ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Η Σάντυ αποφασίζει να επιστρέψει στον Μανώλη την ηλεκτρική σκούπα που της έκανε δώρο, γιατί καταλαβαίνει ότι τέτοιες κινήσεις του δημιουργούν προβλήματα στη σχέση του με τη Στέλλα. Μετά από έναν τσακωμό της με τον Κωνσταντίνο, η Τάνια θα ενδώσει στις πιέσεις του Λεωνίδα, και θα φιληθεί ξανά μαζί του. Όμως ο Κωνσταντίνος, που έχει μετανιώσει για τον τσακωμό, έχει κάποια άλλα σχέδια για τη σχέση τους.

Ο Πέτρος θα δεχτεί τις συμβουλές της Σάντυ, ώστε να ανεβάσει τη Ρούλα στα μάτια της Στέλλας και της Μήτση για να τις κάνει να ζηλέψουν και να σταματήσουν να τον κοροϊδεύουν. Η επίσκεψη της Νενέλας και του Κωνσταντίνου στην ψαραγορά θα κάνει τη Σάντυ να σκεφτεί μια νέα ιδέα για δουλειά…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

H Σάντυ ξαναπάει στη μάντρα του Ζαγανιάρη, αυτή τη φορά για να αγοράσει ένα βαν για το νέο της ξεκίνημα. Ο Ζαγανιάρης, όμως, θα παρεξηγήσει τις προθέσεις της… Η Ρόζα και ο Λεωνίδας μαθαίνουν ότι η Τάνια θα συγκατοικήσει με τον Κωνσταντίνο και απογοητεύονται κι οι δύο.

Ο Κάρολος ξεσηκώνει τους συμμαθητές του για κατάληψη και χρειάζεται μία μόνο ψήφο για να περάσει την πρότασή του. Θα του τη δώσει άραγε η Έρρικα; Ο Μανώλης ενθουσιασμένος με την επιχειρηματική κίνηση της Σάντυ, προθυμοποιείται να τη βοηθήσει όπως πάντα και της προτείνει να βάψουν το βανάκι που πήρε.

Η Σάντυ τον ευχαριστεί και αποφασίζουν να γιορτάσουν τη νέα της αρχή με ένα μπουκάλι κρασί στην ταράτσα. Ανεβαίνουν στα κρυφά, όμως σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι τους…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Η Σάντυ ψάχνει όνομα για την επιχείρησή της κι όλοι έχουν να προτείνουν από κάτι, ενώ ο Μανώλης μαζί με τα παιδιά τη βοηθάνε να βάψει το βανάκι της. Ο Κάρολος κι η Έρρικα πάνε στην κατάληψη και ετοιμάζονται να διανυκτερεύσουν μαζί στο σχολείο. Ο Κωνσταντίνος κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει την Τάνια και να την πείσει να δεχτεί την πρόταση να συγκατοικήσουν.

Η ξαφνική άφιξη της Ρούλας στο σπίτι της Στέλλας δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση, αλλά η Στέλλα της προτείνει να κοιμηθεί σπίτι τους προκαλώντας την αντίδραση της Μήτσης. Ο Μανώλης και η Σάντυ χαρούμενοι κάθονται στο παγκάκι απέναντι από το σπίτι τους και χαζεύουν το φτιαγμένο βανάκι της Σάντυ.

Η ατμόσφαιρα γίνεται επικίνδυνα ρομαντική και οι δύο γείτονες για πρώτη φορά νιώθουν τις καρδιές τους να χτυπούν υπερβολικά δυνατά…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Μετά το παραλίγο φιλί τους, ο Μανώλης και η Σάντυ αποφασίζουν ότι είναι καλύτερα που δεν έγινε κάτι μεταξύ τους παρόλο που παραδέχονται ότι το ήθελαν και οι δύο. Επειδή, όμως ο έpωτας δεν κρύβεται, την επόμενη μέρα και οι δύο θα ξυπνήσουν με άλλη διάθεση. Αρώματα, χαμόγελα, ευτυχία παντού.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Φυσικά, όλα αυτά δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τους άλλους και ειδικά από τη Στέλλα που θα αρχίσει να ανησυχεί επικίνδυνα για τη στενή σχέση του Μανώλη και της Σάντυ και θα αναλάβει δράση…!

Η Σάντυ, με την αυτοπεποίθηση στο φουλ και με ανεβασμένη διάθεση, πηγαίνει στο τένις club για να ζητήσει τη στήριξη των πλούσιων φιλενάδων της στη νέα της δουλειά. Θα είναι άραγε πρόθυμες να τη βοηθήσουν;

* Guest: Βαλέρια Κουρούπη (Εβελίνα Βερνιέρη)

Η Εβελίνα είναι πλούσια. Πολύ πλούσια. Σνομπ και επιφανειακή, με καλούς τρόπους, γαλλικά και πιάνο. Παίζει τένις και μπριτζ και κάνει συχνά δωρεές στα διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα που είναι μέλος. Είναι γύρω στα 45, παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία που δυστυχώς έπεσε κι αυτός θύμα του Διονύση. Η Εβελίνα είναι και φίλη της Σάντυς. Τουλάχιστον έτσι πίστευε η Σάντυ, όταν μοιράζονταν τις ίδιες παρέες, κινούνταν στους ίδιους κύκλους, έκαναν κοινές εμφανίσεις σε πλούσια γκαλά.

Όταν όμως ο Διονύσης καταχράστηκε χρήματα από τον άντρα της και η Σάντυ αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Κερατσίνι, η Εβελίνα δεν την έψαξε ποτέ. Δεν ρώτησε και δεν έμαθε τι κάνει. Όταν, η Σάντυ θα την πετύχει στο τένις club που θα έρθει για να ζητήσει βοήθεια από τις παλιές της φίλες στη νέα της επιχειρηματική δράση, η Εβελίνα θα την αποπάρει. Θα της μιλήσει άσχημα, υποτιμητικά, προσβλητικά.

Σύντομα όμως θα το μετανιώσει και θα αποφασίσει να τη στηρίξει, προσφέροντάς της την τροφοδοσία με ψάρια στον επικείμενο πλούσιο γάμο της ανιψιάς της…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Το τσουνάμι «Στέλλα» χτυπάει ξανά.

Η «μετακόμισή της» στο σπίτι του Μανώλη θα φέρει νέα δεδομένα στα δύο σπίτια. Πώς θα τη δεχτούν τα παιδιά και ο Μανώλης; Και κυρίως, τι θα κάνει η Σάντυ μόλις μάθει ότι η Στέλλα θα είναι για κάποιο καιρό η νέα της γειτόνισσα;

Ο Κάρολος αποφασίζει να χωρίσει επίσημα με τη Μαργαρίτα, όμως έχει ξεχάσει ότι σήμερα είναι η επέτειός τους και η Μαργαρίτα που υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον Κάρολο και την Έρρικα θα κάνει τα πάντα για να τον πιέσει συναισθηματικά και να μείνει κοντά της.

Κάποια πρώτα σύννεφα ρουτίνας εμφανίζονται στη σχέση Κωνσταντίνου – Τάνιας, με τον Λεωνίδα φυσικά να καραδοκεί για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση!

Και εκεί που η Σάντυ είναι γεμάτη απογοήτευση που βλέπει τον Μανώλη να απομακρύνεται και τις φίλες της να της έχουν γυρίσει την πλάτη, η επίσκεψη της Εβελίνας στην Αγορά θα τα ανατρέψει όλα…

Διαβάστε Επίσης  Μην Ψαρώνεις: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Η Στέλλα μετά το σοκ της αγκαλιάς Μανώλη – Σάντυ, ζητάει εξηγήσεις. Ο Μανώλης και η Σάντυ της λένε ότι δεν είναι τίποτα πονηρό αυτό που είδε κι ότι απλά χάρηκαν που η Σάντυ έκλεισε μια τόσο μεγάλη δουλειά χάρη στη φίλη της, την Εβελίνα.

Η Στέλλα θα δείξει ότι πείθεται αλλά στο μυαλό της έχει ήδη οργανώσει σχέδιο μάχης και έτσι καλεί τη Σάντυ και την οικογένειά της στο σπίτι του Μανώλη για να τους κάνει το τραπέζι. Εκεί θα βρεθούν όλοι με όλους!

Η Τάνια και ο Κωνσταντίνος απέναντι στον Λεωνίδα και τη Ρόζα, ο Κάρολος με την Έρρικα και φυσικά ο Μανώλης ανάμεσα στη Στέλλα και τη Σάντυ.

Η Νενέλα είναι η μόνη που θα αποχωρήσει νωρίς από το τραπέζι γιατί θα δεχτεί την επίσκεψη του Κοσμά.

Η Νενέλα θα του προσφέρει καφέ και ο Κοσμάς θα της πει το φλιτζάνι… Και εκεί θα δει κάτι που θα ανατρέψει τις ζωές όλων!

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Η επιστροφή του Διονύση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που φανταζόταν η οικογένειά του κι αυτό γιατί όλοι περίμεναν ότι ο Διονύσης θα γυρνούσε με απαντήσεις, αλλά εκείνος γυρνάει με αμνησία και χιλιάδες ερωτήσεις. Μανώλης, Λεωνίδας, Κάρολος, Αλέξης, σκέφτονται πως η Σάντυ και τα κopiτσια θα γυρίσουν τώρα στην Εκάλη και δεν μπορούν να διαχειριστούν την πιθανή απώλεια των «κοριτσιών» τους. Η μόνη που χαίρεται είναι η Στέλλα, που πιστεύει ότι επιτέλους θα απαλλαγεί από τη Σάντυ.

Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Διονύση συνιστά στην οικογένεια να του προσφέρουν ηρεμία και αγάπη προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Η Σάντυ είναι συγκλονισμένη, αλλά και υποχρεωμένη να ζήσει ξανά στο ίδιο σπίτι με τον Διονύση, παρόλο που η καρδιά της χτυπάει για τον Μανώλη…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Η Νενέλα προσπαθεί να επαναφέρει τη μνήμη του Διονύση, θυμίζοντάς του τη χλιδάτη ζωή που έκαναν στην Εκάλη. Ο Διονύσης αδυνατεί να πιστέψει ότι ήταν απατεώνας κι ότι εκείνος οδήγησε την οικογένειά του σε αυτή την κατάσταση.

Ο Κωνσταντίνος βλέπει στο κινητό της Τάνιας το μήνυμα του Λεωνίδα και την αιφνιδιάζει.

Και μέσα σε όλα, τα ενοίκια για τους πάγκους στην Αγορά αυξάνονται επικίνδυνα και οι ιχθυοπώλες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Οι διαπραγματεύσεις του Μανώλη αποβαίνουν άκαρπες και η Σάντυ με τη Στέλλα συμμαχούν και αναλαμβάνουν δράση, κανονίζοντας να κάνουν αυτές νέα διαπραγμάτευση, που θα τις οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια με απρόβλεπτες καταστάσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *