8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Επεισόδιο 31

Ο Οδυσσέας καταφέρνει να πείσει τον Σπύρο να τον βοηθήσει στην πλαστογράφηση του εγγράφου που θα επιτρέψει στην Ηλιάνα να φύγει μαζί με το παιδί της στην Ιταλία.

Μια συνομιλία και ένα ξεκαθάρισμα προθέσεων ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Λουκά, μας δίνει περισσότερα στοιχεία για το είδος της σχέσης τους που χρονολογείται από πολύ παλιά. Η Έρση μιλάει στον Οδυσσέα για το ερωτικό μήνυμα που διάβασε στο κινητό του κι αυτός της δίνει μια δικαιολογία που υποβαθμίζει το γεγονός και «αθωώνει» την Ηλιάνα.

Ο Νικηφόρος, έχοντας τους δικούς του σκοπούς, πείθει τον Οδυσσέα να πάνε στο πατρικό σπίτι της Ναυσικάς και τον χρησιμοποιεί εν αγνοία του για μάρτυρα, τη στιγμή που βρίσκει τον φάκελο με τα στοιχεία της έρευνας για το φάρμακο του Πάρκινσον που ο ίδιος είχε στείλει παλιότερα στον πατέρα του. Η ανακάλυψη αυτών των εγγράφων ανοίγει για τον Νικηφόρο τον δρόμο προς τις διεκδικήσεις που προβάλλει στη Ναυσικά και τον Άκη.

Ο Σπύρος έρχεται στην Αθήνα και δίνει στην Ηλιάνα το πλαστογραφημένο έγγραφο που θα της επιτρέψει να το σκάσει με το παιδί της στη Ρώμη και εκεί να τις συναντήσει ο Οδυσσέας….

Επεισόδιο 32

Ο Οδυσσέας επιτρέπει στον Νικηφόρο να πάρει τα χειρόγραφα μαζί του και έτσι ξεκινάει η μεγάλη διαμάχη για τα δικαιώματα του φαρμάκου. Ο Φοίβος γνωρίζει καλύτερα τον καινούριο του φίλο, τον Σωτήρη, και οι δυο τους κάνουν μεγάλα σχέδια! Την ίδια στιγμή, ο Σίμος με τον Λεωνίδα αποφασίζουν να ληστέψουν ένα ακόμα ΑΤΜ!

Διαβάστε Επίσης  8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας αρνείται να πιστέψει τα λόγια της Ηλιάνας κι αποφασίζει να πάει στην Αθήνα

Η Ιφιγένεια παίζει τον Σπύρο στα δάχτυλα για ακόμα μια φορά. Παράλληλα, μαθαίνουμε επιτέλους τι είχε γίνει με την εγκυμοσύνη της Σμαράγδας, τότε που ο Άκης δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί.

Ο Σίμος μαζί με τον Λεωνίδα και τον Χρήστο βάζουν εκρηκτικά στο ΑΤΜ χωρίς να υπολογίσουν έναν αστάθμητο παράγοντα!

Η Ηλιάνα φεύγει μαζί με το παιδί για το αεροδρόμιο για να ταξιδέψει για Ρώμη… Για κακή της τύχη όμως, ο Μιχαήλ επιστρέφει στο σπίτι καθώς έχει ξεχάσει κάτι…

Επεισόδιο 33

Ο Σίμος προσπαθεί να πείσει την Εύα ότι άλλαξε και θα κόψει τον τζόγο, ενώ εκείνη παλεύει να απαγκιστρωθεί από την αγάπη που του έχει και να προχωρήσει τη ζωή της.

Ο Οδυσσέας αγνοεί πως ο φάκελος που βρήκε ο Νικηφόρος στο γραφείο του πατέρα τους θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τη Ναυσικά και τον Άκη, που ετοιμάζονται για κατά μέτωπο σύγκρουση με το παρελθόν τους.

Η Ευγενία ξεκινάει δουλειά στη φαρμακοβιομηχανία και προμηθεύει το «πρόσωπο» με πληροφορίες. Ο Φοίβος ξεκινάει τις προετοιμασίες για το ριφιφί, με σύμμαχο τον Σωτήρη.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Φρίξος στα ίχνη της Ηλιάνας για τον φόνο

Ο Μιχαήλ ενημερώνεται από την Ηλιάνα για το φευγιό της και συνειδητοποιεί πως διεκδικεί ένα εκβιαστικό διαζύγιο. Όταν τα νέα για την εξαφάνιση της Ηλιάνας φτάσουν στ’ αυτιά του Άκη, οι αντιδράσεις του θα είναι πολύ ακραίες…

Επεισόδιο 34

Η Ναυσικά και ο Αλέκος μεσολαβούν και προλαμβάνουν τα χειρότερα, καθώς ο Άκης απειλεί θεούς και δαίμονες κι απαιτεί από τον Μιχαήλ να υπογράψει τοδιαζύγιο για να γυρίσει η Ηλιάνα πίσω.

Ο Μιχαήλ όμως δεν σκοπεύει να συναινέσει σε κάτι τέτοιο. Την ίδια ώρα ο Οδυσσέας μιλάει ανοιχτά στην Έρση και της ζητάει να χωρίσουν. Η Ναυσικά ψάχνει να βρει τρόπους να αντικρούσει τις απαιτήσεις του Νικηφόρου σχετικά με τη φόρμουλα του φαρμάκου κι όσα διεκδικεί, ενώ παράλληλα συγκρούεται με τον Οδυσσέα και την ανοησία του να βάλει τον Νικηφόρο μέσα στο πατρικό τους.

Ο Σπύρος ανακαλύπτει κάτι για την Ιφιγένεια που του ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Ο Μιχαήλ ανήμπορος να συγκρατήσει τον θυμό του, εισβάλλει στο ατελιέ του Οδυσσέα και γυρεύει την Ηλιάνα. Η Εύα και ο Σίμος παίρνουν μια μικρή ανάσακαθώς τα νέα για την υγεία της Ολυμπίας είναι καλά. Οι μέρες περνούν και ο Οδυσσέας επιτέλους συναντιέται κρυφά με την Ηλιάνα στη Ρώμη…

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36-37-38-39-40-41-42

 

πηγή

«8 λέξεις»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *