Χημική δίαιτα τριών ημέρων

Χημική δίαιτα τριών ημέρων

 

Η τριήμερη χημική δίαιτα, είναι μια χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα και ένα γρήγορο πρόγραμμα για απώλεια βάρους. Δημιουργήθηκε σύμφωνα με το dietandhealth.net, για να βοηθήσει ανθρώπους που ήθελαν να χάσουν γρήγορα κιλά, πριν από έναν γάμο ή μετά από τις γιορτές.

 

Η τριήμερη χημική δίαιτα, συνδυάζει αρκετά είδη τροφών που βοηθούν στην απώλεια μέχρι και 4,5 κιλών μέσα σε μόλις 3 ημέρες.

Όσοι αποφασίσουν να ακολουθήσουν το παρακάτω πρόγραμμα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να αλλάξουν καθόλου τη δίαιτα ή να προσθαφαιρέσουν κάποιες από τις τροφές που προτείνονται σε αυτή.

 

Πριν αρχίσετε τη χημική δίαιτα αξίζει να γνωρίζετε ότι:

 

Οι χημικές δίαιτες είναι πλούσιες σε λίπη και πρωτεΐνες και φτωχές σε υδατάνθρακες, με αποτέλεσμα να προκαλούν χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό. Τα γρήγορα θεαματικά αποτελέσματα που έχουν, συνήθως ακολουθούνται και από τη γρήγορη επανάκτηση του βάρους. Σαν δίαιτες οι χημικές, έχουν χαρακτηριστεί «επικίνδυνες» αν δεν ακολουθούνται μετά τη σύσταση ειδικού διατροφολόγου, καθώς μπορεί να θέσουν την υγεία σε κίνδυνο!

Διαβάστε Επίσης  Σπιτικό λάδι αδυνατίσματος με έλαιο μαύρου πιπεριού

 

Πρόγραμμα για απώλεια βάρους 3 ημερών

 

Ημέρα Πρώτη

Πρωινό: Γαλλικό καφέ, νερό ή τσάι/ μισό γκρέιπφρουτ/ 1 φέτα ψωμί του τοστ με 1 ή 2 κ.τ.γ φυστικοβούτυρο
Μεσημεριανό: Γαλλικό καφέ, νερό ή τσάι/ 1 τόνο σε νερό και 1 φέτα ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
Βραδινό: Γαλλικό καφέ, νερό ή τσάι/ 120γρμ. άπαχο κρέας/ 1 κούπα φασολάκια πράσινα/ 1 φλτζ. παγωτό βανίλια/ 1 μικρό μήλο

 

Ημέρα Δεύτερη

Πρωινό: Γαλλικό καφέ, νερό ή τσάι/ 1 αβγό/ 1 μπανάνα και 1 φέτα ψωμί του τοστ
Μεσημεριανό: Γαλλικό καφέ, νερό ή τσάι/ 1 κούπα τυρί cottage/ 5 ανάλατα κρακεράκια
Βραδινό: Γαλλικό καφέ, νερό ή τσάι/ 2 μικρά hot dog/ 1/2 κούπα καρότα/ 1 κούπα μπρόκολο ή λάχανο/ 1 μπανάνα και 1/2 φλτζ. παγωτό βανίλια.

 

Ημέρα Τρίτη

Πρωινό: Γαλλικό καφέ, νερό ή τσάι/ 5 ανάλατα κρακεράκια/ 1 αβγό ή μια φέτα cheddar τυρί/ 1 ποτήρι χυμό μήλου
Μεσημεριανό: Γαλλικό καφέ, νερό ή τσάι/ 1 βραστό σφιχτό αβγό/1 μικρό μήλο και μια φέτα ψωμί του τοστ ολικής άλεσης.

Διαβάστε Επίσης  Αγαπήστε και εσείς τις αγκινάρες. Έχουν ωραία γεύση και μας βοηθούν να χάσουμε βάρος.

Βραδινό: Γαλλικό καφέ, νερό ή τσάι/ 1 κούπα τόνο σε νερό, κοτόπουλο ή γαλοπούλα/ 1 κούπα κουνουπίδι ή πράσινα φασολάκια/ 1 μικρό μήλο και 1/2 κούπα παγωτό βανίλια.
Μόλις ολοκληρώσετε και τις 3 ημέρες της χημικής αυτής δίαιτας, μπορείτε να τρώτε φαγητά με λίγες θερμίδες ώστε να μην πάρετε ξανά τα κιλά που χάσατε. Αν θέλετε να χάσετε παραπάνω κιλά, κάντε ένα διάλειμμα 4-5 ημερών και ακολουθήστε ξανά την ίδια δίαιτα.

 

Πάντα να θυμάστε:

*Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας

 

 

πηγή

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *