Πώς θα είσαι καλοντυμένη χωρίς να χρεοκοπήσεις

Για αρχή άρχισε τις ανασκαφές στην ντουλάπα σου -και στο πίσω μέρος της, κι όπου αλλού έχεις αποθηκευμένα ρούχα, ώστε να αποκτήσεις πλήρη την εικόνα του τι έχεις στη γκαρνταρόμπα σου και τι σου λείπει

Κι όμως υπάρχουν τρόποι να είσαι καλοντυμένη και μοδάτη χωρίς να χρεοκοπήσεις στις εποχές που διάγουμε. Έχουμε και λέμε:

Για αρχή άρχισε τις ανασκαφές στην ντουλάπα σου -και στο πίσω μέρος της, κι όπου αλλού έχεις αποθηκευμένα ρούχα, ώστε να αποκτήσεις πλήρη την εικόνα του τι έχεις στη γκαρνταρόμπα σου και τι σου λείπει.

Διαβάστε Επίσης  Εγκυμοσύνη: Επτά τροφές πλούσιες σε φολικό οξύ

Έτσι, θα ξέρεις ποια από τα κομμάτια που διαθέτεις και ποιά μπορεί να φορεθούν με κάποια μικρή ή μεγαλύτερη τροποποίηση ή με διαφορετικό συνδυασμό αξεσουάρ, ώστε να είναι λειτουργικά και μοδάτα.

Δοκίμασε να πειραματιστείς με τα παλιά ρούχα όσο θέλεις, αφήνοντας τη φαντασία σου ελεύθερη να σε καθοδηγήσει. Ιδέες μπορείς να πάρεις από τις βιτρίνες αλλά και από το Διαδίκτυο.

Σαφέστατα μπορείς να αξιοποιήσεις την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων για να προμηθευτείς σε καλή τιμή κάτι που σου λείπει.

Διαβάστε Επίσης  Τα κιλά της εμμηνόπαυσης

Να θυμάσαι πάντα να αγοράζεις κομμάτια που μπορείς να τα συνδυάσεις με όσα διαθέτεις, δεδομένου ότι αυτό μεσοπρόσθεσμα σε διευκολύνει να ντύνεσαι πιο σωστά, εκτός κι αν βρεις κάτι που είναι οικονομικό και μοναδικό.

Γενικότερα αγόρασε διαχρονικά ρούχα. Εσύ ξέρεις ακριβώς τι σου ταιριάζει και τι σου πηγαίνει περισσότερο.

Έτσι ή αλλιώς να φροντίζεις τα ρούχα σου όπως τους πρέπει ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση τα χρώματα και τα υφάσματα. Και το… χτίσιμο της γκαρνταρόμπας μας χρειάζεται τρόπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *