ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 37-38

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 37-38

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ στο β΄κύκλο

Επεισόδιο 37

Το ηθικό της Μαρίνας αναπτερώνεται όταν μαθαίνει ότι η Κάτια ζει και βάζει σκοπό της να τη βρει. Ο Νίκος γίνεται βίαιος με την Κάτια, ενώ αρπάζεται και με τον Αργύρη και του ζητάει να μην ξαναπάει σπίτι του. Ο Αργύρης κάνει μια κίνηση που θα πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις στη σχέση του με την Κάτια και το Νίκο.

Η Μαρίνα με τη στάση της σπρώχνει το Μιχάλη μακριά της κι εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ιωάννα.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Σοφία κλέβει τον άντρα της Έλλης! Η νύχτα πάθους με τον Άρη

Ο Άρης βρίσκεται ανάμεσα στη Σοφία, που εξακολουθεί να τον πολιορκεί και στην Αλίκη, που του ζητάει να ξεκαθαρίσει με την Έλλη. Ο Χατζής επηρεάζει την Έλλη να ασχοληθεί με την εταιρεία και να αφήσει τον Ιππικό.

 

Επεισόδιο 38

Ο Αργύρης φυγαδεύει την Κάτια προκειμένου να τη γλιτώσει από το Νίκο που λυσσασμένα ξεχύνεται στο κατόπι της. Η Κάτια και ο Αργύρης, κρυμμένοι σε ένα σπίτι, θα αρχίσουν να ζουν τον έρωτά τους…

Την ίδια στιγμή, σπασμωδικές είναι οι αντιδράσεις της Μάρθας, καθώς αντιλαμβάνεται με βεβαιότητα πια, ότι η Κάτια ζει και ο Νίκος της είχε πει ψέματα. Η συμπεριφορά της κινεί τις υποψίες του Φώτη που ανησυχεί για τον ρόλο που η Μάρθα έπαιξε στην εξαφάνιση της Κάτιας.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Τρόμος για την Κάτια! Ο Φώτης επιστρέφει στη ζωή της

Τις ανησυχίες του δεν συμμερίζεται η Μαρίνα, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο και με μοναδικό στοιχείο την φωτογραφία της Κάτιας από τα εγκαίνια του μπαρ, να ανακαλύψει τα ίχνη της. Κανείς δεν ξέρει, όμως, ποιος θα καταφέρει να φτάσει πρώτος στην Κάτια: η Μαρίνα, η αστυνομία, ή ακόμα χειρότερα, ο Νίκος;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34-35-36

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *