο μεταξύ η Αριάδνη ξεκινά και πάλι τις εκπομπές της, υποσχόμενη αυτήν την φορά πολλές αποκαλύψεις.

Επεισόδιο 52

Ο Μάξιμος υπενθυμίζει στην Αλεξία πως θα χρειαστούν ένα εκατομμύριο ευρώ για να αγοράσουν τον ανεμόμυλο και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Η Αλεξία επειδή δε γνωρίζει την περιουσία που κληρονομεί, κάνει μια συζήτηση με την γιαγιά της η οποία όμως δεν της δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Ιάκωβος προσκαλεί την Νίκη να μείνει μαζί του, εκείνη όμως επιλέγει να πάει στο σπίτι του Λουκά αλλά φτάνοντας εκεί μια έκπληξη την περιμένει. Η Αριάδνη καταστρώνοντας το σχέδιό της, κλείνει ραντεβού με τον Νικηφόρο ενώ την ίδια στιγμή η Δέσποινα αποφασίζει να βοηθήσει τον Μάξιμο και τον πηγαίνει στο μοναστήρι όπου είναι κρυμμένη η Ασπασία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *