ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20-21-22

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20-21-22.fiftififti.euΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20-21-22

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ που βλέπουμε στον Alpha.

 

Επεισόδιο 18

Η Δέσποινα ζητά από την Ασπασία να καταστρώσουν από κοινού ένα σχέδιο προκειμένου να αποτρέψουν το γάμο της Αλεξίας και του Μάξιμου. Η Ασπασία συμφωνεί αλλά για πολύ σοβαρούς λόγους που δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν. Αποφασίζει όμως να αναλάβει δράση και παίρνει δείγματα από τον Μάξιμο και τον Νικηφόρο προκειμένου να κάνει κρυφά από όλους τεστ DNA.

Η Αλεξία εκμυστηρεύεται στον Αντρέα τις υποψίες της πως η Αριάδνη δεν μπήκε τυχαία στη ζωή του Ίωνα. Ο Νικηφόρος βρίσκει στο κινητό του Μάξιμου, μήνυμα της Αριάδνης που τον πιέζει να βρεθούν. Αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να της απαντήσει και να της δώσει ραντεβού, παριστάνοντας τον Μάξιμο.

Επεισόδιο 19

Η Μαριάννα είναι αναστατωμένη και θεωρεί πως ο Λουκάς δεν θα την συγχωρέσει ποτέ. Ο Θοδωρής, φέρνει ένα μυστηριώδες σακβουαγιάζ στο γραφείο της Άννας. Την στιγμή που η Αλεξία εξιστορεί στην Βέρα το υπέροχο βράδυ που πέρασε με τον Μάξιμο, παραλαμβάνει ένα μήνυμα από την Αριάδνη που την αναστατώνει.

Διαβάστε Επίσης  .ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16-17

Η Άννα μιλά στην Μαργαρίτα για μια υπόθεση εξαφάνισης που είχε απασχολήσει επί πολλά έτη την αστυνομία και όταν της αποκαλύπτει πως ίσως να την αφορά άμεσα, η Μαργαρίτα παθαίνει σοκ. Η Αριάδνη πηγαίνει να συναντήσει τον Μάξιμο θεωρώντας πως του έχει στήσει την τέλεια παγίδα αλλά τα σχέδια της θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά.

Επεισόδιο 20

Η Αριάδνη θεωρεί πως η Αλεξία θα είναι παρελθόν και κάνει όνειρα για το μέλλον της με τον Μάξιμο. Η Μαργαρίτα καταβάλλει απεγνωσμένες προσπάθειες για να ανακαλύψει εάν είναι υιοθετημένη αλλά κάθε φορά βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Η Ασπασία έχει συγκεντρώσει τα δείγματα από τον Μάξιμο και τον Νικηφόρο και αποφασίζει να τα στείλει σε βιοχημικό εργαστήριο για τεστ DNA, προκειμένου να μάθει τι πραγματικά συνδέει τον Μάξιμο και την Αλεξία, όσο κι αν αυτό την τρομάζει.

Επεισόδιο 21

Η Αριάδνη αποκαλύπτει τελικά στον Ίωνα πως είχε σχέση με τον Μάξιμο όταν ζούσαν στην Αθήνα. Εκείνος μόλις το ακούει αντιλαμβάνεται την κοροϊδία που παίχτηκε εις βάρος του, και είναι θυμωμένος και με τους δύο. Ο Ανδρέας αναφέρει στον Μάξιμο την πλεκτάνη που έστησε ο πατέρας του και το ραντεβού που έκλεισε στις επτά πηγές.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – Εξελίξεις: Η Αλεξία και ο Μάξιμος αδέλφια;

Ο Λουκάς μετά από παρότρυνση της Νίκης αποφασίζει να μιλήσει με την μητέρα του, δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά απογοητεύεται. Ο Ιάκωβος αποφασίζει τελικά να στείλει μήνυμα στην Αλεξία αλλά με το όνομα Κάρολος.

Επεισόδιο 22

Ο Ίωνας έξαλλος προσπαθεί να μάθει από τον Αντρέα αν ο ίδιος γνώριζε για την σχέση του Μάξιμου με την Αριάδνη και για ποιο λόγο του απέκρυψε την αλήθεια. Ο Αντρέας στριμώχνεται και αναγκάζεται να του πει τα πάντα. Ο Ίωνας απαιτεί να συναντηθεί με την Αλεξία και τον Μάξιμο.

Η Μαργαρίτα προβληματισμένη ενημερώνει την Άννα για τις παιδικές της φωτογραφίες. Ο Θοδωρής, παρά τις διαδοχικές απορρίψεις της Άννας, συνεχίζει απτόητος τις προσπάθειες του για να την κατακτήσει.

πηγή

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση