Συγκλονιστικό βίντεο: Η 14χρονη που δεν μιλά, αλλά ερμηνεύει Πρωτοψάλτη

Συγκλονιστικό βίντεο: Η 14χρονη που δεν μιλά, αλλά ερμηνεύει Πρωτοψάλτη

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που ανήρτησε η τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την μικρή Νεφέλη που από μωρό αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα βίντεο από την συναυλία της, στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου, με την 14χρονη, η οποία δεν μιλάει αλλά τραγουδάει.

Το κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα ενώ έχει υποστεί και εγκεφαλικό.

Διαβάστε Επίσης  Αλλαγή ώρας: Θα γυρίσουμε τα ρολόγια πίσω;

Στην συναυλία, η Νεφέλη ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το «Χειροκρότημα», συγκινώντας τους παρευρισκόμενους αλλά και την ίδια την ερμηνεύτρια η οποία στην ανάρτησή της έγραψε:

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή……Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν ….

Διαβάστε Επίσης  Στην εντατική Έλληνας τραγουδιστής μετά από τροχαίο – Κρίσιμη η κατάστασή του

Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων … δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ….. στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ….μόνο τραγουδάει ….Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *