8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 67-68-69-70

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 67-68-69-70.fiftififti.eu8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 67-68-69-70

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 67-68-69-70

Επεισόδιο 67

Ο Νικηφόρος εκφράζει στον Οδυσσέα την αμφιβολία του για το αν όλα αυτάνπου συμβαίνουν στην Ηλιάνα, είναι πραγματικά ή τα φαντάζεται…!

Ο Μιλτιάδης βλέπει τον Λουκά να βγαίνει από το σπίτι του με έναν νεαρό και του κάνει σκηνή…

Στο μεταξύ, η Ναυσικά καλεί τον Οδυσσέα και τον Μιχαήλ και τους ανακοινώνει ότι ήταν ενήμερη για την παράνομη σχέση του πατέρα τους με τη Βασιλική, καθώς το πληροφορήθηκε από τη Χρυσούλα, αμέσως μετά την εξαφάνιση του Μάρκου.

Ο Άκης και η Ναυσικά ξαφνιάζονται από την επιθετική κίνηση του Νικηφόρου να κάνει συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων. Επίσης ο Άκης, ανακοινώνει στη Σμαράγδα την πρόθεσή του να μην αναγνωρίσει το παιδί.

Τέλος, ο Οδυσσέας αποκαλύπτει στην Ηλιάνα πως η Έρση είναι έγκυος και εννοείται πως το σοκ που παθαίνει είναι μεγάλο και πρόκειται να αλλάξει τα πάντα στη σχέση τους.
Η Ηλιάνα αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες του Οδυσσέα και του ζητάει να μην την ξαναενοχλήσει. Το ζευγάρι χωρίζει οριστικά!!

Επεισόδιο 68

Ο Οδυσσέας απογοητευμένος γυρίζει στην Κέρκυρα, όπου νέα στοιχεία έρχονται στο φως
σχετικά με την υπόθεση αφάνειας του πατέρα του.

Η Ρωξάνη γιορτάζει τα γενέθλια του μικρού Άγγελου, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο κοντά εκείνη και τον Μιχαήλ. Η Σμαράγδα εξομολογείται όλη την αλήθεια στον Λουκά σχετικά
με το σχέδιό της κι εκείνος στέκεται στο πλάι της χωρίς να την κρίνει.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Μιλτιάδης μαθαίνει τα πάντα για τον Φοίβο

Η Ναυσικά πιέζει τον Μιχαήλ να της πει με ποια είναι ερωτευμένος, την ίδια ώρα που ο Αλέκος προχωράει σε συμμαχία με την Κατερίνα για να ξηλώσουν τον Μιχαήλ από την αρχηγεία του κόμματος.

Ο Άκης περνάει στην αντεπίθεση, αλλά η Σμαράγδα έχει προβλέψει κάθε του κίνηση. Ο Έκτορας Αντωνιάδης(Στέφανος Μιχαήλ) …εμφανίζεται στην Αθήνα και έρχεται αντιμέτωπος με μία επεισοδιακή εμφάνιση κάποιων τραμπούκων μέσα στο σπίτι του Νικηφόρου…

Επεισόδιο 69

Η Σμαράγδα απορρίπτει την πρόταση γάμου του Άκη, αλλά δέχεται να γίνει εξέταση dna στο μωρό, προκειμένου να πειστεί και να το αναγνωρίσει.

Ο Οδυσσέας προβληματίζεται με τα νέα στοιχεία σχετικά με την αφάνεια του πατέρα του και η Έρση του επισημαίνει ότι όλα αυτά ξεκίνησαν από τη μέρα που εμφανίστηκε ο Νικηφόρος. Παράλληλα, ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως ο Άκης τον έχει βάλει στο στόχαστρο, ενώ ο Έκτορας κάνει μια πρώτη επαφή με τη Ναυσικά.

Ο Μιχαήλ προμοτάρει συνεχώς τη Ρωξάνη, γεγονός που εκνευρίζει τον Αλέκο. Ο Άκης αναγκάζεται να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για τη Σμαράγδα στη Ναυσικά και ζητάει τη βοήθειά της. Ο Σίμος λέει δήθεν στην Εύα ότι θα ανακαινίσει το γραφείο, για να καλύψει τα λεφτά που λείπουν από τον λογαριασμό.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Γυναίκα – αράχνη μπαίνει στη ζωή του Μάρκου και ανατρέπει τα πάντα

Ο Φοίβος μπαίνει στο στόχαστρο των παλιών του αφεντικών.
Η Ηλιάνα νιώθει πιο μόνη από ποτέ, μετά τον χωρισμό της με τον Οδυσσέα.
Μια έξοδος για φαγητό θα αποβεί μοιραία για την Ευγενία…

Επεισόδιο 70

Μετά από μεγάλη πίεση του Δημήτρη, η Ευγενία αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια για το παρελθόν της και το διαζύγιο φαντάζει πια μονόδρομος για το ζευγάρι, καθώς ο Δημήτρης δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των αποκαλύψεων.

Ο Σίμος και η Εύα έχουν ανησυχήσει πολύ με τη λιποθυμία της Ολυμπίας και καταλαβαίνουν πόσο επιτακτική ανάγκη υπάρχει για να γίνει το χειρουργείο της κόρης τους, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο Έκτορας με σκληρή τακτική προσπαθεί να πείσει τη Ναυσικά να συμβιβαστεί εξωδικαστικά
με τον Νικηφόρο, αλλά το τεράστιο ποσό που απαιτούν για να συμβεί αυτό, καθιστά απαγορευτικό τον συμβιβασμό και όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Η προσπάθεια της Έρσης να ανακατευτεί στις αποφάσεις και τα οικονομικά του Οδυσσέα, οδηγεί σε σύγκρουση μεταξύ τους. Ο Μιχαήλ κοιμάται στο σπίτι της Ρωξάνης, όταν ένα τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας, θα τον αναστατώσει πάρα πολύ.

πηγή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 71-72-73-74

«8 λέξεις»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση