Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απίστευτη αποκάλυψη του Τζώρτζογλου που θα σας σοκάρει

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απίστευτη αποκάλυψη του Τζώρτζογλου που θα σας σοκάρει

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απίστευτη αποκάλυψη του Τζώρτζογλου που θα σας σοκάρει
Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλά για τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και αποκαλύπτει τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια με την κόρη του, την Μαρίνα.

Θέλω να μου πεις δυο λόγια για τον ρόλο σου. Τηλεόραση, μετά από πολλά χρόνια και μάλιστα σε καθημερινό σήριαλ.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 66-67-68-69-70

«Για ελληνική παραγωγή μιλάμε από το 2002. Είναι πραγματική επιστροφή. Καταπληκτικός ρόλος. Είναι το γράψιμο της Μαρίας Γεωργιάδου και των συνεργατών της. Στα παλιά σίριαλ, γινόταν ανατροπές κάθε δέκα ή δεκαπέντε επεισόδια. Τώρα γίνονται ανά επεισόδιο. Ακόμα και οι σεναριογράφοι δεν ξέρουν πού θα το οδηγήσουν. Είναι μια ευλογημένη σειρά, όλοι έχουν καλή σχέση μεταξύ τους. Παλιά βγάζαμε ένα επεισόδιο στις έντεκα εργάσιμες.Τώρα βγάζουμε ένα επεισόδιο την ημέρα αλλά περνάμε ωραία».

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά

Αλητήριος ρόλος.

«Ναι. Είναι ο σκοτεινός ρόλος, έχει μέσα νύχτα, όπλα, υπόθεση δολοφονίας και μάλιστα ενός προσώπου που δεν γνωρίζω είναι κόρη μου, ούτε εκείνη ότι είμαι ο πατέρας της».

Θα το μάθουμε;

«Νομίζω θα αποκαλυφθεί σύντομα. Είναι το χαμένο μου παιδί. Άθελα μου, μέσα από τον υπόκοσμο, θα βοηθήσω στην απόπειρα δολοφονίας της κόρης μου», λέει στο Χάι.

2 σχόλια σχετικά με το “Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απίστευτη αποκάλυψη του Τζώρτζογλου που θα σας σοκάρει”

    1. Καλησπερα. Συγνωμη δεν ειχα δει το σχολιο. πατειστε ενα αρθρο και κατεβειτε στο τελος της σελιδας. εκει λεει …επιθυμω να λαμβανω ειδοποιησεις. τσεκαρετε το κουτακι. Καλο Πασχα με υγεια και καλη Ανασταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *