8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Ηλιάνα παραδίνεται στο πάθος του Οδυσσέα! Ζητά από το Μιχαήλ να χωρίσουν

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Ηλιάνα παραδίνεται στο πάθος του Οδυσσέα! Ζητά από το Μιχαήλ να χωρίσουν

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Η επίθεση και τα μυστικά ραντεβού…

Γεμάτα ανατροπές είναι τα προσεχή επεισόδια του ερωτικού πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις». Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσιρκά, η Ηλιάνα αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να ζήσει όπως εκείνη θέλει και όχι όπως της ορίζει ο Μιχαήλ.

Σε αυτήν την απόφαση την οδήγησε ο έρωτάς της για τον Οδυσσέα. Η ίδια μαζί με τον Μιχαήλ ταξιδεύουν στην Κέρκυρα προκειμένου να παρευρεθούν στον γάμο του Οδυσσέα με την Έρση. Η Ηλιάνα, όμως, βρίσκεται σε τρομερή αμηχανία και πληγώνεται βλέποντας το μεγάλο της έρωτα στην αγκαλιά μιας άλλης.

Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, του γλεντιού του γάμου, φεύγει για να μπορέσει να ξεσπάσει. Ωστόσο, την επόμενη μέρα και λίγο πριν φύγει για την Αθήνα, αποφασίζει να συναντηθεί με τον Οδυσσέα.

Παρόλο που ο έρωτας και το πάθος είναι φανερό ανάμεσά τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Εκείνη επιστρέφει στην Αθήνα και δεν τον βγάζει στιγμή από το μυαλό της.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12-13-14(video)

Τις επόμενες ώρες, όμως, η Ηλιάνα πέφτει θύμα ληστείας, καθώς κάποιος της κλέβει την τσάντα στον δρόμο. Εκείνη πανικόβλητη ενημερώνει σχετικά τον Μιχαήλ, ο οποίος αποφασίζει να ψάξει εξονυχιστικά το θέμα και να βρει ποιος είναι και τι θέλει από τη γυναίκα του.

Την επόμενη μέρα, όμως, τα δεδομένα ανατρέπονται. Ο Μιχαήλ βρίσκει στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας την τσάντα που της άρπαξαν. Τότε ο άντρας προσπαθεί να συνδυάσει τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή με την εξαφάνιση της Αγγέλας, η οποία δεν υπήρξε ποτέ, και τώρα με την υποτιθέμενη κλοπή της τσάντας της, και ανησυχεί για την ψυχική υγεία της συζύγου.

Η Ηλιάνα, όμως, αισθάνεται να απειλείται. Νιώθει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιου επικίνδυνου ανθρώπου. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κάνουν τη γυναίκα να διαπιστώνει κάποια σημαντικά πράγματα που αφορούν τη ζωή της και αποφασίζει να κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε στον Οδυσσέα.

Δηλαδή να ζητήσει από τον Μιχαήλ διαζύγιο. Όπως και γίνεται. Εκείνος, βέβαια, δεν δίνει καμία σημασία στα λεγόμενα της. Παράλληλα, ο Οδυσσέας, ο οποίος έχει ενημερωθεί για την επίθεση στην Ηλιάνα αλλά και για το ότι ζήτησε διαζύγιο από τον αδελφό του, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να τη συναντήσει κρυφά.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-114-115-116

Για να το πετύχει αυτό πίσω από την πλάτη της Έρσης, αποφασίζει να πάρει μαζί του για κάλυψη τον καλό του φίλο Σπύρο. Αργότερα, ο Οδυσσέας και η Ηλιάνα συναντιούνται κρυφά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και παραδίδονται στο πάθος τους, ενώ στη συνέχεια καταστρώνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

Έπειτα, ο Οδυσσέας βουλιάζει στις τύψεις, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στον έρωτα που νιώθει για την Ηλιάνα, ενώ εκείνη επιστρέφει στο σπίτι της και ζητάει ακόμα μία φορά από τον Μιχαήλ να χωρίσουν οριστικά!

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12-13-14

πηγή

«8 λέξεις»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *