ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ στο β κύκλο που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Δύο μήνες μετά από τα γεγονότα του δημαρχείου κι ενώ η Σάντυ έχει «τελειώσει» οριστικά με το Κερατσίνι ή έτσι τουλάχιστον νομίζει, η τύχη τα φέρνει έτσι ώστε να συναντηθεί πάλι με τον Μανώλη σε κάποιο νησί.

Κι ενώ προσπαθούσαν να ξεπεράσουν τον έρωτα που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον, το σύμπαν φαίνεται να έχει άλλα σχέδια. Η σύγκρουση είναι μοιραία και η απόφασή τους να μην ξανασυναντηθούν ποτέ, αμοιβαία.

Στο μεταξύ στην Αθήνα, ο Λεωνίδας με την Τάνια ζουν τον έρωτά τους, η Ρόζα δεν έχει γυρίσει ακόμα από το Λονδίνο κι ο Κάρολος δουλεύει στην ψαραγορά μαζί με τον Πέτρο και τον Ζαγανιάρη στον πάγκο του Αραποστάθη που συγχωνεύτηκε με της Στέλλας.

Ο Κοσμάς απαρηγόρητος που έχασε την ακριβή του Νενέλα από την γειτονιά, προσπαθεί να βρει τρόπους να επικοινωνήσει μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8-9-10-11

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, η Σάντυ αποφασίζει επιτέλους να ενημερωθεί για την περιουσιακή της κατάσταση μετά τη φυγή του Διονύση.

Γιατί η Σάντυ είναι και πάλι πολύ πλούσια… Τόσο πλούσια που κυριολεκτικά δεν ξέρει τι έχει! Και θα μάθει…: Ο Διονύσης, πριν φύγει, είχε αγοράσει την Αγορά στην οποία, ως γνωστόν, Πρόεδρος είναι ο Μανώλης…

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Ο Μανώλης, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά στενέματα, θα συνειδητοποιήσει ότι πρέπει με κάθε τρόπο να συνεχίσει το «συνεταιριλίκι» με τη Σάντυ στην κοινή επιχείρησή τους, Sandy’s Fish.

Έτσι, η συνάντησή τους είναι αναπόφευκτη.

Ο Μανώλης θα έρθει λίγο «φορτωμένος», η μία κουβέντα θα οδηγήσει στην άλλη, η μία προσβολή στην επόμενη και η κατάσταση θα ξεφύγει…

Τώρα το μόνο που μένει για τον Μανώλη και τη Σάντυ είναι ο πόλεμος…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Η Σάντυ επιστρέφει στην έπαυλή της έξαλλη από την συνάντηση με τον Μανώλη. Η Νενέλα για να την ηρεμήσει της προτείνει να διαβάσει το βιβλίο του life coach Τίμου Λινάρδου.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Με σπασμένα νεύρα από τη συνάντηση με τη Σάντυ γυρίζει κι ο Μανώλης και μάλιστα δεν αποφεύγει να μπλέξει σε έναν καυγά στη γειτονιά.

Στο μεταξύ, επιστρέφει και η Ρόζα από το Λονδίνο, αλλά επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για την οικογένειά της!

Ο Λεωνίδας και η Τάνια παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσουν, ενώ στην ψαραγορά ο Πέτρος έχει πέσει σε μελαγχολία εξαιτίας της απουσίας της Μήτσης…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Κι ενώ η Σάντυ προσπαθεί να σαμποτάρει την συγκατοίκηση του Λεωνίδα με την Τάνια, ο Τίμος, ο γοητευτικός life coach, μπαίνει στην ζωή της για τα καλά και τη βοηθάει να δει τα πράγματα από μια καινούργια οπτική…

Παράλληλα, ο Μανώλης έρχεται αντιμέτωπος με το νέο μέλος της οικογένειας, τον Μπίλυ και τα βρίσκει σκούρα, την ίδια στιγμή που ολόκληρη η αγορά αγωνιά να μάθει σε ποιον ανήκει πλέον ο πάγκος της Στέλλας…

 

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *