ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ώρες αγωνίας! Η Κάτια το σκάει από τον Νίκο

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ώρες αγωνίας! Η Κάτια το σκάει από τον ΝίκοΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ώρες αγωνίας! Η Κάτια το σκάει από τον Νίκο

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Σκηνές γεμάτες δράση και αγωνία αναμένεται να παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.

Οι μέρες περνούν και η ζωή της Κάτιας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη… Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τη γυναίκα να υποφέρει από την παράλογη και ασφυκτική συμπεριφορά του Νίκου. Συγκεκριμένα, ο άντρας της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας και της ζητάει εκβιαστικά να απομακρύνουν τον Αργύρη από τη ζωή τους.

Λίγη ώρα αργότερα, ο τελευταίος πηγαίνει ξανά στο κτήμα και τότε, παρατηρώντας τη συμπεριφορά της Κάτιας, αντιλαμβάνεται πως κάτι την απασχολεί. Ο ίδιος της ζητάει επίμονα να του πει αν ο Νίκος της φέρεται βίαια, αλλά εκείνη αρνείται τα πάντα και προσπαθεί να τον πείσει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Μιχάλης και Μαρίνα ξανά μαζί. Χωρίζει με την Άννα

Την επόμενη μέρα ο Νίκος βλέπει ξανά τον Αργύρη στο κτήμα του και εξοργίζεται. Ο άντρας, μη μπορώντας να ελέγξει τον θυμό του, δείχνει στον Αργύρη το απειλητικό του πρόσωπο. Η συμπεριφορά του Νίκου πεισμώνει ακόμα περισσότερο τον Αργύρη, ο οποίος αποφασίζει να γίνει σκιά της Κάτιας νύχτα μέρα, καθώς είναι βέβαιος πως η ζωή της κινδυνεύει.

Την ίδια στιγμή, στο μυαλό της Κάτιας έρχεται η εικόνα της Μαρίνας. Η γυναίκα πλέον θυμάται τα πάντα και σκέφτεται με ποιο τρόπο θα φύγει από την κόλαση της! Η αφορμή δεν αργεί να έρθει καθώς ο Νίκος της ανακοινώνει πως πρέπει να φύγει καθώς έχει μια δουλειά στην Αθήνα. Η Κάτια του ζητάει να την πάρει μαζί της, έχοντας στο μυαλό της να ψάξει κρυφά για τη Μαρίνα. Ο Νίκος, αν και στην αρχή είναι διστακτικός, στο τέλος δέχεται.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Oι αποκαλύψεις για το παρελθόν της Μαρίνας συγκλονίζουν

Τότε εκείνη καταστρώνει το σχέδιο της απόδρασης της!

Παράλληλα, ο Αργύρης σοκάρεται όταν μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Νίκο, τα οποία του επιβεβαιώνουν τη βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στην Κάτια.

Το επόμενο πρωί φτάνει η μεγάλη μέρα για τη γυναίκα. Έχοντας σχεδιάσει την κάθε της κίνηση, η Κάτια είναι αποφασισμένη να ξεφύγει από τον Νίκο για πάντα.

Έτσι, όταν οι δυο τους βρίσκονται πια στην Αθήνα, η γυναίκα καταφέρνει και ξεφεύγει από την προσοχή του Νίκου και φτάνει έξω από το μπαρ του Μιχάλη, με σκοπό να βρει την κόρη της!

Άραγε θα τα καταφέρει;

πηγή

ΕΠΕΙΣΟΔΙA 30-31-32

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση