ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Ελένη αποφασίζει να ομολογήσει και να παραδοθεί

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Ελένη αποφασίζει να ομολογήσει και να παραδοθεί

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Δούκας ζητά από τον Μελέτη να του αποδείξει ότι ο ένοχος είναι πράγματι αυτός που υποψιάζεται. Την ίδια στιγμή η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Ελένης για να μαζέψει τα πράγματα του Σέργιου.

Η στάση της είναι εχθρική από την πρώτη στιγμή και ένας περίεργος λεκές στο γαμπριάτικο πουκάμισο του Σέργιου επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι η Ελένη έχει κάποια σχέση με το φονικό. Υποψίες που δε θα διστάσει να μοιραστεί με τον Προύσαλη και τον Δούκα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή απελπισμένη παίρνει τους δρόμους ζητώντας βοήθεια

Ο Μελέτης φέρνει μπροστά στον Δούκα κάποιον που επιβεβαιώνει την πεποίθηση του Μελέτη για τον πιθανό ένοχο. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας μπροστά σ’ αυτήν την τρομακτική πιθανότητα;

Ο Γιάννος κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στην Ελένη. Εκείνο το βράδυ τις είδε να μεταφέρουν στο γκρεμό το πτώμα του Σέργιου. Παρά τις διαβεβαιώσεις του πως δε θα τις προδώσει, η Ελένη παίρνει την απόφασή της. Δε μπορεί να φορτώσει αυτό το μυστικό και στο δύστυχο Γιάννο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Ένας μυστηριώδης άντρας καταφθάνει στο χωριό έτοιμος να ανατρέψει τα δεδομένα. Είναι ο Θωμάς Κυπραίος, που τον έχει προσλάβει η Μυρσίνη για να βρει στοιχεία για την ενοχή της Ελένης. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης αρπάζουν τον Γιάννο και τον φέρνουν μπροστά στο Δούκα.

Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια και τον ρωτά επίμονα τι συνέβη στο Σέργιο.

Θα λυγίσει ο Γιάννος;

Tην ίδια στιγμή η Ελένη αποφασίζει να πάει και να παραδοθεί κρυφά από τις αδερφές της…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *