ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: «Η κόρη σου θα πεθάνει»! Ο Νίκος εκβιάζει την Κάτια

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: «Η κόρη σου θα πεθάνει»! Ο Νίκος εκβιάζει την ΚάτιαΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: «Η κόρη σου θα πεθάνει»! Ο Νίκος εκβιάζει την Κάτια

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ με τον Νίκο να εκβιάζει την Κάτια.

Ο Αργύρης καταφέρνει να φυγαδεύσει την Κάτια από το σπίτι του Νίκου κι εκείνος λυσσασμένα ξεχύνεται στο κατόπι τους. Την ίδια ώρα η Μαρίνα μαθαίνει ότι η μητέρα της ζει.

Η Κάτια ερχόμενη στην Αθήνα με τον Νίκο για δουλειές, καταφέρνει να ξεφύγει από την προσοχή του. Βρίσκεται έξω από το μπαρ του Μιχάλη με την ελπίδα να συναντήσει τον ίδιο ή τη Μαρία. Ομως τελικά βλέπει τον Φώτη και φοβισμένη από όσα της είχε πει στο νοσοκομείο η Μάρθα γι’ αυτόν, φεύγει.

Δεν μπορεί να φανταστεί ότι μόλις έχασε την ευκαιρία της να σωθεί. Ετσι, μη έχοντας πού αλλού να πάει, επιστρέφει με τον Νίκο στο κτήμα άπραγη. Εκεί ο Αργύρης την επισκέπτεται κρυφά. Ο Νίκος το καταλαβαίνει κι η αντίδρασή του είναι απρόβλεπτη και επικίνδυνη. Γίνεται βίαιος με την Κάτια, ενώ αρπάζεται και με τον φίλο του. «Φύγε. Δεν θέλω να ξαναπατήσεις στο σπίτι μου», του φωνάζει και τον διώχνει.

Την ίδια ώρα η Μαρίνα μαθαίνει ότι η Κάτια ζει, καθώς κάποιον την είδε, και βάζει σκοπό της να τη βρει. «Δεν θα σε αφήσω, μανούλα μου. Θα ψάξω παντού, σου το υπόσχομαι. Θα είμαστε μαζί», λέει κλαίγοντας. Τα νέα όμως μαθαίνει και η Μάρθα, η οποία μέχρι τώρα ήταν πεπεισμένη ότι η Κάτια είχε δολοφονηθεί από τον Νίκο. Και δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, αφού φοβάται μήπως αποκαλυφθεί ότι εκείνη είναι πίσω από την επίθεση στη φυλακή και την εξαφάνισή της. Η συμπεριφορά της όμως κινεί τις υποψίες του Φώτη.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ποιος γνωστός ηθοποιός επιστρέφει σε ρόλο – κλειδί

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις.fiftififti.eu

Αργύρης και Κάτια ζουν τον έρωτά τους

Ο Αργύρης ξέροντας πια καλά ότι η Κάτια κινδυνεύει στα χέρια του Νίκου φωνάζει την αστυνομία. Μια κίνηση που θα πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Νίκος όταν το αντιλαμβάνεται απειλεί την Κάτια: «Αν πεις το παραμικρό, θα σκοτώσω τον Αργύρη». Οταν ο αστυνομικός φτάνει, αναγνωρίζει αμέσως τη γυναίκα που εδώ και καιρό έχει σημάνει σήμα για την εξαφάνισή της. Ομως ο Νίκος απειλεί και εκείνον, καθώς δεν είναι από τους καθαρούς ανθρώπους του σώματος και πετυχαίνει τη σιωπή του. Ο Αργύρης όμως καταφέρνει να φυγαδεύσει την Κάτια, προκειμένου να τη γλιτώσει από τον Νίκο, που λυσσασμένα ξεχύνεται στο κατόπι τους. «Θα σας βρω. Θα κινήσω γη και ουρανό, αλλά θα σας βρω», ουρλιάζει. Η Κάτια και ο Αργύρης, κρυμμένοι σε ένα σπίτι, θα αρχίσουν να ζουν τον έρωτά τους…

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Νίκος πυροβολεί την κόρη του! Η Κλειώ χαροπαλεύει…

Η γυναίκα, ερωτευμένη πια μαζί του, εναποθέτει τις ελπίδες της σε αυτόν. Ο Νίκος τους ψάχνει παντού μανιασμένος. Ο Αργύρης και η Κάτια ετοιμάζονται να φύγουν κρυφά για την Αθήνα και η αγωνία τους -αλλά και τα απρόβλεπτα εμπόδια- κορυφώνεται. Ο Νίκος κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση και τα σχέδιά τους αλλάζουν. Οταν ο Νίκος καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, βάζει στο στόχαστρό του τη Μαρίνα. Ξέρει ότι είναι η κόρη της Κάτιας. Εχει καταλάβει ότι η γυναίκα έχει θυμηθεί και ότι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί κοντά στο παιδί της. Κι εκείνος θα χρησιμοποιήσει την ανυποψίαστη Μαρίνα για δόλωμα, προκειμένου να φέρει κοντά του την Κάτια. Σε ανύποπτο χρόνο η Μαρίνα θα πάρει τη θέση της μητέρας της. Το μήνυμα του Νίκου θα είναι σαφές: «Η κόρη σου θα πεθάνει. Γύρνα σε μένα, αλλιώς θα τη σκοτώσω».

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Πηγή: TiViΣιριαλ, youweekly.gr

πηγή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση