Οι μηνιαίες προβλέψεις του Οκτωβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Οκτωβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σαςΟι μηνιαίες προβλέψεις του Οκτωβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 Ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 δημιουργώντας έντονα προβλήματα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυξάνονται κατακόρυφα ανταγωνιστικές διαθέσεις και κόντρες. Καλό είναι να ενεργοποιηθείς κυρίως σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου παίρνοντας πρωτοβουλίες παρά να μπαίνεις αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου, όπως το ταίρι ή συνεργάτες σου. Παράλληλα, είναι επιτακτική ανάγκη να περιορίσεις το «εγώ» σου και να φροντίσεις να μην εμπλέκεις τρίτους σε πιθανά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου. Είναι αυτό που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα και να οδηγήσει στο να σου επιτεθούν ή να επιτεθείς, κάτι που θα έχει δυσάρεστες συνέπειες. Προσοχή σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα πονέσουν.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις κατεύθυνση ή ξαφνικά έξοδα που θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τη δράση σου. Σε προσωπικό επίπεδο η ένταση δεν αποκλείεται να εκτοξευτεί και τάσεις ανεξαρτησίας να προκύψουν στο ταίρι σου καθώς πιθανό είναι να προσπαθήσεις να το περιορίσεις. Η καταπίεση δεν θα βοηθήσει στο να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και να δείξεις το πάθος σου για αυτό μετρίασε την.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό σε ωθεί στο να κλείσεις καταστάσεις ή πιθανά και σχέσεις καθώς επηρεάζει άμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε αποφάσεις που θα είναι δύσκολες και θα αφήσουν το στίγμα τους στη ζωή σου, όμως είναι αυτές που θα σε γεμίσουν δύναμη και πείσμα και θα ανοίξουν νέους δρόμους σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τον έρωτα. Η ένταση στην προσωπική σου ζωή πιθανά να είναι στα ύψη, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πώς θα διαχειριστείς έντονες τάσεις ανεξαρτησίας του συντρόφου σου ή ακόμα και δικές σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να έρθετε σε άμεση αντιπαράθεση με αρνητικές προεκτάσεις. Επιβλητικές διαθέσεις και χειρίστηκες κινήσεις θα δυναμιτίσουν το κλίμα, προσπάθησε να τις αποφύγεις.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου και ανεβάζει την ένταση σε ότι αφορά σχέσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις επιθετική διάθεση είναι να δεχθείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε στεναχωρήσουν. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι κρατώντας χαμηλούς τόνους και προσπαθώντας να φέρεις τις ισορροπίες θα μπορέσεις να αποφύγεις συγκρούσεις που θα έχουν άμεση επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το φλερτ είναι στα ύψη, προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς στον εγωισμό που θα στοιχίσει στην εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου ανοίγοντας νέους δρόμους μπροστά σου σε ότι αφορά πνευματικά ενδιαφέροντα, σπουδές και σεμινάρια που σου κινούν το ενδιαφέρον. Η διεύρυνση στους συγκεκριμένους τομείς γίνεται με ευκολία γι’ αυτό μην διστάσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν κοντά σε γνώσεις. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον εναρμονίζονται και μπορείς να ξεπεράσεις ζητήματα που πιθανά σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο καιρό. Η ανάγκη για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί και αυτό μπορεί να σε φέρει σε παρέες όπου θα προκύψουν νέες γνωριμίες που θα δώσουν αισιοδοξία στη ζωή σου. Ταξίδια στο εξωτερικό ή επαφές με πρόσωπα σε αυτό δεν αποκλείεται.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου ή τις συνεργασίες σου και να ολοκληρώσεις κύκλος καταστάσεων που δεν έχουν τίποτα άλλο να σου προσφέρουν. Γεγονός είναι όμως ότι δεν είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις καθώς η ανάγκη να επιβληθείς ή να σου επιβληθούν είναι έντονη και μπορεί να φέρει δυσκολίες ή ακόμα να καταλήξει σε ανεξίτηλες πληγές που θα μείνουν χαραγμένες. Προσπάθησε να αφήσεις το πείσμα στην άκρη και την ανάγκη ελέγχου που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου και να επικεντρωθείς στο πώς θα δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή ή στις συνεργασίες σου από δω και στο εξής βλέποντας τα πράγματα με αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 αυξάνοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις σε καθημερινό επίπεδα καθώς το πρόγραμμά σου γίνεται πιο έντονο και οι αγγαρείες που μπορεί να αναλαμβάνεις στη δουλειά εντείνουν το άγχος. Σημαντικό είναι να εκτονώσεις μέσα από τη γυμναστική αυτή σου την ενέργεια καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και θα μπορέσεις να μην γίνεις ενοχλητικός και γκρινιάρης στο συναδελφικό περιβάλλον. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι αναλάβεις καθώς η ανάγκη σου για προσφορά και υπηρεσία είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να δώσει ώθηση για σημαντικά πράγματα στον εργασιακό τομέα.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα ή νέες συνεργασίες που θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου. Αυτό που όμως μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα είναι γεγονότα και καταστάσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ή θα σε οδηγήσουν στο να επαναστατήσεις και να μην ανέχεσαι πια καταστάσεις από τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου γιατί τα ξεσπάσματα μπορεί να οδηγήσουν σε απόσταση και ψυχρότητα, γι’ αυτό οφείλεις να είσαι προσεκτικός στο πώς θα συμπεριφερθείς.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε θέματα που εκκρεμούν ή καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη συναισθηματική φόρτιση. Ήρθε η ώρα να κλείσεις κεφάλαια της ζωής σου που λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου, αυτό όμως δεν θα είναι εύκολο να συμβεί καθώς δεν αποκλείεται να αφήσει πληγές και να λειτουργήσει πιεστικά σε σένα. Έντονα ζητήματα μπορεί να προκύψουν και σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα που καλό είναι να χειριστείς με ευελιξία και να ακούσεις το ένστικτό σου, διαφορετικά το πείσμα και η αδιαλλαξία μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες συγκρούσεις. Επικεντρώσου στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και των πραγμάτων.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς σε καθημερινό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να έχεις επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά και να σου δημιουργούν άγχος. Ο εκνευρισμός και τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν με συναδέλφους γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Καλό είναι να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε άσκηση ή γυμναστική που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις τη νευρικότητα και σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ενέργεια.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου και θα νιώσεις την επιρροή του έντονα σε ψυχολογικό οικονομικό και ερωτικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τράπεζες, ασφαλιστικούς φορείς και δημόσιο καθώς και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτό σου θα είναι αλάνθαστο και μπορεί να σε καθοδηγήσει στις θετικότερες για σένα εξελίξεις. Παράλληλα, έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και απωθημένα και βρίσκεις το ψυχικό σθένος να ξεπεράσεις όλα αυτά που βάζουν εμπόδια στη σχέση σου. Η καχυποψία και η ζήλια μπαίνει στην άκρη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις το ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία τα βαθύτερα σου συναισθήματα και το πάθος που μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν και πού έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η εσωστρέφεια είναι έντονη και αυτό μπορεί να επηρεάσει πιθανές αποφάσεις καθώς ενισχύεται η ανασφάλεια και η ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου λόγω απωθημένων και ενοχών που κουβαλάς μέσα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην καθημερινότητα γιατί οι έντονες αντιπαραθέσεις, τα υπόγεια παιχνίδια και η ανάγκη χειρισμού και επιβολής το μόνο που θα φέρουν είναι έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθημερινά και μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στο χώρο της δουλειάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 Ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 και αυξάνει κατακόρυφα την ενέργειά σου καθώς επικεντρώνεις τη δράση σου σε ότι αφορά τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι που κυριαρχεί αυτή την περίοδο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός είναι κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις και αυτό μπορεί να έρθει πολλά νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι δεν χρειάζεται να εγκλωβίζεσαι σε εγωκεντρικά μοτίβα και υπερβολές που μόνο δυσαρέσκεια θα προκαλέσουν στους γύρω σου. Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν για καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εκδηλώσεις και τα ταλέντα σου.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες προτάσεις ή εξελίξεις στον ήδη υπάρχοντα εργασιακό σου χώρο. Σημαντικό είναι να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου σε πιθανά ανατρεπτικά γεγονότα που μπορεί να αλλάξουν την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις με συναδελφικά πρόσωπα καθώς η ένταση είναι στα ύψη και μπορεί να οδηγηθεί στο να ψυχρανθείς και να απομακρυνθείς λόγω αντιπαραθέσεων σε εργασιακό επίπεδο.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού σε προσανατολίζει στις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις σε ότι αφορά ομαδικές και δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις ότι έκλεισε ο κύκλος με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν πια να σου προσφέρουν αυτό που επιθυμείς ή δεν συμβαδίζουν στα δικά σου πρότυπα. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη για εσένα γιατί μπορεί να αφήσει το στίγμα της στη ζωή σου καθώς λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου και μπορεί να προκαλέσει πληγές. Επικεντρώσου σε πιθανές νέες συνεργασίες που μπορεί να έρθουν ή σε σχέσεις που έχουν να σου δώσουν περισσότερα και θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσει και να βρεις την αισιοδοξία σου.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σε ωθεί στο να είσαι γενναιόδωρος με τους γύρω σου και σπάταλος ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη διασκέδαση καθώς θέλεις να δίνεις. Μέσω αυτού αποζητάς να τραβήξεις την προσοχή και να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η ερωτική σου ζωή εκτοξεύεται στα ύψη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εκδηλώσουν την επιθυμία τους για εσένα. Φρόντισε να μην γίνεσαι έντονα εγωκεντρικός γιατί το να μην ακούς τι θέλουν οι γύρω σου από σένα είναι αυτό που θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που τελικά θα σου κοστίσουν.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αφού έρχεται μία περίοδος διεύρυνσης για εσένα. Οι συνεργασίες σου δείχνουν ιδανικές και μπορούν να σε οδηγήσουν σε επαγγελματικές επιτυχίες, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες που θα δώσουν μία νέα ώθηση σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Στην προσωπική σου ζωή, σημαντικές αποφάσεις στις σχέσεις σου, όπως η συγκατοίκηση δεν αποκλείονται γι’ αυτό έσω έτοιμος. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην πρόσωπο στον έρωτα και θα δώσουν θετική ώθηση από εδώ και στο εξής.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού κλείνει υποθέσεις καταστάσεις και σχέσεις που μπορεί να απασχολούν τις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις, ότι αφορά τα όνειρά σου και στόχους που έχεις θέσει, ότι μπορεί να αγγίζει δημιουργικές και ομαδικές προσπάθειες που σου κινούν το ενδιαφέρον. Οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις δεν θα είναι εύκολες καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να χειριστείς πρόσωπα και καταστάσεις κατά το δοκούν όπως επίσης να υπάρξουν τάσεις ελέγχου και επιβολής από τους άλλους προς εσένα. Οι συγκρούσεις θα είναι έντονες αν δεν καταφέρεις να βρεις ισορροπία και να επικεντρωθείς στη θετική πλευρά των πραγμάτων μέσα από την οποία θα ανοίξεις τα φτερά σου μακριά από πιεστικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 Ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 αυξάνοντας κατακόρυφα την ένταση στην οικογενειακή εστία καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως καταστάσεις του παρελθόντος, περίεργη διάθεση και συμπεριφορές που άπτονται σε πληγές και απωθημένα που κουβαλάς. Η ένταση και οι διαπληκτισμοί με μέλη της οικογένειάς σου δεν αποκλείεται να υπάρξουν, καλά θα κάνεις να κρατάς χαμηλούς τόνους για να καταφέρεις να αποφύγεις ότι θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στην οικία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης εργασίες σε ότι αφορά το προσωπικό σου χώρο γι’ αυτό πιθανό είναι να κουραστείς λόγω αλλαγών ή πιθανών ανακατατάξεων που μπορεί να υπάρξουν.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, τα παιδιά που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, τις δημιουργικές προσπάθειες που θέλεις να κινήσεις. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα και ξαφνικές καταστάσεις που θα αλλάξουν τα σχέδιά σου και θα δημιουργήσουν ένταση με το σύντροφό σου, τα παιδιά σου ή τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις δημιουργικές προσπάθειες σου. Φρόντισε να κάνεις πρωτότυπα πράγματα ιδιαίτερα στη σχέση σου γιατί η πλήξη και η ρουτίνα μπορεί να είναι αυτό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου, κάτι που τελικά θα σε πληγώσει.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού δονεί για τα καλά την επαγγελματική και οικογενειακή εστία αφού δεν είναι πιθανό να υπάρξουν γεγονότα που θα εντείνουν την ανάγκη να κλείσεις καταστάσεις ή να ολοκληρώσεις σχέσεις σε αυτούς τους σημαντικούς τομείς στη ζωή σου. Πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις βαρύνονται με έντονη ψυχολογική πίεση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις επιβολής και χειρισμού ιδιαίτερα στο επαγγελματικό πεδίο που θα ενοχλήσουν και θα οδηγήσουν σε ατέρμονες συγκρούσεις. Η θετική πλευρά των πραγμάτων βρίσκεται στο εργασιακό πεδίο καθώς πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ότι σε πιέζει και λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου εντείνει τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό πεδίο καθώς είναι πολύ πιθανό λόγω έντονης κυκλοθυμίας και καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο να προκαλέσεις ένταση και συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διαχειριστείς πιθανές αναμνήσεις και πισωγυρίσματα στο παρελθόν που δυσκολεύουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν συγκρουσιακό κλίμα με τους γύρω σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν εργασίες που θα φέρουν αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο φέρνοντας ανακατατάξεις που μπορεί να σε κουράσουν αλλά θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου δίνοντάς σου την ευκαιρία για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία. Είναι βέβαιο ότι η καθημερινότητά σου γίνεται πιο έντονη καθώς το πρόγραμμά σου επιφορτίζεται με νέες ευθύνες και αγγαρείες που μπορεί να σε πιέζουν. Γεγονός είναι όμως ότι αυτή η περίοδος θα σου δώσει την ευκαιρία να εξελιχθείς σε ότι αφορά τη δουλειά σου, όπως επίσης δεν αποκλείεται να σου δοθεί τη δυνατότητα για νέες θέσεις ή ανώτερες θέσεις λόγω της προσπάθειας που έχεις καταβάλει. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει ένα προστατευτικό πέπλο σε ότι αφορά την εργασία που μπορεί να αυξάνει τους ρυθμούς και το τρέξιμο, παράλληλα όμως δεν θα επιτρέψει ποτέ να δημιουργηθούν προβλήματα που θα σε αγχώσουν.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς πιθανό είναι να έχουν προκύψει ζητήματα που χρειάζεται να κλείσεις. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα έντονες αφού η πίεση είναι μεγάλη και μπορεί οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις να σου στοιχίσουν. Δεν αποκλείεται να κλείσεις κύκλους σχέσεων σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα σε αλλάξει ριζικά, όμως θα είναι αυτό που θα σου δώσει την ώθηση για νέα πράγματα. Θετικό είναι το γεγονός ότι σε ότι αφορά την εργασία, πιθανές είναι οι προτάσεις που θα είναι ενδιαφέρουσες και μπορεί να σκεφτείς να εργαστείς πια σε άλλο χώρο.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 Ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 και πιθανόν να νιώθεις ότι δεν σε χωράει ο τόπος καθώς η διάθεση να κινηθείς σε πολλά πεδία είναι έντονη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό. Σημαντικό είναι για εσένα να έρθεις σε επαφή με νέες γνώσεις, με διαφορετικά πράγματα που δεν θα σου επιτρέψουν να βαρεθείς γιατί είναι αυτό που σε ικανοποιεί πλήρως και σου δίνει την ευχέρεια να κινηθείς πολυεπίπεδα. Ταξίδια επαγγελματικής φύσεως μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για την ψυχολογία σου καθώς σου δίνουν ανάσα ανανέωσης από τη ρουτίνα και τα τετριμμένα ζητήματα της καθημερινότητας. Η επιθυμία να επικοινωνήσεις σε φέρνει κοντά στο στενό σου περιβάλλον όπου μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης μαζί τους.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29 Μαΐου-Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μία νέα κατάσταση που μπορεί να επικρατήσει στην οικογένεια και να σε επηρεάσει άμεσα. Αυτή η νέα κατάσταση είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι συμβατική καθώς ανατρεπτικές υποθέσεις και αιφνιδιαστικά γεγονότα έρχονται να αλλάξουν άρδην την πορεία των πραγμάτων και να δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό μεταξύ εσού και των οικείων προσώπων. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικές μετακομίσεις ή αλλαγές σπιτιού που θα σε επηρεάσουν άμεσα και θα δημιουργήσουν απόσταση με σημαντικά πρόσωπα που μέχρι τώρα υπήρχαν στη ζωή σου. Είναι ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και να δείξεις ανάλογη κατανόηση σε πρόσωπα της οικογένειας που θα το ζητήσουν.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού σε ωθεί στο να ασχοληθείς με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον ή κοντινά σου πρόσωπα, με θέματα που μπορεί να αφορούν γνώσεις και σπουδές, σε ότι αφορά μετακινήσεις ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό πόσο κοινού το ενδιαφέρον. Ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν που θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες και να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και την προσωπική σου κοσμοθεωρία, κάτι που βέβαια θα μείνει χαραγμένο μέσα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που μέχρι τώρα είναι σημαντικά στη ζωή σου, είτε του κοντινού είτε του ευρύτερου περιβάλλοντος σου, καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με το πείσμα και την ανάγκη επιβολής και εξουσίας να κυριαρχούν και να δυναμιτίζουν τις σχέσεις.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου και ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι, παράλληλα όμως και τον εκνευρισμό καθώς είναι εύκολο για εσένα να κουραστείς από πράγματα που ασχολείσαι. Γι’ αυτό πιθανό είναι να βάλεις πολλές ενασχολήσεις στη ζωή σου που όμως βαριέσαι εύκολα και μπορεί να αφήσει στη μέση. Η επιθυμία για διασκέδαση σε ωθεί στο να βρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι όπου μπορείς να πρωταγωνιστείς με την ενεργητικότητα και τη θετική σου διάθεση, πρόσεξε όμως γιατί τα σκαμπανεβάσματα θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και καβγάδες.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου και γεμίζοντας σε αυτοπεποίθηση, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον σου και στην προσωπική σου ζωή. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και βέβαιο είναι ότι αν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος για να τις καλλιεργήσεις και να τις επεκτείνεις. Ο έρωτας και η διασκέδαση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς θέλεις να ξεφαντώνεις και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή με παρέες και νέες γνωριμίες που μπορεί να ανεβάσουν κατακόρυφα τον αισθησιασμό. Η περίοδος αυτή στην σχέση σου είναι ιδανική καθώς υπάρχει ηρεμία, έντονο πάθος και ανάγκη να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο με πρόσωπα από το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις λόγω αδιαλλαξίας και διάθεσης επιβολής και ελέγχου που θα σε οδηγήσει στο να εκραγείς. Το θετικό είναι ότι ο έρωτας και η δημιουργία μπορεί να σε βγάλουν από την ψυχολογική πίεση που πιθανά νιώθεις και να σε γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά για την πορεία της ζωής σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά τα ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό, όπου θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για τις εργασιακές σου επιλογές, οι αποφάσεις δεν θα είναι εύκολες θα είναι όμως μεταμορφωτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 o Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 επικεντρώνει σημαντικά την προσοχή σου στην εύρεση οικονομικών πόρων και δραστηριοποιείσαι προς αυτή την κατεύθυνση καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί έντονη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Οι εναλλαγές στην ψυχολογία με την ύπαρξη ή μη εισοδήματος είναι σημαντικές καθώς ταυτίζεσαι και αξιολογείσαι μέσα από αυτά. Σημαντικό είναι να μην μπεις στη διαδικασία υπερβολών είτε σε συντήρηση είτε σε σπατάλη καθώς είναι αυτό που δημιουργεί έντονο εκνευρισμό τόσο σε σένα όσο και στους γύρω σου. Επιτακτική ανάγκη είναι να εκτονώσεις την ένταση σε δραστηριότητες και σπορ για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να μην εγκλωβιστείς σε εμμονικά στα υλικά αγαθά.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα και ανατρεπτικές καταστάσεις που θα εντείνουν την ένταση και τη συγκρουσιακή διάθεση με δικά σου πρόσωπα. Ανατροπές είναι πιθανόν να υπάρξουν και σε ότι αφορά συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο, την επικοινωνία καθώς δεν αποκλείεται να αλλάξουν άρδην καταστάσεις και να οδηγηθείς σε μετωπικές αντιπαραθέσεις με τα συναλλασσόμενα πρόσωπα. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις με πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού κλείνει ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει και επιχειρηματικές δράσεις και προσπάθειες που μπορεί να έχεις απασχοληθεί τον τελευταίο καιρό. Δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρεις αποφάσεις που δεν θα σου είναι εύκολες καθώς θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην προσωπική σου πορεία, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Σε προσωπικό επίπεδο η καχυποψία και η ένταση μεταφέρεται στη σχέση, παιχνίδια επιβολή οδηγούν σε εκρηκτικές καταστάσεις με δυσάρεστες πιθανές εξελίξεις. Βρες την αυτοπεποίθησή σου και δες τη θετική πλευρά της οποίας κατάστασης βιώνεις για να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου και να την αξιοποιήσεις όσο δύσκολη κι αν είναι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου εντείνοντας πιθανές εμμονές και ανασφάλειες σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς για σένα είναι σημαντικό το να υπάρχουν οικονομικοί πόροι ώστε να νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία υπερβολών είτε σε ότι αφορά συντηρητικές προσεγγίσεις είτε σε ότι αφορά παράλογες σπατάλες που θα δείχνουν ξεκάθαρα την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Σημαντικό είναι να προσεγγίσεις με ψυχραιμία τις όποιες διεκδικήσεις σου καθώς θεωρώντας ότι δεν σου αποδίδονται αυτά που αξίζεις μπορεί να ξεσπάσεις δημιουργώντας προβλήματα. Η εκτόνωση μέσα από τη γυμναστική ή κάποιου είδους άσκηση θα σε βοηθήσει στο να βρεις ισορροπία και να διαχειριστείς τα νεύρα σου.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις καθώς βρίσκεις την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση να τα δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολές, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το συναισθηματισμό που μπορεί να βιώνεις, αυτό όμως μπορεί να αξιοποιηθεί έντονα και σε ότι αφορά το ένστικτο καθώς του δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρχουν και σε σχέση με την ακίνητη περιουσία αφού μετακομίσεις, αγοραπωλησίες και ανακατασκευές σπιτιών μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς ή επιχειρηματικές κινήσεις στις οποίες έχεις εμπλακεί. Γεγονός είναι ότι τα παιχνίδια εξουσίας μπορεί να σε κουράσουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που να θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους θέλω ή να προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος σου. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι όποια σου απόφαση θα έχει καταλυτικές επιπτώσεις και σε ψυχολογικό επίπεδο γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις την ένταση στην άκρη και να αφεθείς στο ένστικτο. Συναισθηματικά, η καχυποψία εκτοξεύεται στα ύψη και οι σκηνές ζηλοτυπίας μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις με το ταίρι σου. Απέφυγε τα ξεσπάσματα που μόνο προβληματικές καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσουν στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 και δραστηριοποιείσαι έντονα κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς ο δυναμισμός σου είναι διάχυτος και δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να επιτύχεις την επιθυμητή εξέλιξη των πραγμάτων που επιδιώκεις. Η ενεργητικότητα σου είναι στα ύψη και αυτό πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό εάν δεν καταφέρεις να τη διοχετεύσεις στη γυμναστική ή σε κάποιο είδος άσκηση ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι οι πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρεις σε όλα τα επίπεδα θα σου κοστίσουν πολύ ενέργεια και χρόνο, φρόντισε να κρατήσεις δυνάμεις γιατί η υπερκόπωση δεν αποκλείεται.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει ένα νέο κύκλο πραγμάτων σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που μπορεί να σε απασχολούν. Η αρχή αυτή όμως θα είναι ανατρεπτική καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα εντείνουν την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Πιθανά είναι τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν και να έρθουν ξαφνικά να αλλάξουν τον προϋπολογισμό σου, προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία όποια κατάσταση προκύψει, διαφορετικά η ένταση θα διοχετευτεί τόσο στην προσωπική σου ζωή και σε συγκρούσεις με το ταίρι σου όσο και στις συναλλαγές σου, κάτι που δεν θα βοηθήσει να λήξουν ομαλά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Οι αποφάσεις αυτές δεν θα είναι εύκολες καθώς θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στην πορεία σου από δω και στο εξής και θα αφήσουν σημάδια που θα είναι έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι όποια κατάσταση κι αν προκύψει θα πρέπει να τη διαχειριστείς κρατώντας χαμηλούς τόνους και αφήνοντας την ανάγκη επιβολής και κυριαρχίας προς το ταίρι ή τους συνεργάτες σου που θα δυναμιτίσει το κλίμα. Η αισιοδοξία μέσω της διασκέδασης και της επικοινωνίας που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να βρεις πώς πραγματικά πρέπει να κινηθείς κοιτώντας μόνο θετικά και προς το μέλλον.

Από τις 19.10 ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς σου αφού νιώθεις την ενέργεια να ξεχειλίζει και το δυναμισμό να κάνει αισθητή την παρουσία του κάτι που το αντιλαμβάνονται άμεσα στο περιβάλλον σου. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει και σε συγκρούσεις σε περίπτωση που θεωρήσει ότι κάποιοι δεν χειρίζονται ζητήματα όπως εσύ θα ήθελες γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Πρωτοβουλίες σημαντικές μπορεί να παρθούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και να δρομολογήσεις την πορεία του.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου ανοίγοντας τους πνευματικούς σου ορίζοντες και διευκολύνοντας την επικοινωνία σου κυρίως με το κοντινό σου περιβάλλον. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις ταξίδια που θα είναι για σένα πολύτιμες εμπειρίες και θα σε γεμίσουν γνώσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Η διάθεσή σου είναι άκρως αισιόδοξη και αυτό μπορεί να οδηγήσει στη διασκέδαση και σε νέες γνωριμίες που έχουν να σου προσφέρουν πολλά και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ιδανική περίοδος για να επιδιώξεις εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να αποδώσουν σημαντικά για σένα και να ανοίξει μπροστά σου μία νέα σπουδαία επαγγελματική οδός.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπουδαίες εξελίξεις σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτό που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι μεταμορφωτικές αλλαγές τόσο στην προσωπικότητά σου όσο και στην πορεία των σχέσεών σου αφού η ένταση, η ψυχολογική πίεση και η διάθεση χειρισμού είναι στα ύψη και μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές συγκρούσεις. Ήρθε η στιγμή να ανοίξεις το πνεύμα σου και να εμβαθύνεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις να αντιληφθείς τι θέλεις πραγματικά από αυτές να φιλοσοφήσεις τι είναι αυτό που σου προσφέρουν. Μέσα αυτού του δρόμου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις καταστάσεις που μπορεί να αφήσουν το στίγμα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 Ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 και μπαίνεις σε μία έντονα εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε ενοχλούν και να σου δημιουργούν θυμό. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι πρέπει να διοχετεύσεις αυτή σου την ενέργεια σε τέχνη, στον εσωτερισμό, στον διαλογισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις, διαφορετικά η καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου θα βουλιάξει την ψυχολογία σου. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και φόβοι μπορεί να έρθω στην επιφάνεια που πιθανά να σε επηρεάσουν. Προσπάθησε να μην εγκλωβίζεσαι στη μοναχικότητα γιατί είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε έντονη μελαγχολία.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στο να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς στη ζωή σου και κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτό το νέο ξεκίνημα όμως πιθανά να έχει πολλές ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που θα αλλάξουν την πορεία σου και μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Μπορείς να εκφράσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση αυτά που νιώθεις και να διεκδικήσει αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει καλό είναι βέβαια να δώσεις την ευκαιρία σε συνεργάτες ή το ταίρι σου να εκφράσουν και αυτοί τα δικά τους θέλω διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποστάσεις λόγω συγκρούσεων.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού οδηγεί στο να κλείσουν σημαντικά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου και να σας έχουν ενοχλήσει ή αγχώσει. Παρασκηνιακές διεργασίες της βάρος σου είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, θα πρέπει όμως να διαχειριστείς με ψυχραιμία και μακριά από έντονο συναισθηματισμό ότι και αν έρθει στην επιφάνεια καθώς μπορεί να κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σου στοιχίσουν. Να θυμάσαι ότι οι συναισθηματικοί εκβιασμοί και πιεστικές συμπεριφορές μόνο έντονες αντιδράσεις θα προκαλέσουν γι’ αυτό καλό είναι να τις αποφύγεις. Μπορείς να πατήσεις τα πόδια σου να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα μακριά από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου εντείνοντας τον εκνευρισμό και την εσωστρέφεια καθώς ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται στα ύψη και έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει. Είναι επιτακτική ανάγκη να διοχετεύσεις αυτή σου την ενέργεια σε καλλιτεχνικά ζητήματα και στο να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου γιατί μόνο έτσι εσείς να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Διαφορετικά, η εσωστρέφεια θα εντείνεται και θα οδηγήσει στο να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να αναγνωρίσεις την εσωτερική σου δύναμη και να αφήσεις τη ματαίωση στην άκρη που δεν σε βοηθά να προχωρήσεις τη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σου δίνεται η ευκαιρία να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου με σκοπό να αυξήσεις το εισόδημά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικά κέρδη που θα σε βοηθήσουν να σταθείς στα πόδια σου και να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που τόσο από ζητάς. Γεγονός είναι ότι θετικά επηρεάζεται και η προσωπική σου ζωή καθώς αφήνεις στην άκρη ανασφάλειες, ζήλια και κτητικότητα και μπορείς να απολαύσεις το πάθος και τον ερωτισμό στο έπακρο. Προσπάθησε βέβαια να περιορίσεις πιθανές σπατάλες που θα κοστίσουν προσωρινά στον προϋπολογισμό σου προσωρινά γιατί μπορείς με ευκολία να αντικαταστήσεις ότι έχεις δαπανήσει αυτή την περίοδο.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τη δουλειά και το καθημερινό σου πρόγραμμα όπως και ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έρθουν ξαφνικά στο προσκήνιο και να πρέπει να δώσεις λύσεις. Είναι καθοριστικό για εσένα να βρεις ισορροπία στον έντονο συναισθηματισμό για να μπορέσεις να διαχειριστείς πιθανά προβλήματα ή παρασκήνιο που μπορεί να έρθει στο φως και να σε ενοχλήσει. Ότι εκκρεμεί από το παρελθόν ήρθε η ώρα να κλείσει, αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει με ευκολία καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις θα αφήσουν εμφανή αποτυπώματα κυρίως στην ψυχολογία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 Ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 εντείνοντας την επιθυμία σου να ενταχθείς σε ομαδικές προσπάθειες γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να συμμετέχεις σε συλλόγους και οργανώσεις πού επικεντρώνονται σε κοινούς στόχους. Στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον και αυτό οδηγεί στο να θέσεις από κοινού με φίλους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να μην αποστασιοποιηθείς σε περίπτωση που διαφωνείς με απόψεις και σκέψεις άλλων γιατί το να υπάρξει ψυχρότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στην επίτευξη του οποίου σκοπού τεθεί.

Διαβάστε Επίσης  Kαινούριος άντρας στην ζωή σας; θα μείνει ή θα φύγει; Τι λένε τα άστρα;

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί το να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά εκκρεμούσες καταστάσεις και θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Οι ανατροπές που θα υπάρξουν και τα αιφνιδιαστικά γεγονότα εκτοξεύουν την ένταση στα ύψη και μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα με τα πρόσωπα που βρίσκεσαι καθημερινά ή στο εργασιακό περιβάλλον. Η έντονη κατανόηση που δείχνεις απογειώνει το συναισθηματισμό και δημιουργεί εξιδανικευμένο περιβάλλον ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε θέματα ρουτίνας γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει. Πρόσωπα του παρελθόντος πιθανόν να επιστρέψουν και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα προκαλώντας κόντρες και έντονο εκνευρισμό.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού ολοκληρώνει έναν κύκλο ζητημάτων που μπορεί να απασχολούν την ερωτική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις, σχέδια και όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πιθανές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις γίνονται κάτω από έντονη συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις και παιχνίδια επιβολής που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά. Γεγονός είναι όμως ότι εσύ αυτή την περίοδο ή σε άκρως αισιόδοξος και παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν είναι βέβαιο ότι θα βρεις το κουράγιο να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέες περιπέτειες και καταστάσεις που θα σε εμπνέουν.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου καλώντας ένα δραστηριοποιηθεί της μέσω μιας ομάδας ενός κοινού στόχου που μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα και να απολαύσεις την προσπάθεια. Είναι σημαντικό για εσένα να ενταχθείς σε ένα σύνολο που έχει ως σκοπό, κάτι που σου κινεί το ενδιαφέρον, καλό είναι βέβαια να μην αποστασιοποιείσαι ή να γίνεσαι εριστικός με πρόσωπα που διαφωνούν με τις απόψεις σου ή δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που κινείσαι γιατί αυτό θα είναι αρκετό να ψυχρανθεί της και να μην αποδόσεις όσο πραγματικά μπορείς σε αυτή την προσπάθεια.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και διάθεση να κάνεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι γεγονός ότι θα έρθουν μπροστά σου ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις και να κερδίσεις πολλά, φρόντισε να το κάνεις γιατί η τάση του να περιμένεις να έρθουν κι άλλα μπορεί να οδηγήσει στο να χάσεις σημαντικά πράγματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις μόνο σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσει τους γύρω σου αλλά και σε ότι αφορά τη διατροφή σου γιατί δεν αποκλείεται με επιβαρυνθείς λόγω της υπερβολής στο φαγητό. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου ή στην προσωπική σου ζωή καθώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μπουν πρόσωπα στη ζωή σου που έχω να σου δώσουν πολλά.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τον έρωτα, τις φιλίες, φιλοδοξίες του που έχεις, ομαδικές και δημιουργικές προσπάθειες τις οποίες συμμετέχει. Πιθανό είναι να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για καταστάσεις και σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν, αυτό όμως δεν θα είναι εύκολο για εσένα καθώς η ψυχολογική πίεση είναι μεγάλη και μπορεί να σε επηρεάσει άκρως αρνητικά. Μείνε μακριά από χειριστικά παιχνίδια και εξουσιαστικές διαθέσεις γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Φρόντισε να σταθείς στη θετική πλευρά της ιστορίας και να πατήσεις αποφασιστικά ώστε να ανοίξεις τα φτερά σου μακριά από ότι σε πονάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 Ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 ανεβάζοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την καριέρα σου. Είναι μία εποχή που χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε επαγγελματικές ευθύνες και σχέδια που μπορεί να αναπτύσσονται, αυτό βέβαια θα δημιουργήσει έντονο άγχος και πίεση, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η συγκρουσιακή διάθεση θα είναι αυτή που θα σε βάλει σε μπελάδες. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι έχεις την ευκαιρία παρόλη την πίεση που νιώθεις να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες και να δρομολογήσεις με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες την προσωπική σου εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να μην εκτονώσεις στο σύντροφό σου την πίεση δημιουργώντας προβλήματα και στην προσωπική σου ζωή.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις φιλίες σου και πιθανά σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Οι ανατροπές όμως και τα αιφνιδιαστικά γεγονότα είναι αυτά που μπορεί να κυριαρχήσουν και να αλλάξουν όλη την πορεία των πραγμάτων εκτοξεύοντας την ένταση στα ύψη. Ξαφνικές καταστάσεις μπορεί να επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή, οι επαναστατικές διαθέσεις το μόνο που θα προσφέρουν είναι να υπάρξει τελικά απόσταση από το σύντροφό σου γι’ αυτό φρόντισε να διαχειριστείς την ένταση για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και καλείσαι να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά σχέσεις που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Όλη αυτή η διαδικασία λειτουργεί μεταμορφωτικά για εσένα και η ψυχολογική πίεση που υπάρχει είναι μεγάλη. Είναι σημαντικό να αποφύγεις προσπάθεια επιβολής και χειρισμού των καταστάσεων και των προσώπων στην οικογένεια και στην καριέρα καθώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις που θα είναι δυσάρεστες για τη σχέση σου. Έχεις τη δυνατότητα βέβαια να ξεπεράσεις ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος και να πιστέψεις στο φύλακα άγγελο σου που θα είναι εκεί και στη δυσκολότερη στιγμή για να σε προστατεύσει.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου εντείνοντας υποχρεώσεις και ευθύνες τον επαγγελματικό χώρο κάτι που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη νευρικότητα και την ψυχολογική πίεση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά συγκρούσεις και ένταση που μπορεί να υπάρχει με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου καθώς είναι αυτά που θα έχουν τον πρώτο λόγο για την εξέλιξή σου. Μην δημιουργήσεις προβλήματα εκεί που δεν χρειάζεται. Εκμεταλλεύσου την παρούσα περίοδο για να δείξεις τις ικανότητές σου δρομολογώντας έτσι εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην άνοδο σου ιεραρχικά.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου βοηθώντας έστω να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να δεις ανασφάλειες, ενοχές και απωθημένα που έχεις από παρελθούσες καταστάσεις. Ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις και να μπορέσεις να ξεπεράσεις και να αφήσεις πίσω σου ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ισορροπήσεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να έρθεις σε επαφή με τον μικρό θεό που κρύβεις μέσα σου. Στις δύσκολες στιγμές είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις την συμπαντική προστασία και την εύνοια που χρειάζεται για να ξεπεράσεις καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Γεγονός είναι ότι δείχνεις να έχεις μεγαλύτερη κατανόηση και ανάγκη να βοηθήσεις τους άλλους δείχνοντας έτσι τα βαθύτερα σου συναισθήματα που κρύβεις πολύ καλά.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού δονεί στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα και πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικά γεγονότα που θα σε οδηγήσουν στο να κλείσει οριστικά καταστάσεις και σχέσεις που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Καθοριστικό είναι το γεγονός ότι αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη για εσένα αφού θα νιώσεις έντονη ψυχολογική πίεση παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν παιχνίδια επιβολής που θα δημιουργήσουν που θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα οδηγώντας σε συγκρούσεις. Καλό είναι να θυμάσαι ότι ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές θα μπορέσεις να καταφέρεις να σταθείς στα πόδια σου και να ξεπεράσεις ότι κι αν προκύψει που μπορεί να σε πονάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 Ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 ανεβάζοντας κατακόρυφα την εξωστρέφεια και δίνοντάς σου ώθηση για να ασχοληθείς με πνευματικά ενδιαφέροντα, να επικεντρωθείς στη διασκέδαση, στην περιπέτεια, στα ταξίδια. Γεγονός είναι ότι η διάθεση για να δουλέψεις δεν θα είναι έντονη καθώς βαριέσαι τα συμβατικά πράγματα και θέλεις να επικεντρωθείς σε ότι ανάβει βάζει το πνεύμα και την προσωπικότητά σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν ταξίδια στο εξωτερικό ή επαφές με πρόσωπα σε αυτό που θα ανοίξουν νέους δρόμους για σένα φρόντισε να τους εκμεταλλευτείς. Επικεντρώσου σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις και ρουτίνα γιατί η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις ή εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη εξαιρετικά σημαντικές. Φρόντισε μόνο να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν την πορεία των πραγμάτων και τα σχέδιά σου εκτοξεύοντας την ένταση στα ύψη. Οι συγκρούσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο δεν αποκλείονται που θα οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις και να οριστικοποιήσεις κύκλους σχέσεων. Εξέφρασε σχέδια και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για νέες συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο επαγγελματικό μονοπάτι.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τον κοντινό και ευρύτερο περίγυρό σου καθώς δεν αποκλείεται να ήρθε η στιγμή να κλείσεις κύκλους σχέσεων και καταστάσεων που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Γεγονός είναι ότι αυτές οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις δεν θα πάθουν εύκολα αφού η ψυχολογία σου είναι έντονη φόβο και απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγούν σε πιεστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Φρόντισε να βρεις την αισιοδοξία των πραγμάτων μέσα από το φιλικό περιβάλλον και ομαδικές προσπάθειες που σε βοηθούν να σταθεί στα πόδια σου και να δεις με θετική ματιά το μέλλον.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου αυξάνει κατακόρυφα τη διάθεσή σου για περιπέτεια, για διασκέδαση, για ερωτικό παιχνίδι, παράλληλα δημιουργεί συνθήκες τεμπελιάς σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη ρουτίνα για αυτό και πιθανά είναι τα λάθη λόγω αδιαφορίας. Κινητοποιείσαι σε ότι αφορά σπουδές και νέα πνευματικά ενδιαφέροντα που ανοίγουν ορίζοντες και σου δίνουν γνώσεις που χρειάζεσαι, γι’ αυτό και στρέφεσαι σε πρόσωπα που σας απασχολούν κοινές αναζητήσεις για να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Το φλερτ και το ξεφάντωμα κυριαρχούν φρόντισε να μην ξεφεύγεις και γίνεσαι υπερβολικός γιατί θα χάσεις το μέτρο και την πραγματική απόλαυση.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε βοηθά να προωθήσεις σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές γνωριμίες ή κινήσεις προς θετική κατεύθυνση. Το φιλικό σου περιβάλλον είναι αυτό που βοηθάει στο να εξελιχθείς και να έρθεις κοντά στα όνειρά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθάει να θέσεις νέα σχέδια και όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η διάθεση να βρεθείς περισσότερο με τους φίλους σου σε οδηγεί στο να περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους και να εκφράζεις πρωτοποριακές απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν πολλούς.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού σε προσανατολίζει σε ότι αφορά τις κοντινές και ευρύτερες σχέσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και να κληθείς να πάρεις αποφάσεις που δεν θα σου είναι εύκολο. Φόβοι, ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για συγκρουσιακές καταστάσεις και εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, φρόντισε να τις διαχειριστείς γιατί οι αντιπαραθέσεις θα οδηγήσουν στο απομακρυνθείς και να πληγωθείς από την εξέλιξη των πραγμάτων. Ο φιλικός σου περίγυρος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για να ξεπεράσεις πράγματα και να βρεις την αισιοδοξία σου και τη θετική πλευρά τις όποιες καταστάσεις βιώνεις.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.10 Ο Άρης περνάει στο Ζυγό και επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 19.10 εντείνοντας το δυναμισμό, παράλληλα όμως εντείνεται και η εσωστρέφεια και η επιθυμία μου να ελέγξεις και να χειριστείς πρόσωπα πού με τα οποία έρχεσαι σε επαφή σε οικονομικά ζητήματα ή επιχειρηματικές κινήσεις. Προσπάθησε να κινητοποιηθείς σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικά ενδιαφέροντα που έχεις καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ερωτισμός απογειώνεται και μπορείς να βιώσεις έντονο πάθος στη σχέση σου, φρόντισε αυτό όμως να μην γίνει εμμονή και δημιουργηθούν προβλήματα όπως οι συγκρούσεις και σκηνές ζηλοτυπίας που θα ταλανίζουν την προσωπική σου ζωή.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στις 28.10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που έχουν πολλά να σου προσδώσουν. Οι ανατροπές στα σχέδιά σου είναι πολύ πιθανές καθώς έχουν βιαστικά γεγονότα έρχονται να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί το πιθανότερο είναι να εκραγείς και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Οι νέες γνώσεις που θέλει να λάβεις έχουν το χαρακτήρα του πρωτοτύπου και του εναλλακτικού και είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να αναβιβαστείς πνευματικά και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

2ο δεκαήμερο

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή τρέχοντες λογαριασμούς που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Είναι καθοριστικό το γεγονός ότι καλείσαι να κλείσεις κύκλος καταστάσεων ή σχέσεων που μπορεί να επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει δημιουργώντας έντονη ψυχολογική πίεση ή να υπάρξουν διάφορα παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού που θα αυξήσουν την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες καθώς δεν αποκλείεται πρόσωπα να προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου, κάτι που θα σε πληγώσει έντονα. Στη θετική πλευρά των πραγμάτων μπορείς να δεις σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα που θα σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις τυχόν έλλειμμα οικονομικής φύσεως ή να διεκδικήσεις καλύτερες αποδοχές.

Από τις 19.10 ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερό σου εντείνοντας την επιθυμία να κινητοποιηθείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, όπως επίσης και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Η διαίσθησή σου είναι καθοριστική σε αποφάσεις που μπορείς να πάρεις, φρόντισε μόνο να μην τροφοδοτείς φόβους και ανασφάλειες γιατί είναι αυτό που μπορεί να μπει εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις. Στην προσωπική σου ζωή ο ερωτισμός και το πάθος απογειώνεται και έντονη είναι η επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου καλά θα κάνεις να περιορίσεις καχυποψία και ζήλια που σε οδηγεί στο να γίνεσαι καταπιεστικός προκαλώντας συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

3ο δεκαήμερο

Από τις 13.10 ο Δίας στον Τοξότη λειτουργεί άκρως ευνοϊκά σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και τη δημόσια εικόνα σου καθώς σου δίνεται η δυνατότητα διεύρυνσης σε αυτούς τους τομείς και αναγνώρισης των προσπαθειών που έχει καταβάλει μέχρι στιγμής. Επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που να σηματοδοτούν την εξέλιξή σου σε ιεραρχικό επίπεδο, αυτό που οφείλεις να φροντίσεις είναι να μην χαθείς την αμετροέπεια γιατί μπορεί να θέσει στόχους που δεν είναι εφικτή και στο τέλος να απογοητευτείς. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε προσωπικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις για την επισημοποίηση της σχέσης σου ή να υπάρξει πιθανή νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή.

Στις 14.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού σε προσανατολίζει σε οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις και που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου καθώς δημιουργούν ανασφάλειες φοβίες και απωθημένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να επιβληθούν οι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Σε προσωπικό επίπεδο, το έλλειμμα αυτοεκτίμησης εκδηλώνεται απότομα και συγκρουσιακά στο ταίρι σου, άφησε το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη γιατί μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου πιθανές επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να υπάρχουν και που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου και να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από ποτέ.

Πηγή: myastro,gr

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *