ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Κώστας Φαλελάκης: «Η κατάσταση με την Κάτια είναι αρρωστημένη»

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Κώστας Φαλελάκης: «Η κατάσταση με την Κάτια είναι αρρωστημένη»

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Ο Κώστας Φαλελάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του Νίκου Γεωργίου που θα υποδυθεί στο σειρά του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τι τον συνδέει με την Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου), ενώ αναφέρθηκε και σε ποια θεατρική σκηνή θα τον δούμε το χειμώνα. Διαβάστε τι αποκάλυψε για την αγαπημένη σειρά…

– Σκιαγραφήστε μας το προφίλ του Νίκου Γεωργίου, τον οποίο υποδύεστε…

«Γεννήθηκε στον Βόλο. Μεγάλωσε μαζί με την Κάτια. Ως παιδιά, μετά από κάποια χειρονομία τρυφερότητας της Κάτιας, έγινε ο παιδικός του έρωτας. Στη συνέχεια, εκείνη μπλέχτηκε με τον Φώτη, γεγονός που δεν της το συγχώρεσε ποτέ. Ο Νίκος, αφού έχασε την Κάτια, έβαλε σκοπό στη ζωή του να εξοντώσει τον Φώτη».

– Παίρνει ρεβάνς μόλις η Κάτια χάσει τη μνήμη της και βρεθεί ευάλωτη;

«Είναι μια αρρωστημένη κατάσταση. Κατά τη γνώμη του, προσπαθεί να αποκαταστήσει το λάθος που έγινε. Την απάγει και ουσιαστικά τη φυλακίζει στο χώρο του, παρουσιάζοντας της μια διαφορετική πραγματικότητα και αλλάζοντας της και όνομα. Υποτίθεται ότι είναι ζευγάρι και ζουν ευτυχισμένοι μαζί εδώ και είκοσι χρόνια. Ξέρετε, σε αυτή τη σκηνή κάναμε το δοκιμαστικό για το ρόλο μου. Θα υπάρξει και τρυφερότητα ανάμεσα τους, αλλά και αγριάδα, όταν θα διεκδικήσει την ελευθερία της».

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7

– Και ο επιστήθιος φίλος του, ο Αργύρης Ρίζος;

«Ο Νίκος έχει και μελίσσια, οπότε συμβουλεύεται το φίλο του, που είναι γεωπόνος. Είναι το μόνο πρόσωπο που συναντά και κάνουν παρέα. Έχουν και μια ωραία συνήθεια, να πίνουν τσίπουρα».

– Εντάσσεστε σε μια σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό…

«Δεν είναι τυχαίο, γιατί έχει ένα εξαιρετικό τιμ. Μπορεί να το λένε πολλές φορές οι ηθοποιοί, αλλά βρέθηκα σε μια οργανωμένη συνθήκη. Πηγαίνω με πολλή χαρά στο γύρισμα. Περνούν δέκα ώρες και δεν το καταλαβαίνω πώς κυλά ο χρόνος. Η Βίκυ Μανώλη είναι εξαιρετική σκηνοθέτρια. Εποπτεύει τα πάντα, προσπαθώντας να εκμαιεύσει το καλύτερο υποκριτικό αποτέλεσμα. Επιμένει στην ψυχολογική συνέπεια των σκηνών, ώστε να έχουν Ι μια συναισθηματική ακρίβεια. Στο συνεργείο ο κάθε ένας δουλεύει με πολύ κέφι».

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 61-62-63-64-65

– Θα σας δούμε επί σκηνής το χειμώνα;

«Στην παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω όλα» στο «Παλλάς», παίζοντας το ρόλο του Κώστα Γράτσιου. Τον άνθρωπο που -κατά κάποιον τρόπο- ήταν το «δεξί χέρι» του Ωνάση. Τον γνώρισε το 1918 στο Μπουένος Άιρες και καθώς ήταν γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας Δρακούλη, τον μύησε στη μεγάλη ζωή και τη ναυσιπλοΐα. Ήταν ο άνθρωπος πίσω από κάθε όραμα του Ωνάση», είπε στον Τηλεθεατή.

πηγή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *