ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς!

Καταιγιστικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Η Όλγα ζαλισμένη από το αλκοόλ, έχει ξεχάσει τη Λήδα στο πάρκο. Επιστρέφει στο σπίτι και πέφτει για ύπνο. Ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο έχουν πάει να δούν μια καλλιέργεια τρούφας και αργούν να επιστρέψουν στο σπίτι.

Όταν τελικά φτάνουν, κοντεύει να νυχτώσει και βρίσκουν την Όλγα να κοιμάται, ενώ η μικρή Λήδα είναι άφαντη. Ακολουθούν στιγμές πανικού και θυμού για την ανευθυνότητα της Όλγας.

Ο Νικόλας αποφασίζει να πάει στο Λονδίνο, προκειμένου να πάρει από τον Πέτρο πληροφορίες για τα όπλα που μεταφέρει η Μαργκώ και στο μεταξύ ο Χάρης καλεί την Αφροδίτη στο σπίτι, προκειμένου να πάνε ένα βήμα παρακάτω στη γνωριμία τους, αλλά απρόοπτες καταστάσεις οδηγούν την συνάντηση τελείως αλλού.

Κι ενώ ο Σέκερης βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, οι γιατροί βρίσκουν κάτι πολύ ανησυχητικό στις εξετάσεις της Αμαλίας, η οποία βρίσκεται ακόμα σε κώμα.

Το δικαστήριο του Ορφέα πλησιάζει και το γεγονός αυτό προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα στην οικογένεια Μελά, ενώ ο Σωκράτης εξακολουθεί να ψάχνει για στοιχεία στο «κρυφό» σπίτι του Ορφέα στη Δραπετσώνα.

Ο εντοπισμός της Λήδας φέρνει δάκρυα χαράς στην Όλγα, αλλά και προβλήματα, αφού αναγκάζεται να παραδεχτεί ανοιχτά το πρόβλημά της στον Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος ζητά ευθύνες και από τον Στέφανο που την κάλυπτε… Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να πάρει μαζί του την Λήδα στην Αίγινα, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην Όλγα και συγκρούονται. Ο Χάρης βοηθά τον Σωκράτη με το χαρτομάνι στο σπίτι του Ορφέα και ανακαλύπτει ένα φαρμακευτικό σκάνδαλο.

Η Άννα περνά δύσκολες ώρες όταν οι γιατροί της Αμαλίας τους ενημερώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Νικόλα όλα όσα υποψιάζεται για τη Μαργκώ και τον Τόνι και ο Νικόλας αναλαμβάνει να πάει την έρευνα ένα βήμα παραπέρα. Την ίδια ώρα ο Τόνυ δίνει τα χέρια με τη μάνα του και ξαναμπαίνει ενεργά στο εμπόριο όπλων.

Ο Ορφέας εκβιάζει τη Χριστίνα να του φέρει προκαταβολή από τον εκδοτικό οίκο, διαφορετικά σταματά τη συγγραφή του βιβλίου. Μια πληροφορία, όμως, που φτάνει στα αυτιά της Χριστίνας από τον Μάνο, θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η Όλγα κάνει μια απελπισμένη κίνηση..

Ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο ξεκινούν ένα ανθρωποκυνηγητό για να βρουν που έχει πάει η Όλγα με τη Λήδα.

O Νικόλας πάει στην κλινική που βρίσκεται η Αμαλία για να δει πώς είναι, αλλά ο Θεοχάρης μόλις τον βλέπει εξοργίζεται Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ορφέα την ημερομηνία της δίκης του και μένει άναυδος από την αντίδρασή του.

Διαβάστε Επίσης  Το τατουάζ: Επεισόδια 27-28-29-30-31-32-33-34

Η υπόθεση με τον νεαρό με τα κοψίματα στο πόδι, παίρνει μια άλλη τροπή που δεν την περιμένει κανείς. Ο Αλέξανδρος με τον Στέφανο εντοπίζουν την Όλγα και πάνε στο ξενοδοχείο που μένει. Ο Σωκράτης μαζί με τον Χάρη ανακαλύπτουν τις απατεωνιές που έκανε ο Ορφέας στο παρελθόν.

Στο μεταξύ ο Ορφέας ανοίγει την καρδιά του στον νοσηλευτή του τον Αντώνη και του δείχνει μια κρυφή πτυχή του χαρακτήρα του.

Ο Νικόλας «ψαρεύει» την Άννα σε θέματα που αφορούν τον Τόνι, καθώς θέλει να μάθει για την ανάμιξή του στο εμπόριο όπλων. Η Όλγα αισθάνεται ότι ο Στέφανος την πρόδωσε…

Η απόφαση του Αλέξανδρου να απομακρύνει τη Λήδα από τα Μετέωρα, έχει φέρει σε απελπιστική κατάσταση την Όλγα, που παλεύει με τις τύψεις της και την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Ο Στέφανος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και να τη βοηθήσει, αλλά η Όλγα σε έξαλλη κατάσταση, τον διώχνει.

Στο μεταξύ, στην Αίγινα, η Μάρθα αποφασίζει να πάει για λίγες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να ανακαινίσει ένα μικρό διαμέρισμα που έχει και σκοπεύει να μείνει σ’ αυτό κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής. Παίρνει μαζί της και τη Λήδα για να την προσέχει.

Ο Παύλος από την πλευρά του, γίνεται έξαλλος με την απουσία της και η γκρίνια του πλέον γίνεται ενοχλητική γι’ αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να τον ακούν όλη μέρα. Ο Χάρης βρίσκει πληροφορίες για τις κομπίνες του Ορφέα και τις μεταφέρει στον Σωκράτη, που εξακολουθεί να ψάχνει για στοιχεία.

Ο Νικόλας βρίσκεται ακόμα στο Λονδίνο και προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για την υπόθεση των όπλων, ενώ η συμμετοχή της Τατιάνας σε μια αστυνομική έφοδο, παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Η αναχώρηση της Μάρθας για τον Πειραιά, με σκοπό να ανακαινίσει το σπίτι επιβεβαιώνει τους φόβους του Παύλου πως αυτή τη φορά η Μάρθα θα φύγει για τα καλά από την Αίγινα.

Το τραύμα της Τατιάνας είναι διαμπερές και ο Σέκερης με την Αθηνά τρέχουν στο πλάι της.

Η Όλγα, βαθιά πληγωμένη από την απουσία της Λήδας, ξεσπά στον Στέφανο. Ικετεύει την Άννα να μεσολαβήσει να γυρίσει το παιδί σε εκείνη, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος. Ο Ορφέας παραδέχεται στη Χριστίνα πως έχει ένα παιδί, αλλά αρνείται να της πει λεπτομέρειες.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 289-290

Ο Χάρης πιάνει τον Σωκράτη να του λέει ψέματα, που όμως δεν θυμάται ούτε ο ίδιος καθώς το μυαλό του, τού παίζει παιχνίδια. Η Όλγα νηφάλια πια συνειδητοποιεί πόσο άδικα φέρθηκε στον Στέφανο. Ο Νικόλας αποφασίζει να ερευνήσει το παρελθόν της Μαργκώ και το όνομα της Πιλάρ Μολίνα έρχεται στην επιφάνεια.

Η Τατιάνα θα δεχτεί μια απροσδόκητη επίσκεψη..

Ο Πέτρος δίνει στον Νικόλα τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την Πιλάρ Μολίνα και εκείνος επιδιώκει να την συναντήσει. Η Όλγα συνειδητοποιεί πως η αγάπη της για την Λήδα και τον Στέφανο είναι πάνω απ’ το αλκοόλ κι αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή. Η Μαργκώ ψάχνει παντού τον Τόνυ, μη γνωρίζοντας για το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, η Τατιάνα και ο Τόνυ νιώθουν αμήχανα στη συνάντησή τους, ενώ εκείνη συνειδητοποιεί πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα. Ο Θεοχάρης, η Βέρα και η Άννα περνούν άλλη μια μέρα αγωνίας στο πλευρό της Αμαλίας, ενώ η διαδικασία της επαναφοράς της ξεκινά. Όταν οι γιατροί τους ειδοποιούν ότι μπορούν να την δουν, η Άννα τρέχει πρώτη κοντά της. Η Νικόλ σε μια κρίση ειλικρίνειας, εξοργίζει τη Μαργκώ και την ωθεί να παρεκτραπεί..

Ο Νικόλας στριμώχνει την Πιλάρ με σκοπό να πάρει τις πληροφορίες που θέλει… Η Νικόλ σοκαρισμένη από το δυσάρεστο συμβάν με τη Μαργκώ, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και υποβάλλει την παραίτησή της.

Η Αμαλία συνέρχεται από το κώμα κι όλα δείχνουν πως πήγαν καλά. Ο Στέφανος αναλαμβάνει προσωπικά την αποτοξίνωση της Όλγας και η πρώτη φάση έχει γυμναστική μέχρι τελικής πτώσης! Ο Χάρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Αφροδίτη, αλλά ο Παύλος δεν του το κάνει εύκολο.

Ο Σωκράτης συνεχίζει τις έρευνες στο σπίτι του Ορφέα κι αυτή τη φορά βρίσκει ένα σετ κλειδιά. Ο Σέκερης συνειδητοποιεί πως βρίσκονται μπροστά σε ένα περιστατικό «Μπλε Φάλαινας», γεγονός που τον ανησυχεί πολύ.

Η Μαργκώ θα δεχτεί μια επίσκεψη από τα παλιά, ενώ την ίδια ώρα ο Τόνυ ενδίδει στο πάθος του για την Τατιάνα..

Ο Τόνυ, γνωρίζοντας ότι ο δρόμος που έχει πάρει με το εμπόριο των όπλων δεν έχει πια γυρισμό, δίνει οριστικό τέλος στη σχέση του με την Τατιάνα, ενώ στο Λονδίνο η Πιλάρ επιμένει να δει τη Μαργκώ προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις παλιές τους εκκρεμότητες.

Η Νικόλ πραγματοποιεί την απειλή της και παραιτείται, κάτι που εξοργίζει τη Μαργκώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *