ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Η υπερτυχερή τριπλέτα κληρώνει το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ! 9 εκατομμύρια ευρώ! Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα το μοιραστούν;

Ο Σωτήρης, ένας μεροκαματιάρης αποθηκάριος που ζει με τη γυναίκα, τα δυο του παιδιά και την πεθερά του -που του κάνει τη ζωή δύσκολη- και η Σμαράγδα που ζει με τον αδερφό της, τη δύστροπη μητριά της και την κόρη της, είναι δυο από τους τυχερούς.

Και ο τρίτος; Ο τρίτος τυχερός λαχνός καταλήγει από σύμπτωση στη Δάφνη, μια ανύπαντρη μητέρα με παιδί.

Διαβάστε Επίσης  ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7-8-9-10

Μια τυχαία συνάντησή, όμως, με το μικροκακοποιό Στρατή την αφήνει χωρίς αυτοκίνητο κι εκείνον με το λαχνό της στα χέρια του..

Την επομένη της κλήρωσης ο Σωτήρης θα βρεθεί με 3 εκατομμύρια ευρώ και ακόμα και η πεθερά του θα του χαμογελάσει!

Τα ορφανά θα βρεθούν σε αδιέξοδο καθώς δε μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα και ο Στρατής σε δίλημμα μ’ ένα κλεμμένο λαχνό και… το σκύλο της Δάφνης! Κανείς από τους τρεις, όμως, δε γνωρίζει πως την τύχη τους εποφθαλμιά ο οικονομολόγος – επενδυτής Φίλιππος Βρανάς ο οποίος θα μηχανευτεί τρόπους για να τρυπώσει στις ζωές τους και να καρπωθεί το αστρονομικό ποσό που κέρδισαν.

Διαβάστε Επίσης  ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12-13-14-15

Έτσι λοιπόν ο κλέφτης Στρατής, ο καλόκαρδος Σωτήρης, η κακότυχη Δάφνη και η μικρή Σταχτοπούτα Σμαράγδα θα μπουν σ’ ένα χορό εκατομμυρίων που θα σύρει ο πανούργος επενδυτής Βρανάς!

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5

πηγή

 

Αν ήμουν πλούσιος

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *