«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ! Πότε κάνει πρεμιέρα;

«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ! Πότε κάνει πρεμιέρα;

 

Την 1η Αυγούστου ανακοινώθηκε επίσημα πια πως ο Γιώργος Λιάγκας ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, έχοντας διπλή παρουσία στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Συγκεκριμένα, μία μεσημεριανή εκπομπή στη ζώνη 12.00-14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι.

 

Πριν από μερικές ώρες ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε επίσημα την νέα μεσημεριανή εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η οποία κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Επίσης  Παθήσεις των νεφρών και θεραπεία με φυσικούς τρόπους

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εκείνος, ευθύς, αιχμηρός και ασυμβίβαστος. Εκείνοι, δυναμικοί, χαλαροί και κεφάτοι. Πέντε ανεξάρτητοι χαρακτήρες που, όμως, έχουν κάτι κοινό: δεν τους ξεφεύγει τίποτα!

Από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μεσημέρι 12.00 – 14.00, o Γιώργος Λιάγκας και δίπλα του η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Κάλια Ελευθερίου και η Κατερίνα Γκαγκάκη,

θα έχουν μάτια ανοιχτά, αυτιά παντού και στόμα… ποτέ κλειστό! Με κεφάτη διάθεση, αστείρευτο χιούμορ και ενδιαφέροντα σχολιασμό, στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», θα παρουσιάζουν νέα από την ημερήσια ατζέντα της showbiz, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες της επικαιρότητας, αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, lifestyle ειδήσεις, εύκολες και οικονομικές συνταγές, θέματα για τη γυναίκα και το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Ο χυμός παντζαριού πριν την άσκηση βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία

Γιατί στην απόλυτη infotainment εκπομπή, μέσα σ’ ένα δίωρο χωρούν όλα!».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *