Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Κύκλος 2 – Επεισόδια 78-79-80-81-82-83

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Κύκλος 2 – Επεισόδια 78-79-80-81-82-83

Επεισόδιο78

Ο Μίλτος συγκρούεται για μία ακόμα φορά σχετικά με την ανάμειξη του Ερρίκου στη δολοφονία της Άννας, αλλά αυτή τη φορά ο Μίλτος προσφωνεί τη Μαριάννα, «Μαριάννα Μωραϊτη»

Η πληροφορία ότι η Άννα Λαζάρου δεν ήταν κόρη του Ανδρέα Τσακίρη τελικά πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια.

Ο Ερρίκος ενημερώνεται από τον Θοδωρή για τις συναντήσεις της Μαριάννας με τον Μίλτο. Ο τελευταίος πηγαίνει στον εισαγγελέα για να δώσει κατάθεση σχετικά με το φόνο του Κοντογιώργου, για τον οποίο κατηγορείται ο Λαέρτης.

Η Μαριάννα, από την πλευρά της, κατηγορεί τον Ερρίκο ότι της είπε ψέματα για τη Βερόνικα Σκαρπέλι…

Επεισόδιο 79

H απόπειρα κατά της ζωής του Μίλτου γίνεται μπροστά τα μάτια της Μαριάννας και πυροδοτεί μια φρενήρη καταδίωξη εναντίον των εκτελεστών.

Ο Ηρακλής, έξαλλος, ζητάει να μάθει γιατί ο Αντρέας ενώ ήξερε ότι η Άννα δεν ήταν κόρη του, δεν του μίλησε. Ο Λαέρτης αποφυλακίζεται και πηγαίνει με μια ανθοδέσμη στον τάφο της Άννας. Εκεί δίπλα όμως στέκεται και η Μάρω. Ο Στέλιος λέει στην Κάτια ότι για κάποιες μέρες θα πρέπει να φιλοξενήσει μια πρόσφυγα με το μικρό παιδί της. Ο Μίλτος δίνει ραντεβού με τη Μαριάννα στο σπίτι του. Η Μαριάννα δεν ξέρει ότι εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Αυτή είναι η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς

Επεισόδιο 80

Η Μαριάννα βρίσκεται αντιμέτωπη με την Βέρα, αλλά στο στόμα της η λέξη «μάνα» έχει γεύση πικρή.

Ο Στέλιος καλωσορίζει στο σπίτι του την πρόσφυγα με την κόρη της, η Κάτια όμως είναι απούσα. Ο Ανδρέας ζητά από τον Λαέρτη να παραμείνει δίπλα του στον Όμιλο. Η Μάγια γνωρίζει τον Ερρίκο στο γραφείο της Ελεάννας και γοητεύεται.

Η Βέρα συντετριμμένη, προσπαθεί να διαχειριστεί τη μεγάλη απόρριψη από το παιδί της. Τα νέα πως η Μαριάννα είναι η πραγματική Λαζάρου πέφτουν σαν κεραμίδα στο κεφάλι της Μάρως.

Ο Ερρίκος προτείνει στην Ελεάννα κάτι που θα τους καταστήσει ακόμη πιο ισχυρούς οικονομικά.

Επεισόδιο 81

Η Βέρα λέει στον Ανδρέα ότι συναντήθηκε με τη Μαριάννα και συγκρούεται μαζί του. Η Μάρω αποφασίζει να αναλάβει την οργάνωση της σίτισης του ιδρύματος. Ο Μίλτος προσπαθεί να παρηγορήσει τη Βέρα, αλλά και να την πείσει να φύγει για να μη στοχοποιηθεί η Μαριάννα.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Ο νέος κύκλος είναι γεμάτος εκπλήξεις

Η Μάγια παραλαμβάνει μια ανθοδέσμη και η κάρτα έχει την υπογραφή του Ερρίκου. Ο Στέλιος θα ζητήσει τη βοήθεια του Ερρίκου για τη στέγαση αστέγων και προσφύγων, όταν το πει, όμως, στην Κάτια, η αντίδρασή της δεν θα είναι καθόλου θετική…

Επεισόδιο 82

Η αποκάλυψη ότι ο Ανδρέας Τσακίρης είναι ο βιολογικός της πατέρας σοκάρει τη Μαριάννα. Η συνάντηση με τον Ερρίκο αφήνει τη Μάγια ακόμη περισσότερο γοητευμένη.

Η Κάτια λέει στη Μάγια ότι χαίρεται που η κόρη της βγαίνει με έναν πλούσιο τζέντλεμαν, μη γνωρίζοντας ότι αυτός είναι ο Ερρίκος Κριεζής…

Επεισόδιο 83

Η Μάγια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαριάννα. Ο Στέλιος βρίσκεται σε ένα σκοτεινό υπόγειο αιχμάλωτος, με ένα πιάτο φαϊ δίπλα του που είναι λύσσα και ένα μπουκάλι που περιέχει αλκοόλ. Ο Μίλτος και η Μαριάννα αρχίζουν να συνεργάζονται στενά, ανταλλάσσοντας πληροφορίες.

Ο Λαέρτης συναντά κάποιον που ξέρει πού πάνε τα μυστικά κονδύλια της Δανέζη. Η Ντιάνα, που έχει πιάσει δουλειά σε εμπορικό κατάστημα, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ο ιδιοκτήτης τη θέλει για κάτι παραπάνω από πωλήτρια…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *