ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΄Ολα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΄Ολα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς

 

Ξεκινάει σε λίγες μέρες η πολυαναμενόμενη σειράς εποχής του ΑΝΤ1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.

 

Θεσσαλικός κάμπος 1958. Τρεις αδελφές δεμένες. Ενας καταναγκαστικός γάμος. Ενας βιασμός και ένας φόνος. Ενα μεγάλο μυστικό που θα αρχίσει στα τέλη του μήνα να ξετυλίγεται στη μικρή μας οθόνη.

 

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

 

Λίγες ημέρες πριν, στα τέλη του Αυγούστου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα για μία από τις πλέον μεγαλόπνοες φετινές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του βραβευμένου Λευτέρη Χαρίτου. Για τις «Αγριες μέλισσες», που… «κεντρίζουν» εδώ και καιρό το ενδιαφέρον και την προσοχή μας με το μυστικό που κρύβουν, λόγω της κινηματογραφικής αισθητικής τους, του ιδιαίτερου καστ τους και των τόσο διακεκριμένων συντελεστών του.

 

Ποιο είναι όμως στην πραγματικότητα αυτό το μεγάλο μυστικό που θα κληθούν, σύμφωνα με το σενάριο της καταξιωμένης Μελίνας Τσαμπάνη, οι τρεις αδελφές να καλύψουν; Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια στη σκληρή κοινωνία του Θεσσαλικού κάμπου, το 1958. Ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, Σέργιο, με τη μεγαλύτερη από τις τρεις αδελφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Δρόσω πουλάει το κορμί της για να επιβιώσει

 

Η Ελένη βλέποντας την πρόταση γάμου ως μοναδική σανίδα σωτηρίας, θα δεχτεί να τον παντρευτεί αλλά με βαριά καρδιά. Στο πίσω μέρος του μυαλού τους και οι τρεις ξέρουν πως το σμίξιμο αυτό θα βοηθήσει ώστε να καλυφθούν τα χρέη τους. Η πρώτη νύχτα γάμου της Ελένης όμως δεν θα θυμίσει σε τίποτα παρόμοιες νύχτες καθώς και οι τρεις αδελφές θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

 

Πιο συγκεκριμένα, σκοτώνουν τον γαμπρό στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Οι τρεις αδελφές ορκίζονται την ίδια νύχτα να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος όμως, λίγο αργότερα, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα καθώς η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος θα ψάξει με νύχια και με δόντια τον πραγματικό ένοχο προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τραγικός θάνατος του Δούκα Σεβαστού

 

Ολα τα παραπάνω θα πάρουν «σάρκα και οστά» σε λίγες ημέρες, τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτώβρη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, και θα μας μυήσουν στα μυστικά και τα άδυτα μιας οικογένειας του μακρινού 1958.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα το τελικό καστ είχε ξεκινήσει πρόβες καθημερινές, για τις ανάγκες του σεναρίου, χτίστηκε ένα ολόκληρο χωριό, ενώ για την κατασκευή των σκηνικών και των κοστουμιών δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μεταφερθεί πιστά η ατμόσφαιρα της εποχής.

 

Σε αυτό θα «ζουν» οι πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι οποίοι είναι: Μαρία Κίτσου, Ελλη Τρίγκου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Σουξές, Γιάννης Φέρτης, Κάτια Δανδουλάκη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Χρήστος Πλαΐνης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρία Αντουλινάκη κ.ά.

 

 

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *