ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Στέφανος και Όλγα χωρίζουν. Τι συμβαίνει με την απιστία

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις

 

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Στέφανος και Όλγα χωρίζουν. Τι συμβαίνει με την απιστία

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha.

 

Ο Σωκράτης συνεχίζει να είναι σε παρανοϊκή κατάσταση. Η Αθηνά, ανυποψίαστη για το τι συμβαίνει, του προτείνει να τον φιλοξενήσει σπίτι της μέχρι να βρει καινούργιο σπίτι.

Στο Λονδίνο, ο Τόνι με την Τατιάνα κάνουν προσπάθειες να έρθουν πιο κοντά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στα Μετέωρα η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι πια εκρηκτική. Η Λήδα ζηλεύει αφόρητα που η Όλγα θα γίνει και πάλι μαμά, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να είναι ατελείωτα.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Αιματηρή επίθεση στη Μάρθα! Το σχέδιο θανάτου του Ορφέα!

 

Σε μια έκρηξη η Όλγα παίρνει τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και του ζητά να πάρει τη μικρή στην Αίγινα. Την ίδια στιγμή, όμως, ξεκινούν προβλήματα και με τον Στέφανο. Η Όλγα λανθασμένα θεωρεί πως ο σύντροφός της την απατά και ξεσπά μεγάλος καβγάς, που οδηγεί σε χωρισμό του ζευγαριού.

 

Η Άννα και ο Αλέξανδρος προσπαθούν να τους τα ξαναβρούν, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Στέφανος είναι ανένδοτος μετά την άρνηση της Όλγας να του ζητήσει συγγνώμη, και μάλιστα αποφασίζει να αποδεχθεί μια πρόσκληση για φαγητό από μια γοητευτική παρουσία, τη Νίκη.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 187-188-189-190-191-192-193-194 Β ΚΥΚΛΟΣ

 

Η Αστυνομία καταφέρνει να εντοπίσει τον Ορφέα και εκείνος παίρνει μια γυναίκα όμηρο στην προσπάθειά του να μη συλληφθεί. Ο Σέκερης αντιλαμβάνεται πως ο σίριαλ κίλερ είναι ικανός για όλα και χειρίζεται προσωπικά την άγρια καταδίωξη.

Στο Λονδίνο, και ενώ η Μαργκώ έχει αρχίσει να έρχεται και πάλι κοντά με τον Πέτρο, η Νικόλ κάνει μια απελπισμένη κίνηση θέλοντας να ξεφύγει από τις συνέπειες των πράξεών της.

 

 

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *