ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η αποκάλυψη για το εξώγαμο του Μιχάλη! Η Ιωάννα τον χωρίζει από τη Μαρίνα

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η αποκάλυψη για το εξώγαμο του Μιχάλη! Η Ιωάννα τον χωρίζει από τη Μαρίνα

Ανατρεπτικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ που σε κάθε επεισόδιο καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Στα επόμενα επεισόδια το μεγάλο μυστικό της Ιωάννας βγαίνει στο φως και θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση της Μαρίνας και του Μιχάλη. Η ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της αποκαλύπτεται και οι ζωές των πρωταγωνιστών γκρεμίζονται.

Η Μαρίνα έχει χάσει τα ίχνη της Κάτιας και κάνει τα αδύνατα δυνατά να τη βρει. Αυτό όμως δεν είναι και τόσο εύκολο. Η αγωνία της είναι μεγάλη και η ζωή της είναι και πάλι ανάστατη. Αυτό το γεγονός όμως δεν θα είναι το μόνο εμπόδιο στην ευτυχία της και την ήρεμη οικογενειακή ζωή που ονειρεύεται μαζί με τη Μελίτη και τον Μιχάλη.

Χωρίς να το γνωρίζει έχει βάλει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω-κάτω, την Ιωάννα. Τη γνώρισε σε μια δύσκολη στιγμή της που της θύμισε τη δική της κατάσταση και θέλησε να τη βοηθήσει. Και το έκανε έμπρακτα.

Όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, αφού η Μαρίνα δεν γνωρίζει ότι αυτή η γυναίκα θα γκρεμίσει ό,τι έχει χτίσει μέχρι τώρα στη σχέση της με τον Μιχάλη.

Το μεγάλο μυστικό που η Ιωάννα δεν λέει σε κανέναν είναι η ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της. Επιμένει να την κρατάει από όλους κρυφή και αρνείται πεισματικά να τον ενημερώσει για την εγκυμοσύνη της. «Πρέπει να του το πεις. Πρέπει να ξέρει», της έχει πει επανειλημμένως η Μαρίνα, με την Ιωάννα να της δίνει την απάντηση: «Αυτό δεν μπορεί να γίνει».

Όμως κάποια στιγμή η Ιωάννα θα αποφασίσει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να διεκδικήσει ό,τι της ανήκει. Τη δική της ευτυχία, μια οικογένεια για το μωρό της και τον πατέρα του παιδιού της.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ:Δραματικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς

Αυτό το επτασφράγιστο μυστικό που δεν λέει σε κανέναν θα έρθει η ώρα να το αποκαλύψει και τότε θα προκληθεί… σεισμός.

Κι αυτό γιατί η Ιωάννα είναι έγκυος από τον Μιχάλη και δεν θα το κρατήσει πια μόνο για εκείνη. Το γεγονός ότι η Μαρίνα τής έχει φερθεί τόσο καλά και γνωρίζοντας τη σχέση της με τον Μιχάλη, μπορεί μέχρι τώρα να την έκανε να διστάζει, αλλά όχι πια.

Η σχέση του Μιχάλη με την Ιωάννα ήταν πολύ σύντομη. Το διάστημα που εκείνος είχε χωρίσει από τη Μαρίνα και το είχε πάρει βαριά, είχε άστατη ζωή, με τον Γιώργο να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Εκείνη η περίοδος ήταν πολύ άσχημη γι’ αυτόν αφού δεν σκεφτόταν τι έκανε. Το μόνο που ήθελε ήταν να ξεχάσει τη Μαρίνα χωρίς αποτέλεσμα.

Η Ιωάννα ήταν μια από τις γυναίκες που γνώρισε τότε. Εκείνος μπορεί να μην έδωσε σημασία σε αυτή την τυχαία γνωριμία, αλλά το ίδιο δεν συνέβη και με εκείνη. Το αναπάντεχο ήταν η κοπέλα να μείνει έγκυος.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Η Ιωάννα θα πάρει πλέον τη μεγάλη απόφαση να βάλει σε προτεραιότητα τον εαυτό της και κανέναν άλλον. Να κερδίσει όσα έχασε μέχρι τώρα με όποιο κόστος και να διεκδικήσει τον Μιχάλη ως πατέρα του παιδιού της αλλά και ως σύντροφο. Στις συναντήσεις τους η ατμόσφαιρα ήταν περίεργη. Όταν βρίσκονται οι δυο τους εκείνος με τίποτα δεν περιμένει αυτό που θα ακολουθήσει. «Τι είναι αυτό που πρέπει να μου πεις;», τη ρωτάει. «Είμαι έγκυος στο παιδί σου», θα του πει κι εκείνος θα μείνει εμβρόντητος. «Τι είναι αυτά που λες; Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο», είναι η αντίδρασή του.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η εντολή δολοφονίας και η αλήθεια που θα σοκάρει

«Μιχάλη, είμαι έγκυος από εσένα. Τόσο καιρό δεν είπα τίποτα αλλά έπρεπε να μάθεις», του ξαναλέει. Ο Μιχάλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορούσε καν να το φανταστεί. Η σχέση του με τη Μαρίνα είχε μπει σε μια βάση και τώρα όλα αναποδογυρίζονται. Η Ιωάννα απαιτεί από εκείνον να αναλάβει τις ευθύνες του. Και καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μείνει κρυφό, τα νέα τα μαθαίνει και η Μαρίνα που σοκάρεται από αυτή την αποκάλυψη. «Εγκυος η Ιωάννα από σένα;», τον ρωτάει. «Πώς, πότε έγινε;», τον ρωτάει θυμωμένη. «Δεν ήξερα τι έκανα. Ηταν τότε που είχαμε χωρίσει», δικαιολογείται εκείνος.

Η κοπέλα δεν ξέρει τι να σκεφτεί και τι να κάνει. «Πώς μπόρεσες; Και τι θα κάνεις τώρα; Θα την αφήσεις μόνη να γεννήσει το παιδί σου;», του φωνάζει. «Το ξέρεις ότι μόνο εσένα αγάπησα και αγαπώ», της απαντάει. «Φτάνει. Φύγε», τον διώχνει καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις της.

Είναι πολύ κουρασμένη με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Επιπλέον σκέφτεται ότι η Ιωάννα θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί που θα θέλει να έχει κοντά του τον πατέρα του.

Πώς θα μπει εκείνη ανάμεσά τους; Πώς θα του στερήσει το δικαίωμα να έχει οικογένεια;

Η ίδια έχει πονέσει πολύ. Ξέρει πώς είναι ένα παιδί να μην έχει τη μητέρα του και τον πατέρα του. Αγαπάει τον Μιχάλη αλλά κάπου μέσα της καταλαβαίνει και την Ιωάννα που διεκδικεί αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει.

Τα πράγματα μπερδεύονται πολύ και θα μπερδευτούν ακόμη περισσότερο αφού η Μαρίνα λόγω της κατάστασης θα απομακρυνθεί από τον Μιχάλη για μια ακόμη φορά.

Πηγή: youweekly.gr

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *