ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙA

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5-6-7-8_fiftififti.eu

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5-6-7-8-9-10

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ στο β κύκλο που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Η Σάντυ ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Μανώλη στην εταιρεία και η Νενέλα αναλαμβάνει τα καινούργια της καθήκοντα στο γραφείο της στην Ψαραγορά!

Ο Λεωνίδας και η Τάνια αρχίζουν να ψάχνουν διαμέρισμα για να συγκατοικήσουν , ενώ ο Μπίλυ με τη Ρόζα προσαρμόζονται στην καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα.

Οι Αγραφιώτισσες μπαίνουν με εχθρικές διαθέσεις στην Αγορά, αλλά κι ο Μανώλης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Όμως η Σάντυ θα τον χτυπήσει στο αδύνατό του σημείο. Στην τσέπη!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Ο Μανώλης με την Σάντυ «στα μαχαίρια» αφού μετά την απόφαση του Μανώλη να μπει συνέταιρος στην εταιρεία «τρώγονται» για το ποιος θα γίνει πρόεδρος.

Η ψηφοφορία δεν λειτουργεί οπότε αποφασίζουν να θέσουν μεταξύ τους μια δοκιμασία. Αυτό θα τους βάλει σε νέες περιπέτειες και η Σάντυ θα κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί ως ιδιοκτήτρια της Αγοράς…

Την ίδια στιγμή η Νενέλα προσπαθεί μανιωδώς να βρει υπαλλήλους για ν’ ανοίξει επιτέλους ο πάγκος τους στην Αγορά, αλλά οι προσδοκίες της είναι κάπως υψηλές.

 

Δύο νέα κορίτσια, όμως, θα την εντυπωσιάσουν…

Ταυτόχρονα η μυστηριώδης εξαφάνιση του Μπίλυ θα φέρει νέα αναστάτωση στο σπίτι των Αραποστάθηδων…

Επεισόδιο 7

Από μία παρεξήγηση η Νενέλα και η Στέλλα ετοιμάζουν πυρετωδώς δύο διαφορετικά εγκαίνια για τη Sandy’s Fish. Η Τίνα και η Χαρά διαγωνίζονται για τη μία και μοναδική θέση εργασίας στον πάγκο της Σάντυς και ξεκινούν «δοκιμασίες» για να αποδείξουν στην Νενέλα ποια είναι η πιο ικανή για να προσληφθεί.

Ο Λεωνίδας τα βρίσκει σκούρα στην ανεύρεση διαμερίσματος, αφού η Τάνια ασκεί βέτο για όλες τις περιοχές κάτω από τη Φιλοθέη. Τελικά ο Μανώλης αναγκάζεται να παρευρεθεί δύο φορές στα εγκαίνια της εταιρείας του! Μία στην Αγορά και μία στην έπαυλη της Σάντυς… Εκεί θα του γίνουν και κάποιες δυσάρεστες αποκαλύψεις…

Επεισόδιο 8

Ο Μανώλης είναι έξαλλος με τον Λεωνίδα, αλλά και με τη Σάντυ που τον έπεισε να μετακομίσει στην έπαυλη! Η Σάντυ απ’ την άλλη είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει τον Μανώλη να «βράζει» έτσι. Όχι όμως και η Νενέλα η οποία αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί τον ερχομό του «Μπολσεβίκου» στην έπαυλή της. Στην Αγορά η Τίνα και η Χαρά «παίζουν» με τον Κάρολο και τον Πέτρο με απώτερο σκοπό να καταφέρουν να πουλήσουν περισσότερο…

Οι Αραποστάθηδες αποχαιρετούν τον Λεωνίδα. Όλοι εκτός απ’ τον Μανώλη, ο οποίος θα τον επισκεφθεί στο νέο του σπίτι. Εκεί δεν θα γλιτώσει από έναν ακόμη τσακωμό με τη Σάντυ… Μετά από παρέμβαση των παιδιών τους θα συμφωνήσουν προσωρινή ανακωχή… Θα την τηρήσουν όμως;

Επεισόδιο 9

Η Σάντυ, θέλοντας να πείσει την Τάνια ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την οικογένεια Αραποστάθη, αποφασίζει να τους καλέσει όλους στην έπαυλη για να καλωσορίσουν τον Λεωνίδα στο νέο τους σπίτι.

Ο Μανώλης αποφασίζει να στηρίξει τον Λεωνίδα στην επιλογή του να μετακομίσει στο σπίτι της Σάντυς για να συγκατοικήσει με την Τάνια. Και εκεί που όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και να γεφυρώνεται το χάσμα μεταξύ Αραποστάθηδων και Αγραφιώτισσων, ο Λεωνίδας θα βρεθεί μπροστά σε ένα δίλημμα…

Στους πάγκους καινούργια ζευγάρια είναι έτοιμα να δημιουργηθούν, αλλά ο χωρισμός σε στρατόπεδα, τους κάνει όλους επιφυλακτικούς. Και ο Μπίλυ εξηγεί στη Ρόζα ενθουσιασμένος την ιδέα του για το επόμενο υπερτέλειο app.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4-5-6

Επεισόδιο 10

Ο Μανώλης, μετά την απόρριψη που έφαγε από τη Σάντυ και με την παρότρυνση του Ζαγανιάρη, αποφασίζει να αλλάξει για να δείξει στη Σάντυ ότι κι αυτός επιτέλους αφήνει τη σχέση τους πίσω. Όμως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Μανώλη θα παρεξηγηθεί από τη Στέλλα που θα νομίζει τώρα ότι ο άντρας της έχει κρυφή σχέση με άλλη γυναίκα!

Ο Λεωνίδας θα αρχίσει να γλυκαίνεται με τη χλιδή του νέου του σπιτιού, όμως πολύ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει αν θα επιλέξει τα πλούτη ή την ισορροπία του πατέρα του!

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Η επιστροφή της Τάνιας στο Κερατσίνι και η συγκατοίκησή της με τον Λεωνίδα στο κάτω σπίτι θα ξεκινήσει με τις καλύτερες συνθήκες, αλλά σύντομα θα εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Μόλις η Νενέλα επισκεφθεί το παλιό της σπίτι θα πάθει σοκ. Και το σοκ θα είναι τόσο μεγάλο που θα πάθει αφωνία!

Και ο μόνος τρόπος να ανακτήσει τη φωνή της, σύμφωνα με τον Τίμο, είναι να μετακομίσει προσωρινά και αυτή εκεί μαζί τους, ώστε να αντιμετωπίσει την… Κερατσινοφοβία της…Σάντυ και Μανώλης σε ένα περίεργο deja vu της μοίρας θα ξαναζήσουν για λίγο ως γείτονες.

Και όσα αισθήματα προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφά μέσα τους θα ξαναβγούν στην επιφάνεια…

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

Επεισόδιο 11

Η επιστροφή της Τάνιας στο Κερατσίνι και η συγκατοίκησή της με τον Λεωνίδα στο κάτω σπίτι θα ξεκινήσει με τις καλύτερες συνθήκες, αλλά σύντομα θα εξελιχθεί σε εφιάλτη. Μόλις η Νενέλα επισκεφθεί το παλιό της σπίτι θα πάθει σοκ. Και το σοκ θα είναι τόσο μεγάλο που θα πάθει αφωνία! Και ο μόνος τρόπος να ανακτήσει τη φωνή της, σύμφωνα με τον Τίμο, είναι να μετακομίσει προσωρινά και αυτή εκεί μαζί τους, ώστε να αντιμετωπίσει την… Κερατσινοφοβία της…

Σάντυ και Μανώλης σε ένα περίεργο deja vu της μοίρας θα ξαναζήσουν για λίγο ως γείτονες. Και όσα αισθήματα προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφά μέσα τους θα ξαναβγούν στην επιφάνεια…

Επεισόδιο 12

Ο Μανώλης απογοητεύεται που βλέπει την Σάντυ αγκαλιά με τον Τίμο και μετά από προτροπή του Ζαγανιάρη αποφασίζει να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και να αφήσει πίσω του όσα νιώθει για τη Σάντυ. Ένα ραντεβού με πελάτη που δεν θα εξελιχθεί καλά θα φέρει την αμφισβήτηση της Σάντυς προς τον Μανώλη και οι δυο συνεταίροι θα πρέπει να πάρουν πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της επαγγελματικής, και όχι μόνο, σχέσης τους.

Παράλληλα, μια εργασία της Ρόζας δίνει στον Μπίλυ την ιδέα για το app που τόσο καιρό προσπαθούν να εφεύρουν με την Νενέλα, ενώ η νέα ζωή στο Κερατσίνι φέρνει την Τάνια σ’ επαφή με την υπερπροστατευτική και καθόλου διακριτική Στέλλα.

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

Επεισόδιο 13

Ο Μανώλης και η Σάντυ κλείνουν ραντεβού με έναν επιχειρηματία που έχει ξενοδοχείο έξω από την Αθήνα. Αφού ο Μανώλης ξεπεράσει την επιμονή της Στέλλας να τον συνοδεύσει, ξεκινάνε με την Σάντυ το ταξίδι τους, αποφασισμένοι αυτή τη φορά να πάνε συντονισμένοι και ενωμένοι στον πελάτη.

Η Νενέλα με τη Μαίρη, τη Ζωή και την Τίνα βρίσκουν έναν… πικάντικο τρόπο για να πουλήσουν περισσότερα ψάρια από τους διπλανούς. Ο Ζαγανιάρης, ο Πέτρος κι ο Κάρολος δεν τις παίρνουν στα σοβαρά, αλλά τελικά τα βρίσκουν σκούρα.

Στο μεταξύ η Στέλλα εκμεταλλεύεται την απουσία της Σάντυς για να ξεμοναχιάσει τον Τίμο και να τον συμβουλεύσει να κάνει επιτέλους την κίνησή του, για να σταματήσει η Σάντυ να είναι ελεύθερη και διαθέσιμη. Ο πελάτης καθυστερεί στο ραντεβού κι έτσι Σάντυ και Μανώλης αναγκάζονται να περάσουν την νύχτα στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19

Επεισόδιο 14

Μετά την διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, Σάντυ και Μανώλης επιστρέφουν στη βάση τους. Η Σάντυ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αν η νυχτερινή εξομολόγηση του Μανώλη συνέβη στ’ αλήθεια ή την ονειρεύτηκε. Αποφασίζει να μιλήσει στον Τίμο και να ζητήσει τη βοήθειά του, αλλά εκείνος παρεξηγεί και νομίζει ότι του κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Ο Λεωνίδας δηλώνει ασθένεια για να την κοπανήσει απ’ το γραφείο και να περάσει με την Τάνια μια ρομαντική μέρα. Έλα, όμως, που η Στέλλα δεν εννοεί να καταλάβει πως ο Λεωνίδας το «παίζει άρρωστος» και δεν είναι!

Ο Κοσμάς αισθάνεται συντετριμμένος γιατί η Νενέλα τον αποφεύγει και ο Μπίλυ νιώθει μειονεκτικά απέναντι στους συμφοιτητές της Ρόζας. Αποφασίζουν να αλληλο – βοηθηθούν για να μη χάσουν τις γυναίκες της ζωής τους! Ο Τίμος στρέφεται πάλι στην Στέλλα για συμβουλές κι εκείνη τον «κοουτσάρει» να διεκδικεί τη Σάντυ πιο σθεναρά.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Η Σάντυ κι ο Μανώλης θα πάρουν μια γενναία προκαταβολή για την πρώτη μεγάλη δουλειά που έκλεισαν. Είκοσι ολόκληρα χιλιάρικα, ζεστά – ζεστά, στα χέρια τους.

Η Στέλλα μόλις δει τον πάκο με τα λεφτά, δεν θα μπορέσει να κρατήσει τον ενθουσιασμό της και θα τρέξει να το πει αμέσως στον Πέτρο, τον Ζαγανιάρη και τον Κάρολο.

Όμως, τα αγόρια στον πάγκο δεν θα είναι οι μόνοι που θα ακούσουν το νέο. Θα το ακούσει και ένας περίεργος τύπος που χωρίς δεύτερη σκέψη θα μπουκάρει στο γραφείο και με την απειλή όπλου θα ζητήσει τα λεφτά.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 15-16

Επεισόδιο 15

Η Σάντυ κι ο Μανώλης θα πάρουν μια γενναία προκαταβολή για την πρώτη μεγάλη δουλειά που έκλεισαν. Είκοσι ολόκληρα χιλιάρικα, ζεστά – ζεστά, στα χέρια τους. Η Στέλλα μόλις δει τον πάκο με τα λεφτά, δεν θα μπορέσει να κρατήσει τον ενθουσιασμό της και θα τρέξει να το πει αμέσως στον Πέτρο, τον Ζαγανιάρη και τον Κάρολο.

Όμως, τα αγόρια στον πάγκο δεν θα είναι οι μόνοι που θα ακούσουν το νέο. Θα το ακούσει και ένας περίεργος τύπος που χωρίς δεύτερη σκέψη θα μπουκάρει στο γραφείο και με την απειλή όπλου θα ζητήσει τα λεφτά.

Για κακή του τύχη, τη ληστεία θα καταγράψει με το κινητό της η Νενέλα που ενθουσιασμένη θα ανεβάσει αμέσως στόρι με #ληστεία, #happeningnow! Και από εκείνη τη στιγμή η ληστεία θα εξελιχθεί σε μια ομηρία με απίστευτες κωμικοκτραγικές καταστάσεις.

Επεισόδιο 16

Η Σάντυ μετά το απρόσμενο φιλί που δέχτηκε από τον Τίμο, θα θελήσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να βάλει ένα τέλος στις προσδοκίες του.

Μια συνάντηση, όμως, με τη Στέλλα και μια νέα παρεξήγηση με τον Μανώλη θα φέρουν τη Σάντυ πιο κοντά στον Τίμο από ποτέ! Παράλληλα, ένα περίεργο αυτοκίνητο σκάει στη γειτονιά του Μανώλη και αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις του Μπίλυ και της Ρόζας!

Στην Αγορά, φαίνεται πως δεν έχει μόνο η Ζωή μυστικά. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τα αγόρια στον πάγκο που θα κάνει να δουν την Τίνα με διαφορετικό μάτι…

πηγή

 

 

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *