Αυτά τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυναμικά το πρόβλημά τους

  • Post category:ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν με δυναμισμό όποιο πρόβλημα προκύψει.Αυτά τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυναμικά το πρόβλημά τους

Αυτά είναι τα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν με δυναμισμό όποιο πρόβλημα προκύψει.

Θα κάνουν τα πάντα για να διορθωθεί ό,τι χρειάζεται να διορθωθεί και θα προχωρήσουν παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι μαχητής και άμεσος και σίγουρα δε θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τα προβλήματά του, να τα μεταθέσει αλλού ή να ζητήσει βοήθεια. Αν δει ότι κάτι πάει στραβά, θα παρέμβει χωρίς καθυστέρηση. Το κακό είναι ότι δεν έχει μεσοβέζικους τρόπους επίλυσης, είναι της λογικής «πονάει κεφάλι, κόψε κεφάλι» και τέλος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει το κακό να παίρνει κατάκαρδα κάθε αδικία και πιο σοβαρά τα προβλήματα απ’ ό,τι είναι. Το ότι γκρινιάζει όμως δε σημαίνει ότι δεν τα λύνει κιόλας. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένα κυκλοθυμικό ζώδιο κι εκεί που είναι στα… πατώματα, εκεί δίνει μια και πετάγεται πάνω. Απλά, πρέπει πρώτα να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

Διαβάστε Επίσης  Σε ποιο ζώδιο του Ινδιάνικου ωροσκοπίου ανήκεις

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων είναι σίγουρος και δεν φοβάται να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση κι επειδή κατά βάθος τη θεωρεί ευκαιρία για να αποδείξει τις ικανότητές του, έχοντας ένα δύσκολο πρόβλημα μπροστά του, όχι μόνο δε θα αποθαρρυνθεί, αλλά θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να το λύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, παρότι δεν είναι άμεσος, όταν προκύπτουν προβλήματα, δε σπαταλά καθόλου χρόνο. Βάζει το κεφάλι κάτω, ερευνά σε βάθος και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει στη ρίζα του, όσο δύσκολο κι αν είναι, ό,τι κόστος κι αν έχει, για να τελειώσει μια και καλή μαζί του. Συνήθως, δε μιλά σε κανέναν γι’ αυτό, εκτός αν ευθύνεται. Εκεί, γίνεται αμείλικτος.

Διαβάστε Επίσης  Η ευτυχία μου είναι στα χέρια σου. ΄Η μήπως… όχι; Ποια ζώδια παραδίνουν εν λευκώ το κλειδί της ευτυχίας τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως και προβλήματα πάνε χέρι-χέρι. Ό,τι για κάποιον άλλον είναι βόλτα στην εξοχή, για αυτόν είναι πάλη και κόπος, αφού από νωρίς στη ζωή του παιδεύεται για τα αυτονόητα και προσπαθεί συνεχώς. Άρα, έχει αποκτήσει εμπειρία και καθώς είναι ρεαλιστής από τη φύση του, θα αναλάβει ψύχραιμα να βρει τη λύση για το κάθε τι και δε θα ησυχάσει, αν δεν τα καταφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη κίνηση ενός Υδροχόου, με το που θα εμφανιστεί ένα πρόβλημα, είναι να αποστασιοποιηθεί αμέσως συναισθηματικά για να μπορέσει να δει τη συνολική εικόνα και ψύχραιμα κι εκλογικευμένα να αναζητήσει τη λύση του. Άλλωστε, είναι από τα ζώδια που δεν εκπλήσσονται, ούτε αιφνιδιάζονται εύκολα, οπότε τα αντανακλαστικά του είναι ταχύτατα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση