Πώς να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας σε 1 λεπτό

Πώς να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας σε 1 λεπτό
Είστε όλη μέρα στο γραφείο και ξαφνικά ενώ οδηγείτε και πηγαίνετε προς το σπίτι σας, χτυπάει το

τηλέφωνο. Είναι η φίλη σας που σας προτείνει να πάτε να τη βρείτε σε ένα καφέ. Και μαζί της είναι κι άλλοι φίλοι, ένας από αυτούς μάλιστα έχει… ενδιαφέρον! Είστε στο θέατρο και η παρέα σας κανονίζει αμέσως μετά να πάτε να πιείτε ένα ποτό. Σε όλες τις περιπτώσεις το μακιγιάζ σας χρειάζεται ανανέωση και μάλιστα… γρήγορα και άμεσα. Τι κάνετε;

1.Αφαιρείτε τη λιπαρότητα στο σημείο Τ, μέτωπο- μύτη, με ένα χαρτομάντιλο ταμποναριστά. Αν έχετε διάφανη πούδρα βάλτε λίγη αλλά μην το παρακάνετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι βαρύ. Μια άλλη φοβερή λύση, είναι τα μαντηλάκια που αφαιρούν τη λιπαρότητα. Προμηθευτείτε τα από ένα κατάστημα καλλυντικών και θα βγείτε…ασπροπρόσωπες.
2.Δώστε φυσικό χρώμα στα μάγουλά σας. Αν έχετε ρουζ μαζί σας είναι το ιδανικό. Αν όμως δεν έχετε, τι κάνετε; Βάλτε λίγο από το κραγιόν σας (αν είναι σε φυσικές ροζ παλ αποχρώσεις) στα ζυγωματικά κι απλώστε με τα δάχτυλά σας. Αν δεν έχετε ούτε κραγιόν… απλώς τσιμπήστε τα!!!
3.Απλώστε τη σκιά που μπορεί να έχει “κάτσει” με το δάχτυλό σας, σε όλο το κινητό βλέφαρο.
4.Ανανεώστε το κραγιόν σας. Αν είναι κόκκινο, ίσως θα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα μολύβι χειλιών για να ξανασχεδιάσετε το περίγραμμα. Τέλος, ένα οποιοδήποτε lip gloss θα δώσει ξανά ζωή στα χείλη σας!
Διαβάστε Επίσης  Φροντίδα προσώπου: Καθαρές υποθέσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *