ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς

Πρεμιέρα απόψε στις 20.00 στον Alpha για τη νέα καθημερινή σειρά ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.

Στη συνέχεια θα βλέπουμε τη σειρά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.30

Η Αλεξία, ο Ίωνας, ο Ανδρέας και ο Μάξιμος, «η παρέα του ανεμόμυλου», επιστρέφουν στη Ρόδο μετά από χρόνια και συναντιούνται για πρώτη φορά όλοι μαζί στα εγκαίνια του εστιατορίου του Ανδρέα.

Η Αλεξία εpωτευμένη με τον Μάξιμο από παιδί, είναι πληγωμένη από την προδοσία του. Ο Μάξιμος προσπαθεί να επανορθώσει με μια πρόταση γάμου, που όμως δεν γίνεται αποδεκτή από την γιαγιά της Αλεξίας, τη Δέσποινα, η οποία είναι ο θεματοφύλακας της έχθρας μεταξύ των δύο οικογενειών.

Στο μεταξύ στην Κύπρο, επιστρέφει για να διοριστεί στο νοσοκομείο ο Λουκάς. Μετά από χρόνια απομάκρυνσης συναντά τη μητέρα του, την Μαριάννα, η οποία δεν του έχει αποκαλύψει ποτέ τον πραγματικό λόγο της πολύχρονης εξαφάνισής της. Στο νοσοκομείο της Λεμεσού, η Νίκη, ένα νέο και φτωχό κopiτσι, μεταφέρει την μητέρα της την Αλκμήνη, σε τελικό στάδιο σοβαρής ασθένειας και την αναλαμβάνει ο Λουκάς.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 38-39-40-41-42-43-44-45-46-47

Η βασανισμένη γυναίκα κρύβει ένα μυστικό που ζητά να αποκαλυφθεί και να πάρει εκδίκηση για τα χαμένα χρόνια… Στη μακρινή Ινδία ο Ιάκωβος, Έλληνας που ζει εκεί πολλά χρόνια, αποφασίζει ότι είναι ώρα να γυρίσει στην Ελλάδα να αποκαλύψει την αλήθεια και να προστατέψει τις κόρες του από τον κίνδυνο που τις απειλεί…

Ο Ίωνας καλεί τους φίλους του και τους παρουσιάζει την αρραβωνιαστικιά του, την Αριάδνη. Ο ερχομός της κοπέλας θα ταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες της παρέας. Ο Αντρέας συστήνει στην παρέα την Μαργαρίτα με την οποία έχει σχέση το τελευταίο διάστημα αν και είναι φανερό ότι η καρδιά του είναι δοσμένη αλλού.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Ο Μάξιμος καταφέρνει να πείσει την Αλεξία να συναντηθούν εκεί που βρίσκονταν όταν ήταν παιδιά, στον ανεμόμυλο.

Η μητέρα του Μάξιμου, η Ασπασία, χαμένη στον κόσμο της με μοναδικό αποκούμπι την τέχνη της, προβλέπει μια μεγάλη καταστροφή που πλησιάζει και προσπαθεί να προειδοποιήσει τον γιο της.

Όταν η Αλεξία συναντά την Αριάδνη, ένας εφιάλτης πικρίας και αμφιβολιών αρχίζει γι’ αυτήν. Εν τω μεταξύ στην Κύπρο, η Νίκη ζει το δικό της δράμα βλέποντας τον κόσμο της να καταρρέει, ενώ η Μαριάννα συνωμοτεί με την Κλαίρη, την έμπιστη φίλη της, προκειμένου να κρατήσει τον Λουκά κοντά της…

πηγή

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *