Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Χωρισμός βόμβα για Πέτρο – Έλενα

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Χωρισμός βόμβα για Πέτρο – Έλενα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με τις ανατροπές να μην έχουν τέλος.

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ενα φιλί ανάμεσα στους πρώην, αλλά και ένα μυστικό ετών, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να φτάσουν στα άκρα οι ήδη τεταμένες σχέσεις της Ελενας και του Πέτρου! Το TV24 σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους.

Η επίσκεψη της Ελενας στο σπίτι του Ορέστη προκειμένου να δει αν είναι καλά μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, αλλά και το φιλί που αντάλλαξαν το πρώην ζευγάρι, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα σ’ εκείνη και τον νυν σύζυγό της, τον Πέτρο, ο οποίος παρακολούθησε live την τρυφερή τους στιγμή από τις κάμερες που έχει τοποθετήσει στο σπίτι του Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 82-83

Οταν η Ελενα επέστρεψε μετά στο σπίτι της, ο Πέτρος κάθε άλλο παρά της έκρυψε τα όσα είδε: «Τι φιλί ήταν αυτό με τον Ορέστη;», τη ρωτάει και εκείνη «παγώνει». «Τι εννοείς; Πώς το ξέρεις;», τον ρωτάει και εκείνος συνεχίζει:

«Εχω τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι του και σας είδα να φιλιέστε! Επρεπε να το φανταστώ ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα! Φαίνεται άλλωστε και από τη συμπεριφορά σου απέναντί του, που δεν τον πετάς μια και καλή από τη ζωή σου και τον αφήνεις να αλωνίζει».

«Είσαι παράλογος… Είναι ο πατέρας των παιδιών μου και από τη στιγμή που εκείνα θέλουν τον πατέρα τους δεν μπορώ να τους στερήσω αυτό το δικαίωμα! Από την άλλη το φιλί δεν σήμαινε τίποτε απολύτως… Οπως θα είδες, τον έδιωξα από κοντά μου! Φυσικά και δεν θέλω να τον ξαναδώ», του απαντάει, ενώ η Αθηνά ακούει τη συνομιλία τους και χαίρεται με τις εξελίξεις αφού το σχέδιό της με τον Ορέστη αρχίζει να πιάνει τόπο.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Η ζωή της Δανάης κινδυνεύει και ο Μάνος επεμβαίνει δυναμικά

Παράλληλα τον ενημερώνει για τον καβγά του ζευγαριού. Ωστόσο το φιλί δεν είναι το μοναδικό αγκάθι στον γάμο τους, αφού σύντομα θα αποκαλυφθεί με αναπάντεχο τρόπο ένα μυστικό από το παρελθόν του Πέτρου θα διαλύσει το γάμο του με την Έλενα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *