Μένεις σε γκαρσονιέρα; Tips για να εξοικονομήσεις χώρο

Μένεις σε γκαρσονιέρα; Tips για να εξοικονομήσεις χώρο

Πώς θα κάνουμε ένα σπίτι 40 μέτρων να είναι λειτουργικό και να μην μας πνίγει; Σίγουρα υπάρχουν τρόποι που μπορεί να μη γνωρίζουμε.

Γι΄αυτό και κορυφαίοι διακοσμητές δίνουν τις συμβουλές τους ώστε η γκαρσονιέρα μας να φαίνεται μεγαλύτερη και εμείς να μπορούμε να μείνουμε άνετα σε αυτήν.

 

Επέλεξε καναπέ-κρεβάτι.Οι καναπέδες που ανοίγουν και μεταμορφώνονται σε κρεβάτια αποτελούν καταπληκτική λύση, αν θέλετε να φιλοξενήσετε κάποιον.

Διαβάστε Επίσης  Λευκό ξίδι για την απομάκρυνση λεκέδων, μυκήτων και δυσάρεστων μυρωδιών.

Ακόμη καλύτερη είναι η λύση του καναπέ – κρεβάτι που όχι μόνο ανοίγει, αλλά διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος του, επιτρέποντάς σας να φυλάξετε εκεί σεντόνια, πετσέτες, ρούχα ή ό,τι άλλο δε χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

 

Αν η κουζίνα δεν ξεπερνά τα δύο τετραγωνικά, υπάρχει λύση.Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν ξύλινο πάγκο με συρόμενο τραπέζι, το οποίο, όταν δε το χρησιμοποιείτε, εξαφανίζεται κάτω από αυτόν.. Πολύ καλή ιδέα, επίσης, είναι τα μικρά ψυγεία, με ύψος περίπου 1 μέτρο, το πάνω μέρος των οποίων μπορεί να χρησιμεύσει και σαν πάγκος.

Διαβάστε Επίσης  Πώς να καθαρίσετε τον φούρνο σας οικολογικά

 

Για μπάνιο μικρό, οι λύσεις είναι πολλές και οικονομικές.Τοποθετήστε ράφια ή ντουλάπια σε όσα σημεία χρειάζεστε. Αν είστε διατεθειμένοι να απαρνηθείτε τα αφρόλουτρα της Κλεοπάτρας, η ντουζιέρα μπορεί να αποδειχθεί πολύ πρακτική, αφού καταλαμβάνει λιγότερο χώρο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *