Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Ασθενείς τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σήμερα στα ανατολικά και τα νότια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6, στα πελάγη 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε Επίσης  8 σημάδια ότι ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος!

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά Ελλάδα, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα νότια. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στα δυτικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε Επίσης  Ο καφές και το κάπνισμα ευνοούν το άγχος?

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 22-03-2019

Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη και σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *