ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26-27-28-29

 

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26-27-28-29

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26-27-28-29

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ που βλέπουμε στον Alpha

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν το θάνατο της Άννας δημιουργούν πολλά νέα ερωτηματικά για το βράδυ του ατυχήματος ενώ ο Παπαδόπουλος προειδοποιεί την Αντιγόνη πως ο Κωνσταντίνος υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύει στο νοσοκομείο.

Τρία χρόνια πριν, ο γάμος της Άννας φαινομενικά βρίσκεται σε πολύ καλή φάση κι εκείνη συνεχώς και πιο επιτακτικά βρίσκεται αντιμέτωπη με το βασικό δίλημμα της ζωής της. Παράλληλα, στην εταιρεία, η Μάγδα με την Αντιγόνη καταλήγουν να κάνουν μια πολύ προσωπική συζήτηση, ενώ στο σπίτι της Ιτιάς ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει μια έκπληξη για την Άννα.

Επεισόδιο 26

Η είδηση για τον θάνατο της Άννας αποτελεί πρώτο θέμα και προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις.

Η κηδεία της τελείται σε βαρύ κλίμα – εκεί συγκεντρώνονται όλοι για να συλλυπηθούν τα παιδιά και τον Χρήστο, ενώ η Νόρα αιφνιδιάζεται όταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, εντοπίζει τον Δημήτρη.

Διαβάστε Επίσης  Επιστροφή στα θρανία: Η 40χρονη που ταξιδεύει 400χλμ για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

Στο παρελθόν, η Άννα πάει στο χωριό για να μιλήσει με τον Αποστόλη αλλά καταλήγουν να μαλώνουν και εκείνος τη διώχνει από το σπίτι

Επεισόδιο 27

Ο Αποστόλης με την απειλή όπλου, πιέζει το Δημήτρη να του πει την αλήθεια για τη δολοφονία της Άννας ενώ την ίδια στιγμή που στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάζεται ένας νέος μάρτυρας που αναφέρει πως είχε δει την Άννα μαζί με ένα νεαρό στο χωριό πριν το ατύχημα.

Η Αντιγόνη κάνει έναν ειλικρινή διάλογο με την Ηλέκτρα λίγο πριν φύγει απ’ την εταιρεία θέλοντας να την πείσει να μεταφέρει τον Κων/νο σε ασφαλές περιβάλλον.

Στο παρελθόν, η Άννα τρομοκρατείται όταν διαπιστώνει ότι ο φίλος του Χρήστου, ο Στέλιος, με τον οποίο δεν είχαν γνωριστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, την έχει δει με τον Κωνσταντίνο.

Ο Κωνσταντίνος της προτείνει να τα αρνηθεί όλα, αλλά μια αιφνίδια επίσκεψη του Στέλιου στην αίθουσα χορού δεν της αφήνει πολλά περιθώρια.

Επεισόδιο 28

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη, ο Γιώργος με τον Φώτη προσπαθούν να δουν ποιο θα είναι το επόμενό τους βήμα αλλά η ανάκριση του Δημήτρη έχει αναπάντεχη κατάληξη.

Διαβάστε Επίσης  Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» – Τι είπε για τον Μάνο

Την ίδια στιγμή, στην εταιρεία, ο Ηλίας έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σωκράτη, ο οποίος έχει έρθει μετά από πρόσκληση της Ηλέκτρας.

Επεισόδιο 29

Ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία, τον απειλεί και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την ανάμειξή του στο ατύχημα του Κωνσταντίνου. Η Ηλέκτρα μιλάει με τον γιατρό του Κωνσταντίνου για την πιθανή μεταφορά του στο σπίτι ενώ την ίδια στιγμή, Νόρα κι ο Γιώργος προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους μετά τα τελευταία γεγονότα.

Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα αρχίζει να ανησυχεί πως ο Κωνσταντίνος την απατάει και το ομολογεί στην Άννα, η οποία με τη σειρά της ενημερώνει τον Κων/νο. Ο Δημήτρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Άννα μέσω των μαθημάτων τάνγκο.

πηγή

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *