ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ στο β κύκλο που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Δύο μήνες μετά από τα γεγονότα του δημαρχείου κι ενώ η Σάντυ έχει «τελειώσει» οριστικά με το Κερατσίνι ή έτσι τουλάχιστον νομίζει, η τύχη τα φέρνει έτσι ώστε να συναντηθεί πάλι με τον Μανώλη σε κάποιο νησί.

Κι ενώ προσπαθούσαν να ξεπεράσουν τον έρωτα που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον, το σύμπαν φαίνεται να έχει άλλα σχέδια. Η σύγκρουση είναι μοιραία και η απόφασή τους να μην ξανασυναντηθούν ποτέ, αμοιβαία.

Στο μεταξύ στην Αθήνα, ο Λεωνίδας με την Τάνια ζουν τον έρωτά τους, η Ρόζα δεν έχει γυρίσει ακόμα από το Λονδίνο κι ο Κάρολος δουλεύει στην ψαραγορά μαζί με τον Πέτρο και τον Ζαγανιάρη στον πάγκο του Αραποστάθη που συγχωνεύτηκε με της Στέλλας.

Ο Κοσμάς απαρηγόρητος που έχασε την ακριβή του Νενέλα από την γειτονιά, προσπαθεί να βρει τρόπους να επικοινωνήσει μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, η Σάντυ αποφασίζει επιτέλους να ενημερωθεί για την περιουσιακή της κατάσταση μετά τη φυγή του Διονύση.

Γιατί η Σάντυ είναι και πάλι πολύ πλούσια… Τόσο πλούσια που κυριολεκτικά δεν ξέρει τι έχει! Και θα μάθει…: Ο Διονύσης, πριν φύγει, είχε αγοράσει την Αγορά στην οποία, ως γνωστόν, Πρόεδρος είναι ο Μανώλης…

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Ο Μανώλης, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά στενέματα, θα συνειδητοποιήσει ότι πρέπει με κάθε τρόπο να συνεχίσει το «συνεταιριλίκι» με τη Σάντυ στην κοινή επιχείρησή τους, Sandy’s Fish.

Έτσι, η συνάντησή τους είναι αναπόφευκτη.

Ο Μανώλης θα έρθει λίγο «φορτωμένος», η μία κουβέντα θα οδηγήσει στην άλλη, η μία προσβολή στην επόμενη και η κατάσταση θα ξεφύγει…

Τώρα το μόνο που μένει για τον Μανώλη και τη Σάντυ είναι ο πόλεμος…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Η Σάντυ επιστρέφει στην έπαυλή της έξαλλη από την συνάντηση με τον Μανώλη. Η Νενέλα για να την ηρεμήσει της προτείνει να διαβάσει το βιβλίο του life coach Τίμου Λινάρδου.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19

Με σπασμένα νεύρα από τη συνάντηση με τη Σάντυ γυρίζει κι ο Μανώλης και μάλιστα δεν αποφεύγει να μπλέξει σε έναν καυγά στη γειτονιά.

Στο μεταξύ, επιστρέφει και η Ρόζα από το Λονδίνο, αλλά επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για την οικογένειά της!

Ο Λεωνίδας και η Τάνια παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσουν, ενώ στην ψαραγορά ο Πέτρος έχει πέσει σε μελαγχολία εξαιτίας της απουσίας της Μήτσης…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Κι ενώ η Σάντυ προσπαθεί να σαμποτάρει την συγκατοίκηση του Λεωνίδα με την Τάνια, ο Τίμος, ο γοητευτικός life coach, μπαίνει στην ζωή της για τα καλά και τη βοηθάει να δει τα πράγματα από μια καινούργια οπτική…

Παράλληλα, ο Μανώλης έρχεται αντιμέτωπος με το νέο μέλος της οικογένειας, τον Μπίλυ και τα βρίσκει σκούρα, την ίδια στιγμή που ολόκληρη η αγορά αγωνιά να μάθει σε ποιον ανήκει πλέον ο πάγκος της Στέλλας…

 

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *