Εφυγε χθες από τη ζωή, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά. Πηγή: Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά -Η πρώτη «Δεβόρα» του Ζάχου Δόγκανου

 

Εφυγε χθες από τη ζωή, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά. Πηγή: Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά -Η πρώτη «Δεβόρα» του Ζάχου Δόγκανου

Μία ακόμα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Την τελευταία της πνοή άφησε την Παρασκευή και η είδηση σκόρπισε θλίψη.

Ο λόγος για την Ρένα Βουτσινά, η οποία τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Ρένα Βουτσινά, υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Βάσο Ανδριανό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1999 όταν έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού τους.
Από τότε, η ηθοποιός δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά δημοσίως.
Μαζί, το 1981 έφεραν στη ζωή την κόρη τους Ναστάζια.

Διαβάστε Επίσης  Εκρηκτικός μηχανισμός στον Βύρωνα: Δεν έχω δεχθεί απειλές, λέει ο Ντογιάκος (pics+vid)

Από το 1979 έως το 1981 πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ της ΥΕΝΕΔ «Μεθοριακός Σταθμός» κρατώντας το ρόλο της Γαρουφαλλιάς που ήταν ερωτευμένη με τον γεωπόνο Αλέξη. Στο ρόλο του Αλέξη ο σύντροφος της ζωή της Βάσος Ανδριανός.
Το σίριαλ γνώρισε τεράστια επιτυχία και η Ρένα Βουτσινά μεγάλες δόξες.
Εκτός από το σίριαλ «Μεθοριακός Σταθμός», την ίδια εποχή η Ρένα Βουτσινά έπαιζε και στη σειρά «Εκείνες και Εγώ» με πρωταγωνιστή τότε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (τη δεκαετία του ’90 έγινε remake της σειράς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο). Η Ρένα Βουτσινά έκανε τη Δεβόρα, βοηθό του Ζάχου Δόγκανου, η οποία υποτίθετο ότι ήταν μαύρη και η ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου βαφόταν. Ο συγκεκριμένος ρόλος έκανε την Ρένα Βουτσινά σούπερ σταρ.
Η Ρένα Βουτσινά έπαιξε και σε ελληνικές ταινίες, κρατώντας, όμως, μικρότερους ρόλους. Σημαντικότερη δουλειά της έκτοτε η συμμετοχή της στην ταινία «Υποψήφιοι Βουλευτές και βουλευτίνες» του 1980, ως μαύρη Ντόροθι. Δύο χρόνια μετά έκανε ένα γκεστ στη σειρά «Ορκιστείτε Παρακαλώ» και στη συνέχεια αποσύρθηκε και από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και έκανε μόνο κάποιες επιλεκτικές δουλειές στο θέατρο.

Διαβάστε Επίσης  Επίδομα θέρμανσης 2018: Πότε καταβάλλεται - Δείτε αν το δικαιούστε

Φιλμογραφία
Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο Φαφλατάς (1971)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972)
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu